Нє, ну війна, як загальновідомо, лише покращує психічне здоров'я мас. Котрі потім масово підтримують мраксизм, фашизм, клоунізм й інший бред.
Цинізм-2. Шо дєлать, шеф, або анатомія брехні, страху, безвідповідальності, байдужості, рабства й ідіотизму.
Re: Цинізм-2. Шо дєлать, шеф, або анатомія брехні, страху, безвідповідальності, байдужості, рабства й ідіотизму.

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
Re: Цинізм-2. Шо дєлать, шеф, або анатомія брехні, страху, безвідповідальності, байдужості, рабства й ідіотизму.
Більшість з нових психлікарень було задіяно перед війною, а практика "лікування" єретиків у психлікарні почала набирати обертів паралельно з терором. Цей "винахід" так сподобався більшовикам, що кількість відповідних закладів збільшувалась навіть за часів Брєжнєва.
При чому тут якісь "інфекції"? Бредовість цієї шуміхи уже очевидна навіть сліпим. Мафія мертвою хваткою вхопилася у БАБЛО, котре капає від глобальних структур, котрі мають свої цілі, зокрема відверто викладені у програмі "Глобальне перезавантаження". Безрезультатність прибивок від ГРВІ (а це вона і є) давно відома, минулорічним штамом, оголошеним "короною", перехворіли уже практично ВСІ, але ж бабло необхідно відбити! Тому нагинатимуть перевірених покірних рабів - вчителів, лікарів, всяких бюджетників, котрі у системи на гачку, й "опущені" вже давно. Але слід вигадати якусь залєпуху-відмазку, от і крутяцця всякі Тодурови й напівграмотні фельдшери із "Бориса", як вужі на сковорідці.Mack Mack писав: ↑Маска, крім індівідуального захисту, зменшує розповсюдження. Чи хірурги операції роблять у масках, щоб самім захиститися?![]()
Дези - зменшують кількість зарази на поверхнях, тому користування дезами у сфері обслуговування обов'язкове. А от який сенс забов'язувати вакцінуватися працівникам, якщо вони все одно залишаться переносниками інфекції - не зрозуміло. Це їхня індивідуальна справа.

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
Ну добре, що сьогодні у криворуких "реформаторів" навіть репресії організувати кеби не вистачає, тільки язиком киздіти та толпи дурачьків очаровувати й вести за собою в прірву. Як казали мої бабуся, слава Богу, що свині рогів не дав, а то всіх людей би перебодала.

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
Як художник художнику - "дельта" - це просто інший вид ГРВІ, черговий, котрим нєсть числа. Але ви не зупиняйтеся, жгітє.M_M писав: ↑Як науковець науковцю - треба знизити коефіцієнт геометричної прогресії до величин нижче за одиницю. У дельти цей коефіцієнт значно вищий за оригінал. Дельта - значно сильніший варіант, на щастя має менший період латентності, що значно полегшує локалізацію. Але усілякі антивакцинатори з антимасочниками не дозволять знизити прибутки медичним компаніям.

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
Шоб да, так нєт!(с).Mack Mack писав: ↑Я за вакцінацію, вже писав. Але проти примусового вакцінування.M_M писав: ↑ Як науковець науковцю - треба знизити коефіцієнт геометричної прогресії до величин нижче за одиницю. У дельти цей коефіцієнт значно вищий за оригінал. Дельта - значно сильніший варіант, на щастя має менший період латентності, що значно полегшує локалізацію. Але усілякі антивакцинатори з антимасочниками не дозволять знизити прибутки медичним компаніям.

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
Мені "онколог" пухлину під місцевим наркозом різав без маски. Думав, що я не побачу. А може вважав, що я все одно труп, навіщо гроші марнувати... Так що Ви відстали від життя.

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
Репресії - жидівське ноу-хау, хто не в курсі, може почитати для прикладу Вєтхий Заповіт, там того добра предостатньо. Гоя Сталіна ненавидять вони виключно за те, що він авторів "великого терору" 1910-20-х років (вони ж "стариє большевікі) САМИХ запустив у 30-х роках в ними ж побудовану м'ясорубку. Звинувачувати гоя-мене у тому, що я "скучив" - хуцпа, втім Вам не звикати, єссно.
Фокус у тому, що у новому, інформаційному суспільстві, тисячолітні методи терору втрачають дієвість, бо втрачається контроль над інформаційними потоками. Виходу немає, біблійній цивілізації п-ц. Тому пацани з останніх сил намагаюцця забодяжити "велике перезавантаження", перетворивши планету на цифровий концтабір. Подивимося, чия візьме.

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
Мбугага. Живу я завдяки тому, що викинув накуй медичну картку й забув дорогу до поліклініки. За ці роки уже одну близьку знайому похоронили - вона була фанаткою "протоколу", царствіє їй, як кажуть, небесне. Можливо, ТАМ вона і в=вдячна [онкологам], не можу знати.
Востаннє редагувалось 10 серпня 2021, 23:33 користувачем Sintez, всього редагувалось 1 раз.

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
ГРВІ - "букет". Це так, у порядку лікнепу. Але медбариги звичайно цього не визнають, бо треба кувати бабло. А збараніла толпа зохаває все.

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
Політичні репресії застосувувались ще у Єгипті до появи Вєтхого Заповіту. Це одна з ознак тиранії. Наприклад, Іван IV з Кобою - відомі тирани, тому репресії у їх часи - не дивина, а ознака способу правління, теж відомого задовго до Вєтхооо Заповіту. Але все одно винні жиди. Бо вони завжди винні у всьому поганому. А якщо стається щось гарне - жиди ніколи до цього відношення не мають. Тому що жиди.
Вас не зарізали. Хоча могли. Навіть якщо оперували мізинець на нозі. Жиди точно знають як це робиться. То чому Вас пожаліли? Гроші на Вас не заробиш, нащо жидам бідний пацієнт? Могли ж на ритуальних послугах заробити... от лошари...
Мова про примусове вакцінування. І взагалі бажано проглянути динаміку за останні 10 років по захворюванням на грип та запалення легенів і смертність від них, та порівняти з поточним моментом.M_M писав: ↑ Мова про безсимптомне захворювання або латентний період. Вірогідність зараження через вакциновану людину в рази менша.
З іншого боку, От Ви, є, наприклад, власником якогось публічного закладу. Чи будете наполягати, щоб персонал носив маски та вакцинувався якнайшвидше? Чи Вас задовольнить відсутність окремих осіб на робочому місці протягом декількох тижнів? Не кажучи про ненульову вірогідність незворотних втрат.