Коронавирус - апокалипсис уже сегодня?

Sintez
Єретик

Re: Коронавирус - апокалипсис уже сегодня?

Повідомлення Sintez » 05 липня 2021, 17:09

M_M писав:
Sintez писав: Можна, звичайно, клеїти дурня.
Що Ви й робите постійно. Бо не заборонено, свобода слова.
То Ви не відповіли. Чи Ви згодні з Жолобак, що "корона" це не "гусина х...вороба", не вигадка Біла Гейтса, але навпаки, все дуже серйозно й надовго?
І чи визнаєте нарешті хибність та шкідливість Ваших припущень щодо коронавірус-фсьо, щодо сезонності цього захворювання і таке інше?
"Корона" - один із тисяч вірусів, входячих у "букет" ГРВІ, куди входить і грип той же. Відкриті ці віруси десятки років тому, й уваги на них особливої не звертали. І зараз вони особливої уваги не варті, якби не штучний хайп, ніхто б про них і не знав. І забудуть їх, як забули "коров'ячий сказ" напримєр.

Гусіна ж %¥#ня - це збиральний епітет для інформаційних кампаній, у ході котрих шахраї залякують толпу черговим "апокаліпсисом". На моїй пам'яті це почалося з істерики навколо "СНІДу". Потім - "коровячий сказ", купа варіацій "свинячих/пташиних/собачих/гусячих грипів", "атипічних пневмоній" етк. Ось тепер - "корона" - досі невиданий глобальний експеримент над людством, із реальним відпрацюванням глобального управління світом і глобальної стрижки. Сама ж бацила, по суті, не має для них значення, це лише інструмент для розводу лохів, як ті ж тюльпани чи біткоїни. Так що ніякого протиріччя немає. А перед кими вибачатися? Перед тими, хто робить глобальний гешефт? Чи перед отарою, котру стрижуть і на котрій ставлять досліди? Не бачу сенсу. Хто має розум, той давно все зрозумів, хто не має - й не матиме, констатація цього прикрого факту не є образою. Почувши її, треба не ображатися, а подумати й вжити заходів, по можливості, щоб поправити стан речей.
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 05 липня 2021, 17:14

Babasha писав: Спасибо г-н Citizen UA когда мы
Бабаша, коли починає щось ввижатися, то можливо слід звертатися до реаьних психіаторів, чи може цілителів чи екстрасенсів. Ти там ето, крєпісь, і сильно не запускай.
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

Pestilence
Чефхелфер

Повідомлення Pestilence » 05 липня 2021, 17:38

Sintez писав: "Корона" - один із тисяч вірусів, входячих у "букет" ГРВІ, куди входить і грип той же. Відкриті ці віруси десятки років тому, й уваги на них особливої не звертали. І зараз вони особливої уваги не варті, якби не штучний хайп, ніхто б про них і не знав. І забудуть їх, як забули "коров'ячий сказ" напримєр.

Гусіна ж %¥#ня - це збиральний епітет для інформаційних кампаній, у ході котрих шахраї залякують толпу черговим "апокаліпсисом". На моїй пам'яті це почалося з істерики навколо "СНІДу". Потім - "коровячий сказ", купа варіацій "свинячих/пташиних/собачих/гусячих грипів", "атипічних пневмоній" етк. Ось тепер - "корона" - досі невиданий глобальний експеримент над людством, із реальним відпрацюванням глобального управління світом і глобальної стрижки. Сама ж бацила, по суті, не має для них значення, це лише інструмент для розводу лохів, як ті ж тюльпани чи біткоїни. Так що ніякого протиріччя немає. А перед кими вибачатися? Перед тими, хто робить глобальний гешефт? Чи перед отарою, котру стрижуть і на котрій ставлять досліди? Не бачу сенсу. Хто має розум, той давно все зрозумів, хто не має - й не матиме, констатація цього прикрого факту не є образою. Почувши її, треба не ображатися, а подумати й вжити заходів, по можливості, щоб поправити стан речей.
Дело совсем не в том, кто это все придумал и как дирижирует. Дело в том, как это касается каждого из нас и кто как с этим борется или не борется. Мне совершенно насрать на свитову спильноту, если я откину копыта. И людство без меня прекрасно проживет. А вот я лично без себя не проживу. Мне и на тебя насрать, если ты заболеешь тяжелой формой гусиной херни, то я могу написать тут на форуме - жаль, еще мог бы жить да жить. :lol: Но на самом деле мне жаль лишь себя и своих родных. Я вижу что страны, в которых серьезно вакцинируют, уже практически не страдают от короны. Тяжелой формы нет. Вот это мне и надо. На закулисье как-то плевать, как и на их планы.

А вот такие как ты, предлагают мне обратить внимание на некое людство, которое жило до меня тыщи лет, и после меня пусть как-то справляется. Мне на него насрать. Тебе же болит за людство, на насрать на меня...как думаешь кто мне ближе...я или ты?

M_M

Повідомлення M_M » 05 липня 2021, 18:16

Sintez писав: "Корона" - один із тисяч вірусів, входячих у "букет" ГРВІ, куди входить і грип той же.
Нє-нє-нє.
Конкретика. Стосовно конкретної корони, і особливо "дельти".

Що конкретно свідчить про "коронавірус фсьо"?
Що конкретно свідчить про сезонність? Рекорди Москви влітку?
Що конкретно свідчить про Ваші "корона не страшніша за звичайні ГРВІ"?
Що конкретно свідчить про шкоду масок?

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 05 липня 2021, 18:33

Pestilence писав:
Sintez писав: "Корона" - один із тисяч вірусів, входячих у "букет" ГРВІ, куди входить і грип той же. Відкриті ці віруси десятки років тому, й уваги на них особливої не звертали. І зараз вони особливої уваги не варті, якби не штучний хайп, ніхто б про них і не знав. І забудуть їх, як забули "коров'ячий сказ" напримєр.

Дело совсем не в том, кто это все придумал и как дирижирует. Дело в том, как это касается каждого из нас и кто как с этим борется или не борется. Мне совершенно насрать на свитову спильноту, если я откину копыта. И людство без меня прекрасно проживет. А вот я лично без себя не проживу. Мне и на тебя насрать, если ты заболеешь тяжелой формой гусиной херни, то я могу написать тут на форуме - жаль, еще мог бы жить да жить. :lol: Но на самом деле мне жаль лишь себя и своих родных. Я вижу что страны, в которых серьезно вакцинируют, уже практически не страдают от короны. Тяжелой формы нет. Вот это мне и надо. На закулисье как-то плевать, как и на их планы.

А вот такие как ты, предлагают мне обратить внимание на некое людство, которое жило до меня тыщи лет, и после меня пусть как-то справляется. Мне на него насрать. Тебе же болит за людство, на насрать на меня...как думаешь кто мне ближе...я или ты?
Мені на тебе не н@ср@ть, це вже твої вигадки. І тим більше не хочецця, щоб сталося із тобою щось погане. Саме тому я й пишу, що пишу, бо вважаю вакцінацію серйозною загрозою, тим більше що вона здійснюєцця недослідженним хзчим, котре має доведену лише комерційну ефективність. Інша справа, що неможливо подолати чиїсь по суті релігійні вірування, але принаймні спробувати я можу.

А де ті відіш страни, у котрих "серйозно вакцинірують", якщо не секрет?
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 05 липня 2021, 18:41

M_M писав:
Sintez писав: "Корона" - один із тисяч вірусів, входячих у "букет" ГРВІ, куди входить і грип той же.
Нє-нє-нє.
Конкретика. Стосовно конкретної корони, і особливо "дельти".

Що конкретно свідчить про "коронавірус фсьо"?
Що конкретно свідчить про сезонність? Рекорди Москви влітку?
Що конкретно свідчить про Ваші "корона не страшніша за звичайні ГРВІ"?
Що конкретно свідчить про шкоду масок?
Якої "дельти"? Досі не виділена чиста культура, ні "альфи", ні "бети", ні "дзети". Це той самий один із постулатів Коха.
Всьо не вірус, а інформаційно-терористична істерія. Експеримент закінчуєцця, результати вивчатимуть.
Сезонність залишаєцця як і була.
Шкода масок у їх неправильному використанні. Їх мають носити виключно хворі люди, а не здорові, та й то не постійно, позбавляючи себе свіжого повітря.
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 05 липня 2021, 18:43

Не страшніша, тому що загальна смертність ніяк не збільшилася.
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 05 липня 2021, 19:09

Ще одне інтерв'ю Надії Жолобак. Мабуть, варто буде виокремити їх із тутошнього флуду.

Вирусолог Надежда Жолобак: Почему коронавирус не эффективен как оружие и куда исчезают антитела?
598 276 просмотров • Дата премьеры: 1 июн. 2021 г. • https://www.patreon.com/ukrlife - Поддержите UKRLIFE.TV!

Микробиолог и вирусолог, кандидат биологических наук, старший научный сотрудник Института микробиологии и вирусологии им. Д.К. Заболотного НАН Украины Надежда Жолобак прокомментировала для Ukrlife.TV версию искусственного происхождения коронавируса и его использования как биологического оружия, а также рассказала об антиидиотипическом взаимодействии в организме и первичном антигенном грехе.
СпойлерРозкрити
1:05 - Вопрос о происхождении коронавируса "очень важен"
2:45 - Случайная утечка из лаборатории практически нереальна
7:00 - Все респираторные вирусы распространяются аэрозольным путём
8:30 - Чтобы вирус использовать как биологическое оружие, он должен быть стабильным
9:45 - Коронавирус не является перспективным как биологическое оружие
11:25 - Антитела к коронавирусу могут сохраняться пожизненно
13:00 - Как долго сохраняются антитела на слизистых оболочках?
15:30 - Почему могут исчезать антитела у переболевших коронавирусом?
18:00 - Антиидиотипические взаимодействия
21:20 - Спайк-белок может запускать воспалительный процесс в организме
24:45 - Что может запускать каскадный эффект в иммунной системе?
26:40 - Первичный антигенный грех
33:00 - Какие перспективы разработок противовирусных лекарств?
40:00 - Связь микробиоты и головного мозга
41:35 - Токсоплазма и тяжёлое течение вирусной инфекции
Интервью провёл Сергей Алушкин.
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

M_M

Повідомлення M_M » 05 липня 2021, 19:14

Sintez писав: Всьо не вірус, а інформаційно-терористична істерія.
Тобто те, що було не страшніше на звичайний сезонний грип, хоча й вбило 4 мільйони людей, виявляється "інформаційно-терористична істерія". Он як. Хоча якщо подивитись Вашу писанину (рукописи не горять), то там було дещо інше. Про пшик. Про гусину х..воробу. Про вигадки. Про шкідливість масок. І нічого про "інформаційно-терористична істерія". Це вже нова вигадка-ярлик.

M_M

Повідомлення M_M » 05 липня 2021, 19:22

Sintez писав: Не страшніша, тому що загальна смертність ніяк не збільшилася.
Це усереднено по світу за сторіччя? А якщо подивитись на окремо узяті міста чи райони за останні півроку чи рік? Може згадаєте регулярні масові випадки колапсу медицини в різних країнах у зв'язку з сезонним грипом? Грип - він кожного року є. Тобто колапс медицини має бути щорічним явищем.

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 05 липня 2021, 19:44

Принудительная вакцинация от Коронавируса - ЗЛО? Запреты, угрозы, права, QR-коды и новый порядок!
185 584 просмотра • 3 июл. 2021 г. • Учёные вирусологи о принудительной вакцинации: Люк Монтенье, академик Зверев, Молекулярный биолог Елена Калле о прививках и их последствиях! Так стоит ли делать прививки и кто это будет решать за нас? И имеем ли мы право решать сами - делать прививку, или нет?
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

Pestilence
Чефхелфер

Повідомлення Pestilence » 06 липня 2021, 00:27

Sintez писав: Мені на тебе не н@ср@ть, це вже твої вигадки. І тим більше не хочецця, щоб сталося із тобою щось погане. Саме тому я й пишу, що пишу, бо вважаю вакцінацію серйозною загрозою, тим більше що вона здійснюєцця недослідженним хзчим, котре має доведену лише комерційну ефективність. Інша справа, що неможливо подолати чиїсь по суті релігійні вірування, але принаймні спробувати я можу.
А де ті відіш страни, у котрих "серйозно вакцинірують", якщо не секрет?
Смерть от короны это не угроза? 4 млн...хочется в их числе оказаться'?

Что касается стран...ну начни с богоизбранных, они уже почти закончили вакцинацию...о как...как это вяжется с тем, что они хотят весь мир уничтожить а сами остаться'?

M_M

Повідомлення M_M » 06 липня 2021, 09:04

- World 184,918,592 +339,286 4,000,517 +6,216
1 USA 34,598,361 +4,405 621,335 +23
2 India 30,618,939 +34,067 403,310 +552
3 Brazil 18,792,511 +22,703 525,229 +754
4 France 5,786,999 +796 111,197 +36
5 Russia 5,635,294 +24,353 138,579 +654
6 Turkey 5,449,464 +4,678 49,959 +35
7 UK 4,930,534 +27,334 128,231 +9
8 Argentina 4,552,750 +17,277 96,521 +617
9 Colombia 4,375,861 +25,366 109,466 +570
10 Italy 4,263,797 +480 127,680 +17

M_M

Повідомлення M_M » 08 липня 2021, 10:02

Russia 5,658,672 +23,378 139,316 +737
Ukraine 2,238,364 +541 52,504 +20

M_M

Повідомлення M_M » 09 липня 2021, 06:37

Всемирная организация здравоохранения (ВОЗ) начала отслеживать штамм коронавируса AT.1, который был впервые выявлен в России в январе 2021 года, сообщается в четверг, 8 июля.

Организация включила AT.1 в список для мониторинга, учитывающий штаммы, мутации которых могут менять свойства вируса и представлять угрозу в будущем, но о которых еще предстоит собрать достаточное количество данных. Далее штамму присваивают название в виде буквы греческого алфавита и он считается "представляющим интерес". Если выясняется, что он особенно заразен, его вносят в группу "вызывающих опасения".

Штамм не будут называть "российским", так как ВОЗ с начала июня использует для маркировки буквы греческого алфавита, чтобы не подвергать дискриминации страны, где эти штаммы впервые были обнаружены. "Вызывающими опасения" пока считаются четыре варианта - "альфа", "бета", "гамма" и "дельта". Сейчас в большинстве стран мира особенно распространен последний вариант.

M_M

Повідомлення M_M » 09 липня 2021, 06:50

Trends
UK 195,284 143,339 +36% 2,861 174 114 +53% 3
Spain 94,008 43,766 +115% 2,010 114 117 -3% 2
Portugal 17,289 12,127 +43% 1,701 34 22 +55% 3
Russia 169,310 149,447 +13% 1,160 4,889 4,423 +11% 33
Netherlands 16,086 4,245 +279% 937 14 13 +8% 0.8

Babasha
Штучний інтелект

Повідомлення Babasha » 09 липня 2021, 09:31

Sintez писав:

Принудительная вакцинация от Коронавируса - ЗЛО? Запреты, угрозы, права, QR-коды и новый порядок!
185 584 просмотра • 3 июл. 2021 г. • Учёные вирусологи о принудительной вакцинации: Люк Монтенье, академик Зверев, Молекулярный биолог Елена Калле о прививках и их последствиях! Так стоит ли делать прививки и кто это будет решать за нас? И имеем ли мы право решать сами - делать прививку, или нет?
Боже, какие же новости! Где-то я уже что-то такое читал, а… Да! Точно!!! Еще ж доисторических времен появления прививки от оспы… Всякие мракобесы орали «Прививки богатеи придумали чтобы народ потравить». Ага-ага, а перепись любая - жидовские штучки и клеймо 666)))
На данном ресурсе все-таки терпеливые люди и слету не посылают тебя, Ситизен, нахуй. Типа, посылать на хуй мудаков и ебонатов стыдно. Так вот - НЕ СТЫДНО! :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo:
Устоявшаяся форма государственности — политический кризис.

главспец

Повідомлення главспец » 09 липня 2021, 10:49

07.07.2021 г. количество вакцинаций в Украине превысило общее количество закупленной\полученной вакцины. Общее количество вакцинаций 3 197 083, всего было закуплено\получено 3 155 000 доз вакцин всех типов.

клевета?!

Pestilence
Чефхелфер

Повідомлення Pestilence » 09 липня 2021, 11:25

главспец писав: 07.07.2021 г. количество вакцинаций в Украине превысило общее количество закупленной\полученной вакцины. Общее количество вакцинаций 3 197 083, всего было закуплено\получено 3 155 000 доз вакцин всех типов.
клевета?!
На 23.06 было получено 4 784 886 доз вакцины, из них
1 713 316 синовак
1 572 800 астразенека
1 498 770 пфайзер

Значит клевета :pardon: небось кацапский или порохоботский ресурс распространяет

Mack Mack

Повідомлення Mack Mack » 09 липня 2021, 11:55

Pestilence писав: Значит клевета :pardon: небось кацапский или порохоботский ресурс распространяет
А "закуплено" тотожньо "отримано"? :lol:

Відповісти