Ні. Ви самі себе питаєте, самі собі й відповідаєте. Така собі пісенька "тихо сам з собою". А питання від мене саме до Вас як видатного знавця біблії під узагальненою назвою КОБ.
Навіщо Україні Конституція?
Re: Навіщо Україні Конституція?
Я якраз про ВАШУ Біблію. Так що там із Бер-Кутом? Чому заткнулася Ваша ярость благородная?

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
Ні, я запитав Рада. Ваші думки/запитання мене мало цікавлять, але приховати їх я внєзапно не можу. Вас ніхто не вчив, що влазити у чужу розмову, ще й знаючи, що висєри ваші нікому не цікаві - це елементарне свинство?

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
Я не знаю, яку Біблію Ви вважаєте "моєю", тому жодного сенсу це згадування не має. Дивитись усіляких Дер-щось чи Бер-когось мені не цікаво, тому нема чого коментувати. Тільки взяв до уваги, що таким непотрібом цікавиться пан Sintez. То якщо з'являться запитання, тепер знаю до кого звернутись.
Яку? Та Вєтхий завєт, яку ж іще.M_M писав: ↑Я не знаю, яку Біблію Ви вважаєте "моєю", тому жодного сенсу це згадування не має. Дивитись усіляких Дер-щось чи Бер-когось мені не цікаво, тому нема чого коментувати. Тільки взяв до уваги, що таким непотрібом цікавиться пан Sintez. То якщо з'являться запитання, тепер знаю до кого звернутись.
А шо ж так? Ігор Беркут, котрий з'їздив у Ізраїль, там знайшов спонсорів, повернувся сюди, назвавшись на жидівський манєр, і відверто пропагує "Небесний Ієрусалим" на нашій, українській землі, при чому зовсім не приховуючи називає жителів України примітивними дикунами, нездатними самостійно дати лад своєму життю. Тобто, по суті, таж лугандонія, але з пейсами. Чому ж блюстітєлю й радєтєлю "цінностей" і "святинь" М_М отак от раптом "нецікавий" такий персонаж? У той же час як вищезгаданий М_М на гівно зходить через моє цілком слушне зауваження щодо потреби виправити текст гімну. Подвійні стандарти очевидні, як і їх пояснення теж.

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
О! Тобто Ви сюди притягнули відвертого пропагандона "Небесний Ієрусалим", а винний М_М?
Тепер зрозуміло чому Ви увесь час тягаєте кацапського Катасонова та пропагуєте кацапський КОБ. Це все козні М_M, він таке не дивиться, тому мовчить, а раз мовчить - то мовчазно погоджується.
Ок, хто б сумнівався. Тоді звернемося для ясності до першоджерела, котре цілком пояснює таке "нерозуміння" елементарних принципів пристойності. Писано ще у 1948, а актуально досі.
https://sites.google.com/site/katehizisevreavsssr/Крутите им мозги, взвинчивайте нервы. Подавляйте волю тех, кто вам возражает. Компрометируйте выскочек и крикунов, натравливайте самолюбие толпы на скептиков. Спрашивайте фамилию, место работы и должность сомневающегося в вашей правоте или пытающегося вам возражать. Требуйте ответов, а получив их, твердите: «Это не так, это не совсем так!», не анализируя их по существу. Ваш оппонент — гой непременно ретируется. Особенно это важно в вопросах истории, побуждающих у гоев инстинкт самоутверждения, что, в свою очередь, ведет к самосознанию, а последнее — к гордости. Поэтому их историю должны создавать мы, взять в свои руки их литературоведение и любую из общественных наук, они все должны получать в нашем преломлении, в приемлемом и выгодном для нас свете.
Если гой попытается проявить себя, привлечь к себе внимание, создавайте в этот момент шумовые эффекты: шаркайте ногами, скрипите стульями, вставайте и ходите, смейтесь, разговаривайте, мурлычьте, что-нибудь себе под нос, кашляйте, сморкайтесь, перебивайте речь гоя встречными вопросами, шутками и т.д.
Создавайте советским гоям славянского происхождения массу мелких, раздражающих неудобств, которые ими осознаются не сразу. Кладите свои предметы на их вещи, наступайте им как бы нечаянно на ноги, наваливайтесь на них, дышите им в лицо, разговаривайте вызывающе громко. Пусть они постоянно ощущают ваш локоть своим боком.. Долго выдержать гои это не могут. Избегая скандала, они уходят, освобождая место... Особым шиком они считают хлопнуть дверью, и уйти. Предоставьте им эту возможность! Вежливая наглость — вот наш девиз!
Думаю, зайве сильно акцентуватися на тому, що на цю туфту Ви мене не купите. Як і спроби мене зкомпроментувати лише додадуть цікавості до моєї писанини.

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
Нє, він "не чітал, но осуждаю". Як положено.

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
Дик грєшен, я ж не б-гообраний, а так, погуляти вийшов...

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
- Pestilence
- Чефхелфер
Ти хочеш про це поговорити? Впевнений, що знаєш у чому Його воля? А як бути із Дияволом і Його волею?Pestilence писав: ↑Ну так если кусок из библии себе в подпись поставили, то и не игнорируйте и другое - На все воля Божа.
Вот потому вы и не обраний, и гусиные болезни появились, и даже хайп вокруг них это его воля

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
У мене у підпису цитата не із Вєтхого заповіту, а із Откоровення Іоанна Богослова (Апока́ліпсісу), котрий є частиною Нового заповіту. "Зшивання" двох Заповітів до купи - одна із жидівських афер, котрій ще належить надати оцінку. Щодо волі Божої - то мені не потрібні посередники чи толкувальники її. І нікому не потрібні, тількт треба це відчути.

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
Диявол - не "від", а "БЕЗ" Бога. Загалом Диявол - як той шакал, що доїдає всякі відходи й перетворює їх на добриво.

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!