Усик - молодца!

Pestilence
Чефхелфер

Re: Усик - молодца!

Повідомлення Pestilence » 27 вересня 2021, 09:45

Archer писав: Ну проблемы сервиса Мегого это проблемы сервиса Мегого. :shock:

Странно конечно. Я раньше считал, что как-то президент типа страну за пределами типа представляет и всячески способствует ее узнаваемости типо…. А тут какие-то счёты с боксерами. Каналы, аналы, бойкот типа. :suicide_fool-edit: Стадион так стадион наоборот. :lol:
Неформатный Усик. Не любит 95 квартал. Политически неграмотный патриот Украины. Вот полюбил бы …. медальку бы получил, а то как Клочкова - досвидос…
Президент должен был из бюджета оплатить трансляцию Кличку? А чего же лепший друг Кличков - Петя не оплатил на одном из своих каналов?

Не люблю ссылаться на рашку или ставить их в пример, но тут просто жесть. В москве с 2014 года построено более 80 станций метро. Кличко может хоть одной похвастаться? Где деньги и почему вор еще не в тюрьме?

Ну и ватность самого Усика не нужно сбрасывать...а если бы тот после боя сказал бы что крым российский? вы бы потом закидывали президенту что не надо было за ватника хлопотать.

Что имеем в итоге -идите запетрасты нахрен, вы вообще не существуете нигде, кроме как интернете и ваше мнение вообще посрать

Pestilence
Чефхелфер

Повідомлення Pestilence » 27 вересня 2021, 09:46

Фрося писав: :facepalm2: методичка одна с порохоботами..
На рашенских форумах такая же - "пачиму же, магли хахли даже с бюджета оплатить"

M_M

Повідомлення M_M » 27 вересня 2021, 09:51

Зе став настільки сильним, що крутить каналами Ахмєтова та мародера як хоче?
:pop:
Може це саме з його вказівки й МЕГАГО приліг відпочити під час трансляції?

Noex

Повідомлення Noex » 27 вересня 2021, 10:02

Стісняюся спрасіть, а що національного каналу громадського в нас немає? Чи то не подія для України?
Ані зе, ані порохоботи бюджетом не розпоряджаються, для цього є спеціально навчані люди, які отримують бюджетні кошти, а ще отримують з нашого з вами бюджету зарплатню та ще й з преміями :smoke:

Pestilence
Чефхелфер

Повідомлення Pestilence » 27 вересня 2021, 11:56

Noex писав: Стісняюся спрасіть, а що національного каналу громадського в нас немає? Чи то не подія для України?
Ані зе, ані порохоботи бюджетом не розпоряджаються, для цього є спеціально навчані люди, які отримують бюджетні кошти, а ще отримують з нашого з вами бюджету зарплатню та ще й з преміями :smoke:
А с чего государство должно с моих налогов платить кличку за права на показ? :patient:
Скуяле? :ireful1:

главспец

Повідомлення главспец » 27 вересня 2021, 12:04

Pestilence писав: А с чего государство должно с моих налогов платить кличку за права на показ?
Скуяле?
у меня другой вопрос: а почему ни один телеканал не купил? Отбил бы на рекламе!
Но все как-то синхронно отморозились.

Фрося

Повідомлення Фрося » 27 вересня 2021, 12:13

главспец писав: у меня другой вопрос: а почему ни один телеканал не купил? Отбил бы на рекламе!
Догори
а им продали бьі?МЕГОГО ВСЮ трансляцию купил,а рашенское РенТВ договорняк с кем?может у Усика спросить?
я думаю,вопросьі должньі к нему. :gs:

Pestilence
Чефхелфер

Повідомлення Pestilence » 27 вересня 2021, 12:21

главспец писав: у меня другой вопрос: а почему ни один телеканал не купил? Отбил бы на рекламе!
Надо спросить у причастных.

главспец

Повідомлення главспец » 27 вересня 2021, 12:22

Фрося писав:
Догори
а им продали бьі?МЕГОГО ВСЮ трансляцию купил,а рашенское РенТВ договорняк с кем?может у Усика спросить?
я думаю,вопросьі должньі к нему. :gs:
сначала попробуй разобраться: а кто продаёт изначально право на трансляцию? Вот у него и надо покупать. Заблаговременно.

Pestilence
Чефхелфер

Повідомлення Pestilence » 27 вересня 2021, 12:28

главспец писав: сначала попробуй разобраться: а кто продаёт изначально право на трансляцию? Вот у него и надо покупать. Заблаговременно.
А она кому-то из каналов была нужна? Должна же окупиться или зачем?

главспец

Повідомлення главспец » 27 вересня 2021, 12:54

Pestilence писав:
главспец писав: сначала попробуй разобраться: а кто продаёт изначально право на трансляцию? Вот у него и надо покупать. Заблаговременно.
А она кому-то из каналов была нужна? Должна же окупиться или зачем?
ну, например, был бы я оппоз.каналом, я купил бы даже себе в убыток!

Фрося

Повідомлення Фрося » 27 вересня 2021, 12:57

Сергій Іванов
Журналіст
Співчуваю Усику, жертві радянсько-російської пропаганди
Я не вважаю Усика ідейним ватником...
Я ставлюсь до Усика як і до всіх жертв радянсько-російської пропаганди – я йому співчуваю і десь навіть розумію його. Адже на Півдні та Сході нашої прекрасної країни осягнути та виплекати свою національну ідентичність було не просто важко – це було викликом буквально всьому, що нас оточувало. Не всім вдавалося прорватися, не всім щастило.
На відміну від галицьких міст та сіл нас не водили по неділях до церкви, наші бібліотеки були тотально російськомовні, в наших школах половина учнів у розділі «Українська мова» класного журналу мала позначку «не вивчав». І те, що багатьом з нас попри все вдалося не втратити паростки свого українства – це справжнє диво.
Я не вважаю Усика ідейним ватником, ба більше, не бачу суттєвих відмінностей між ним і львівським таксистом, якого пару місяців тому я увігнав в ступор вимогою вимкнути Басту. Він – типова жертва російсько-радянської пошесті та відсутності адекватної державної політики патріотичного виховання. Як і згаданий львівський таксист btw. Як і ті, до речі, хто зараз влаштовує йому колективні обструкції, адже немає нічого більш совкового, ніж зграйне цькування людини.
Звісно, я не в захваті від того, що іноди верзе Усик та від його гомункульного панславізму, але як досілідник я розумію причини. І ви мусите розуміти, якщо вважаєте себе розумними. Тож, можливо, нам усім треба трохи попуститися і спробувати задушити свій внутрішній комсомол?

Чемпіонський пояс з диванного бурчання у нас все одно ніхто ніколи не забере. А ось з боксу – можуть. І дуже добре, що Україна має Усика, який учора не дозволив це зробити.

З перемогою нас усіх. Слава Україні. Повний текст читайте тут: https://glavcom.ua/columns/sivanov/spiv ... 86295.html

главспец

Повідомлення главспец » 27 вересня 2021, 13:01

Фрося писав: Співчуваю Усику, жертві радянсько-російської пропаганди
и в чём он "жертва", чем пострадал-то?!

Фрося

Повідомлення Фрося » 27 вересня 2021, 13:09

главспец писав:
Фрося писав: Співчуваю Усику, жертві радянсько-російської пропаганди
и в чём он "жертва", чем пострадал-то?!
Иванову его жалко :pardon: таким образом его оправдывает,что усик несет пургу-мыжебратья..

главспец

Повідомлення главспец » 27 вересня 2021, 13:32

Фрося писав:
главспец писав: и в чём он "жертва", чем пострадал-то?!
Иванову его жалко :pardon: таким образом его оправдывает,что усик несет пургу-мыжебратья..
погоди! Он, что не имеет права вполне искренне считать себя "мышебратом"? Ето его сугубо личное дело. И от этого он не станет "менеечемпионом", правда?

С другой стороны, я его не уполномачивал делать заявления и от моего имени!
По-любому, мне начхать на его мнение.

Noex

Повідомлення Noex » 27 вересня 2021, 15:24

Pestilence писав: А с чего государство должно с моих налогов платить кличку за права на показ?
Скуяле?
Скуялє Перший національний чи Громадське телебачення має відношення до Клічка?!

Pestilence
Чефхелфер

Повідомлення Pestilence » 27 вересня 2021, 15:30

Noex писав: Скуялє Перший національний чи Громадське телебачення має відношення до Клічка?!
Именно не имеет! А Кличко промоутер Усика через К2 Promotions, и нам пришлось бы за трансляцию башлять кличкам из наших налогов. А хуху не хохо? Заплати сам лично и смотри за свои деньги

Noex

Повідомлення Noex » 27 вересня 2021, 15:59

То є, я маю питати особисто у тебе дивитися за свої податки бій українського боксера, який виводить країну до перших боксерських країн світу? І ще цікаво, а таких як я, що мають бажання бачити прямі трансляції чемпіонських поєдинків з участю українських боксерів, більше за таких як ти, які забороняють мати таке право?

главспец

Повідомлення главспец » 27 вересня 2021, 16:07

Noex писав: українського боксера, який виводить країну до перших боксерських країн світу?
он "виводить" себя, как профессионала, за деньги и призы. Если завтра он передет в Монако, то будет уже "виводить Монако"?!

Noex

Повідомлення Noex » 27 вересня 2021, 16:22

главспец писав: он "виводить" себя, как профессионала
Під яким прапором він виступає? На рейтинг якої країни впливають його перемоги? Куди переїхали три з чотирьох поясів чемпіонів?
Як переїде, то і дивитися його буде значно меньше бажання, а якщо не переїде? Знов умовний спосіб. Інфантилізм якийсь, йопт :smoke:

Відповісти