тонкий вопрос! При бесплатной медицине можно было бы и задуматься... И штрафовать особей курящих или ожиревших и пр.
А в реале, что можно получить в рай.больнице, "от суспильства"?
тонкий вопрос! При бесплатной медицине можно было бы и задуматься... И штрафовать особей курящих или ожиревших и пр.
бредите? Рай.больница - это районная!
О! Аналогія є. Порушники ПДР все ж таки негативно впливають на суспільство. Як і наркомани. Хоча проблеми від порушень ПДР чи вживання усіляких речовин виникають не завжди. То що там з правами людини? Можна порушувати ПДР та ловити кайф поки інших не зачепило, нє?
Нарушать ПДД - нельзя. Наказывать надо нещадно. А наркоман, пока он не нарушает закон, пусть себе. Его сугубо личное дело, пусть самоубивается, если хочет.
Це не я вигадав "пусть сєбє".
Вы серьёзно?! Если, допустим, я собираю марки, фанатично и с удовольствием, кому какое дело?
Конкретика принципово відрізняється від загалу.
включає в себе колекціонування марок, прогулянки по парку, різноманітні подорожі, встановлення світових рекордів, пияцтво, наркоманію, стрільбу по живих мішенях і ще багато чого.
Так, це Ваша цитата мого посту з доволі вільною інтерпретацією оригіналу
Ваші "потроха" - це Ваша власність. Так само їх мають і порушник ПДР, і наркоман, і алкаш. І навіть пенсіонер, якого усі перелічені потроху обкрадають.
в самом деле? Сравним:
и в оригинале:
Ось Ваш допис, звідки я процитував, і вже погодився на свою технічну помилку
кроме героинщиков более никаких подвидов нет?
ещё раз:
кста, та же история с проституцией - уголовной отв. нет.