на вашу думку - хто є кращий український режисер? актор?
Re: на вашу думку - хто є кращий український режисер? актор?
Шановні, харош мухлєвать! Бо ви називаєте тих артистів, яких більшовики по ошибкє забули розстрілять! Бо як стало відомо з новітньої історії, більшовики тільки те й робили, що розстрілювали українців, зсилали їх в різні гулаги та морили голодоморами. Один Ватутін, як написав пацан в сусідній гілці, знищив особисто 2 млн. українців! Правда, при всих отих негараздах чисельність українців чомусь росла, а от при кошерних демократах вони чомусь стали швидко вимирати. Мабуть, до свободи не звикли.
Тому повторюю питання-де наші новітні режисери та актори, діти, так сказать, незалежності, які виросли на волі, без комуністичної диктатури? Де оті зняти ними "нєтлєнки". від яких сам Голівуд склеїв би ласти від заздрощів?
Тому повторюю питання-де наші новітні режисери та актори, діти, так сказать, незалежності, які виросли на волі, без комуністичної диктатури? Де оті зняти ними "нєтлєнки". від яких сам Голівуд склеїв би ласти від заздрощів?
Українці
Перепис 1926: 29194976
Перепис 1939: 30111008 (це з Польщею, чи без?)
Про приписку 3-х мільйонів відомо, насправді менше, але невідомо як її рахувать, тому залишимо офіційні цифри.
916 тис (3%) за 13 років, 0.23% на рік
У кацапів за той же час приріст населення 14.6%, 1.1% за рік, тобто майже в 5 разів вище.
У припущенні тих самих 14.6% приросту для України маємо 33.4 млн. Тобто кудись зникли 3+ мільйони.
Це у благославенні роки без війн.
Історія про перепис 1937 - окрема, дуже цікава історія.
ну? И не пофиг ли мне, кому лицедей служит? Его задача веселить и развлекать меня, и пусть себе в быту будет хоть бандервцем/зофилом, хоть коммунистом/некрофилом. Мне без разницы.
Эдак, мне ещё надлежит задуматься над политубеждениями шефповара в ресторане, а патриот ли он, не?
не знаю...мені от наприклад огидні актори, які стерли язики облизуючи Путлєра
наявність таланту можна визнати, але наразі йшлося про дещо інше, якщо ви не помітили
что с тобой, нечай? Большевики были и среди украинцев, это тоже наша история, оставь свой пафос
ХЖВСУ
ні, я категорично проти дублювання, особливо старих фільмів
йдеться про ставлення до особистості, у даному разі -актора чи режисера
хтось вміє дистанціюватися від політпозиції діяча (особливо - активної), комусь це дається важче, а хтось не вміє взагалі
я належу до третьої категорії )))
то що, панове - усвідомили що у нас немає кіноіндустріЇ)))))
професіоналів немає ніде. скрізь гонорові корумповані цеєвроепйці з фейкдипломами - . вас же не дивує тотальна корупція у вищій освіті на всіх рівнях. вас же н е дивує що всі підходи до будь якого укрвузу за кварталів 5 обклєні рекламками курсові контрольні дипломні реферати)))))
професіоналів немає ніде. скрізь гонорові корумповані цеєвроепйці з фейкдипломами - . вас же не дивує тотальна корупція у вищій освіті на всіх рівнях. вас же н е дивує що всі підходи до будь якого укрвузу за кварталів 5 обклєні рекламками курсові контрольні дипломні реферати)))))
якщо є то назви укракторів укррежисерів укрсценаристів - укрфільми зрештою. ходжу на всі укркінця з принципу - але сподобався лиш дзіндзівський контрабандист))) кіборги мрак - станіславський нєвєрю. але тепер і у нас є хуйове кінцо про війну з танками під парусами - тепер і у нас є своє міхалковське прєдстояніє.
фейспалм
прочитай еще раз - кацапские сериалы
ХЖВСУ
- Telecaster
хз
я не дивлюся телік
Биков був хороший але то при срср ще
шо ви там дивитеся хз
я не дивлюся телік
шо ви там дивитеся хз
Our society is run by insane people for insane objectives (с)John Lennon
ЗЛО - это отсутствие сострадания (с) Anima-2019
ЗЛО - это отсутствие сострадания (с) Anima-2019
я тебе написал про украинскую киноиндустрию, которой по твоему нет
ХЖВСУ
сінкебаут - чому українці в кращому випадку наймити? те ж айті - купа айтішників - але всі на аутсорсі своїх потужний айтікомпаній немає. теж саме і з акторами ( хоча поки що не названий жоден )
невже генетично?
якщо важити як і ким було зроблено індустріалізацію українців і якою ціною - то виходить що ми на щось дтанді лишколи нас нещадно пиздять . самі ж здатні лиш пиздіти і пиздити(
невже генетично?
якщо важити як і ким було зроблено індустріалізацію українців і якою ціною - то виходить що ми на щось дтанді лишколи нас нещадно пиздять . самі ж здатні лиш пиздіти і пиздити(
так Леонід Биков був оеально кращим з укррежисерів. він годний не тому що він український - він годний своїми творіннями.Telecaster писав: ↑ хз
я не дивлюся телік
шо ви там дивитеся хз

если ты не знаешь, то и не существует. Выдающаяся позиция!
ХЖВСУ