таки занадто „потужні“ у вас обох з Синтезом інтелекти, які спрямовані на увіліваніє від відповіді і „переводу стрілок“,
не встигаю я за вами, мабуть у всьому вина катастрофа освіти і гімн України.

Нє, Гімн тут ні при чому, скоріш всього. А от що жертва освітньої катастрофи - таки да...а баба галамага писав: ↑
таки занадто „потужні“ у вас обох з Синтезом інтелекти, які спрямовані на увіліваніє від відповіді і „переводу стрілок“,
не встигаю я за вами, мабуть у всьому вина катастрофа освіти і гімн України.![]()
Тобто, що колонія - то нормально? І що окрім гімнів і славнів у місцевих аборигенів колонії не залишицця ніякої маєтності - теж не біда?! Афігєть.
Та ну? Може й Ви, слідом за М_М, погрожуватимете мені "статтями"? Колонія - вона колонія і є, як була УССР, так і досі залишаєцця, по факту, тільки місцеві бандити гризуцця, до котрих із метрополій проситися у холопи - до східних чи західних. Із усіма атрибутами колонії - колосальними боргами, продажністю (безкарною) чиновників, плазуванням перед іноземними сагібами при цілковитій зневазі до земляків, мрією звалити із "ж-пи" у метрополію... Це я лише так, навскидку. Що там щодо британських баз?
Ну дик
Мало лі.
Бєкрєнь чи ні - це залежить від точки зору. Вона може бути різною. Час (практика) покаже. Точніше, вже показує.
Це поки що.
Ти чудово знаєш відповідь. Землями, копалинами й рабами.