Підозра: Семен Семенченко,Євген Шевченко. та інши.
Re: Підозра: Семен Семенченко,Євген Шевченко. та інши.
Семен Семенченко
27 мин. ·
В цю середу (07.07) відбудеться суд по зміні запобіжного заходу для Семен Семенченко, у зв’язку з нововиявленими обставинами. Адреса - Печерський суд. Час - 14:00. Те, що Відбудеться - це крок на шляху до поновлення справедливості і боротьби за тих, хто боровся за Україну всі ці роки! Чекаємо на всіх Справжніх! #FreeSemen
27 мин. ·
В цю середу (07.07) відбудеться суд по зміні запобіжного заходу для Семен Семенченко, у зв’язку з нововиявленими обставинами. Адреса - Печерський суд. Час - 14:00. Те, що Відбудеться - це крок на шляху до поновлення справедливості і боротьби за тих, хто боровся за Україну всі ці роки! Чекаємо на всіх Справжніх! #FreeSemen
Микита Кашницький
6 ч. ·
Після чотирьох місяців в одиночці сбу Семен випущений під домашній арешт. Доказів ні проти нього ані проти жодного з фігурантів справи Семенченко-Шевченко як не було так і немає.
Справа замовна. І, як то кажуть, "з самого верху". То домашній арешт це вже прогрес.
т.е., мера пресечения была заведомо неправомерной, и кто за это ответит? Где соотв. иск? Ах, нету, ну не дразнить же власть. Полагаю - договорились.
точно?! Фрось, ну коль ты так глыбоко владеешь прелметом, расскажи, а как "организацию зарегистрировать в СБУ"? Вместе поржем, не?
Семен Семенченко
16 июля, 13:29 ·
Третій пішов! Солом'янський районний суд змінив запобіжний захід ветерану батальйону "Донбас" Игорь Орленко (позивний Соболь) з домашнього арешту на особисте зобов'язання. Це вже третій "член" фантастичною "приватної армії Семенченка" якому суд змінив запобіжний захід. Просто судді почали читати справу і дуже сильно дивуватися… Вітаю ветерана батальйону "Донбас" і і тих хто його підтримував. Дякуємо адвокату Михаил Рейзин
Слава Україні
16 июля, 13:29 ·
Третій пішов! Солом'янський районний суд змінив запобіжний захід ветерану батальйону "Донбас" Игорь Орленко (позивний Соболь) з домашнього арешту на особисте зобов'язання. Це вже третій "член" фантастичною "приватної армії Семенченка" якому суд змінив запобіжний захід. Просто судді почали читати справу і дуже сильно дивуватися… Вітаю ветерана батальйону "Донбас" і і тих хто його підтримував. Дякуємо адвокату Михаил Рейзин
Слава Україні
Семен Семенченко
16 июля, 19:05 ·
Ще одному фігуранту справи про страшну "ПВК Семенченка^ Солом'янський суд змінив запобіжний захід. З добровольця батальйону "Донбас"і ветерана НАБУ )) Євген Шевченко Солом'янський суд зняв електронний браслет. Очевидно "торгівля російської зброєю в Ірак" і створення "приватних армій мільярдерів^ в реальності йде не так жваво як в фантазіях...
16 июля, 19:05 ·
Ще одному фігуранту справи про страшну "ПВК Семенченка^ Солом'янський суд змінив запобіжний захід. З добровольця батальйону "Донбас"і ветерана НАБУ )) Євген Шевченко Солом'янський суд зняв електронний браслет. Очевидно "торгівля російської зброєю в Ірак" і створення "приватних армій мільярдерів^ в реальності йде не так жваво як в фантазіях...
никак от него не отстанут..Семен Семенченко
12 мин. ·
Шостий день перебуваю на волі і шостий день отримую хороші новини. Справа "незаконного збройного формування Семенченка" настільки швидко розвалюється що у його замовників залишається один шлях. Кинути мене знов за ґрати і залякувати ветеранів, вимагаючи у них брехливі свідчення на мене. Погодишся - будеш сексотом. Відмовишся - буде підозра "Як у Семенченка". Клопотання про зміну запобіжного заходу від СБУ вже отримав). Про час і місце нового суду повідомлю додатково. Ніколи не шукав легких шляхів) І тим більше не торгував своєю честю.
Слава Україні.
Семенченка знову відправили під арешт
ПОНЕДІЛОК, 26 ЛИПНЯ 2021, 17:31
https://www.pravda.com.ua/news/2021/07/26/7301773/
ПОНЕДІЛОК, 26 ЛИПНЯ 2021, 17:31
https://www.pravda.com.ua/news/2021/07/26/7301773/
Evhen
@evhen_n
·
14 ч
Суддя Вишняк, який сьогодні засудив Семена Семенченко, в той час, коли Семенченко проливав кров за Україну, працював з 2014 по 17 рік суддею в Лугандоні...
Несемось...

@evhen_n
·
14 ч
Суддя Вишняк, який сьогодні засудив Семена Семенченко, в той час, коли Семенченко проливав кров за Україну, працював з 2014 по 17 рік суддею в Лугандоні...
Несемось...
Yuriy Kravchenko
Це "суддя" Максим Вишняк, що відправив Семена Семенченка за гратами. Це той "суддя", який поки комбат воював за Україну, він протягом 2014-2021 роки більше ніж 30 разів відвідав окупованих Луганськ (!!!)
Востаннє редагувалось 28 липня 2021, 07:00 користувачем Фрося, всього редагувалось 1 раз.
Є.Шевченко
Про справу Семенченка-Шевченка
Слідчий повідомив,що слідство завершено
Слідчі\прокурори запропонували мені укласти УГОДУ
Якщо я визнаю провину
+Дам покази на Семена
То отримаю 2 роки умовно
Мені інкримінують
(НЗФ+тероризм)=до 20 р. в*язницi!

Про справу Семенченка-Шевченка
Слідчий повідомив,що слідство завершено
Слідчі\прокурори запропонували мені укласти УГОДУ
Якщо я визнаю провину
+Дам покази на Семена
То отримаю 2 роки умовно
Мені інкримінують
(НЗФ+тероризм)=до 20 р. в*язницi!
СпойлерРозкрити
СБУ заявляє про завершення розслідування у "справі Семенченка" https://pravda.com.ua/news/2021/09/29/7308774/
про товары вообще
777SOF
@UASOf777
·
14 мин
Не спрашивайте за, что Семенченка судят.
Члену ЧВК Семенченка.
@UASOf777
·
14 мин
Не спрашивайте за, что Семенченка судят.
Члену ЧВК Семенченка.
Українська правда
@ukrpravda_news
· 37 мин
Суд дав 3 роки умовно співучаснику пострілу з РПГ по "112 каналу" https://pravda.com.ua/news/2021/10/19/7310941/