Цукерберга розорять?

Vera

Re: Цукерберга розорять?

Повідомлення Vera » 11 квітня 2018, 21:43

нє, нема тепер сенсу про лохів спілкуватися. це як на фупі тепер у вас.
до речі, лобіюють вже локальні інтернети. так шо закуклення буде глобальне, ви тепер і не дізнаєтеся, шо в світі діється. і я про вас теж. так шо готуйтеся і запасайтеся сіллю, сірниками, і шо там ще потрібне. мило. :lol:

Pestilence
Чефхелфер

Повідомлення Pestilence » 12 квітня 2018, 10:50

Vera писав: нє, нема тепер сенсу про лохів спілкуватися. це як на фупі тепер у вас.
до речі, лобіюють вже локальні інтернети. так шо закуклення буде глобальне, ви тепер і не дізнаєтеся, шо в світі діється. і я про вас теж. так шо готуйтеся і запасайтеся сіллю, сірниками, і шо там ще потрібне. мило. :lol:
Насколько я понял, вам модератор сделал предупреждение не за какие-то политические или обчественные ваши мнения, а за обычный флуд в теме. Причем вы даже не думаете прекращать, наоборот, отстаиваете ваше право на него. О каком закукливании речь? Вам нужно хорошо подумать и понять где вы были не правы. Мне знаете ли было слегка неприятно, когда вы несколько раз в мой адрес продуцировали что-то типа "не надеюсь что не скурвишься". Но я специально не реагировал и никому не говорил, даже не намекал. К чему это?

oven
щира українка

Повідомлення oven » 12 квітня 2018, 11:35

Vera писав: ви тепер і не дізнаєтеся, шо в світі діється. і я про вас теж. так шо готуйтеся і запасайтеся сіллю, сірниками, і шо там ще потрібне. мило. :lol:
А що так радісно?
"Володіти собою - найбільша влада." Сенека

Тетяна_Д

Повідомлення Тетяна_Д » 13 квітня 2018, 00:52

Vera писав: тетяна_дп буде постійно ходити за мною і провокувати якісь скандали і тут же стукати модератору
:facepalm2:

Vera

Повідомлення Vera » 15 квітня 2018, 12:02

Pestilence писав:
Vera писав: нє, нема тепер сенсу про лохів спілкуватися. це як на фупі тепер у вас.
Насколько я понял, вам модератор сделал предупреждение не за какие-то политические или обчественные ваши мнения, а за обычный флуд в теме. Причем вы даже не думаете прекращать, наоборот, отстаиваете ваше право на него. О каком закукливании речь? Вам нужно хорошо подумать и понять где вы были не правы. Мне знаете ли было слегка неприятно, когда вы несколько раз в мой адрес продуцировали что-то типа "не надеюсь что не скурвишься". Но я специально не реагировал и никому не говорил, даже не намекал. К чему это?
з нагоди неділі скажу тобі таке: на жаль, ти не став виключенням і на тобі теж спрацювало правило, шо влада і гроші є великим іспитом для людини. ти поки шо склав його не дуже позитивно.
не знаю справжніх мотивів, шо тобою рухало, коли ти створював цей сайт, їх можеш знати лише ти. якщо ти хотів заробляти на цьому, то я тобі запропонувала повісити рекламу. ти відповів, що це для тебе не є опцією. напевно, комерціювати цей сайт ти вирішив за схемою фупу, дещо „модифікувавши“ її під „ членські внески“, хоча реклама там висить теж, і хтось на цьому заробляє також.
як би там не було – це твоє детище, і тільки ти можеш вирішувати, в якому напрямку воно розвиватиметься. я тобі пропонувала сприймати цей сайт, як хоббі, а не намагатися колотити на ньому баблішко, яке й ще б і проходило через багато сит. я просто попередила тебе, що це не призведе до розвитку, а навпаки, ти і твої „члени“ замкнетеся в своєму дурдомівському мірку без знань, що відбувається дійсно поза межами вашого коритця. якщо це і було ціллю – то ніхто тобі, дійсно, в цьому не завадить. якщо ж в тебе була інша ціль – створити дійсно форум для обміну думок – то ти також можеш зробити висновки і відкорегувати свою стратегію стосовно цього форуму.

costashu
князь

Повідомлення costashu » 15 квітня 2018, 12:08

чему учат форумы, так это владеть собой
ХЖВСУ

OldBoy

Повідомлення OldBoy » 15 квітня 2018, 12:09

або тому, що нічому не учать :lol:

Vollmer
Шпрехшталмейстер

Повідомлення Vollmer » 15 квітня 2018, 12:16

Vera писав: ............................................................................................................

з нагоди неділі скажу тобі таке: на жаль, ти не став виключенням
СпойлерРозкрити
і на тобі теж спрацювало правило, шо влада і гроші є великим іспитом для людини. ти поки шо склав його не дуже позитивно.
не знаю справжніх мотивів, шо тобою рухало, коли ти створював цей сайт, їх можеш знати лише ти. якщо ти хотів заробляти на цьому, то я тобі запропонувала повісити рекламу. ти відповів, що це для тебе не є опцією. напевно, комерціювати цей сайт ти вирішив за схемою фупу, дещо „модифікувавши“ її під „ членські внески“, хоча реклама там висить теж, і хтось на цьому заробляє також.
як би там не було – це твоє детище, і тільки ти можеш вирішувати, в якому напрямку воно розвиватиметься. я тобі пропонувала сприймати цей сайт, як хоббі, а не намагатися колотити на ньому баблішко, яке й ще б і проходило через багато сит. я просто попередила тебе, що це не призведе до розвитку, а навпаки, ти і твої „члени“ замкнетеся в своєму дурдомівському мірку без знань, що відбувається дійсно поза межами вашого коритця. якщо це і було ціллю – то ніхто тобі, дійсно, в цьому не завадить. якщо ж в тебе була інша ціль – створити дійсно форум для обміну думок – то ти також можеш зробити висновки і відкорегувати свою стратегію стосовно цього форуму.
Vera, цей пасаж увесь очєвідноє - нєвєроятноє, перепрошую за каламбур. Не можу повірити, що настільки не розумієте, що відбувається, вишукуєте інтригу там, де її не може бути, і пророкуєте якісь уявні нещастя. Для власного спокою, я волію вважати, що це - весна і авітаміноз. Чи, може, Ви настільки не вірите в ідею людини, як суспільної істоти? Тут, всього лиш, реалізовано, на рівні ХХІ сторіччя, цю стару ідею, не більше, але і не менше. Плюс якийсь мінімум декору, рюшечок, двері, вікна, герань на підвіконнях. Все нормально.
Участь в голосуванні - є формою колаборації

Vera

Повідомлення Vera » 15 квітня 2018, 12:22

Vollmer писав: Vera, цей пасаж увесь очєвідноє - нєвєроятноє, перепрошую за каламбур. Не можу повірити, що настільки не розумієте, що відбувається, вишукуєте інтригу там, де її не може бути, і пророкуєте якісь уявні нещастя. Для власного спокою, я волію вважати, що це - весна і авітаміноз. Чи, може, Ви настільки не вірите в ідею людини, як суспільної істоти? Тут, всього лиш, реалізовано, на рівні ХХІ сторіччя, цю стару ідею, не більше, але і не менше. Плюс якийсь мінімум декору, рюшечок, двері, вікна, герань на підвіконнях. Все нормально.
ну, значить, аеліт правий ще раз - це і є ваша норма, і нема чим тут завадити.
про це ж і мова - такі у вас норми українського життя.
тому люди і тікають з україни від таких "норм" світ за очі.
а ви просите їх взад повертатися. куди? до ваших "норм"?
та живіть з ними самі. :lol:

Pestilence
Чефхелфер

Повідомлення Pestilence » 15 квітня 2018, 12:22

Vera писав: з нагоди неділі скажу тобі таке: на жаль, ти не став виключенням і на тобі теж спрацювало правило, шо влада і гроші є великим іспитом для людини. ти поки шо склав його не дуже позитивно.
Боже мой...да шож у вас такие извращенные мысли...монетизация, грошi...а в голову не приходило что это все просто так, потому что людей выкинули с форума и просто пришла мысль слепить площадку взамен? Какие деньги? Ты реально больная... :dash2: монетизация чего? 120 посетителей в день? Да зайди на любую тизерную сеть, расценки глянь... при такой посещаемости выйдет максимум 20 гривен в месяц прибыли...я готов тебе перечислять эти 20 гривен каждый месяц чтобы ты хоть чуть-чуть научилась совести...
Когда дойдет до таких как ты или равшан что не все баблом меряется...везде деньги мерещатся...мне не нужны деньги от тебя...
Когда ты сможешь смотреть на мир моими глазами, тогда и поймешь цель создания форума...а то все грошi, грошi :dash2:

О чем ты вообще мелешь? Форум обходится 2 евро в месяц, какие здесь вообще возможны перспективы для заработка за счет взносов...ты думаешь я настолько нищий чтобы радоваться тому что мне пару евро осядет за чей-то счет?
Vera писав: ну, значить, аеліт правий ще раз - це і є ваша норма, і нема чим тут завадити.
Да, я все больше убеждаюсь что он прав, только ты не с той стороны смотришь

Фрося

Повідомлення Фрося » 15 квітня 2018, 13:59

Pestilence писав:
Vera писав: з нагоди неділі скажу тобі таке: на жаль, ти не став виключенням і на тобі теж спрацювало правило, шо влада і гроші є великим іспитом для людини. ти поки шо склав його не дуже позитивно.
Боже мой...да шож у вас такие извращенные мысли...монетизация, грошi...а в голову не приходило что это все просто так, потому что людей выкинули с форума и просто пришла мысль слепить площадку взамен? Какие деньги? Ты реально больная... :dash2: монетизация чего? 120 посетителей в день? Да зайди на любую тизерную сеть, расценки глянь... при такой посещаемости выйдет максимум 20 гривен в месяц прибыли...я готов тебе перечислять эти 20 гривен каждый месяц чтобы ты хоть чуть-чуть научилась совести...
Когда дойдет до таких как ты или равшан что не все баблом меряется...везде деньги мерещатся...мне не нужны деньги от тебя...
Когда ты сможешь смотреть на мир моими глазами, тогда и поймешь цель создания форума...а то все грошi, грошi :dash2:

О чем ты вообще мелешь? Форум обходится 2 евро в месяц, какие здесь вообще возможны перспективы для заработка за счет взносов...ты думаешь я настолько нищий чтобы радоваться тому что мне пару евро осядет за чей-то счет?
Vera писав: ну, значить, аеліт правий ще раз - це і є ваша норма, і нема чим тут завадити.
Pestilence,пожалуйста,не принимай близко к сердцу все что написала Vera.
Просто кому-то очень хочется прикрыть и этот форум.ОЧЕНЬ.
Поэтому,больше не оправдывайся НИ ПЕРЕД КЕМ.
Будут еще "веры" и бить будут именно по тебе.
Форум это люди.Мы пришли и очень тебе благодарны.ЭТО НАШ ФОРУМ.
Кому не нравится ----------------------->
Крапка.
:gs:

asmodey
кот, просто кот

Повідомлення asmodey » 15 квітня 2018, 14:05

Vera писав:
Pestilence писав: Насколько я понял, вам модератор сделал предупреждение не за какие-то политические или обчественные ваши мнения, а за обычный флуд в теме. Причем вы даже не думаете прекращать, наоборот, отстаиваете ваше право на него. О каком закукливании речь? Вам нужно хорошо подумать и понять где вы были не правы. Мне знаете ли было слегка неприятно, когда вы несколько раз в мой адрес продуцировали что-то типа "не надеюсь что не скурвишься". Но я специально не реагировал и никому не говорил, даже не намекал. К чему это?
з нагоди неділі скажу тобі таке: на жаль, ти не став виключенням і на тобі теж спрацювало правило, шо влада і гроші є великим іспитом для людини. ти поки шо склав його не дуже позитивно.
не в воскресенье будь сказано, но вы, мадам - дура. :drag:

Амосенко Олег

Повідомлення Амосенко Олег » 15 квітня 2018, 14:16

Pestilence все зробив правильно. Коли нас викинули з ФДД безсоромно нічого не пояснивши, а потім виявилось що форум закриють - він зробив цей форум. І я йому вдячний.
А потім на ФДД включили задню. Але немає ніякої гарантія що моча знову в голову Шрайку і ко не вдарить.
Тому:

Амосенко Олег

Повідомлення Амосенко Олег » 15 квітня 2018, 14:18

І щось у мене передчуття що ФДД десь за місяць до виборів знову зариють - "на технічні роботи" чи ще на щось.
Тому ну їх.
Я за стабільність.
Не хочу за місяць перед виборами коли обстановка буде напружена до межі - сидіти на ФУПі і шукати теми - "а чого прикрили ФДД".
Ну нахер.

Vera

Повідомлення Vera » 15 квітня 2018, 16:14

Pestilence писав: Vera писав: ↑

Vera писав: ↑
ну, значить, аеліт правий ще раз - це і є ваша норма, і нема чим тут завадити.

можливо також, шо ти взяв на себе виконання задачі по створенню „нового“, „чистого“ і стерільного форуму „за вону“, як це зроблено на фупі. з тією тільки різницею, що там вирубають всіх, хто проти пеціка виступає. можливо, ти вважаєш такий шлях успішним і хочеш теж його пройти. ну шо ж, цікаво буде за вами спостерігати. :lol:

Pestilence
Чефхелфер

Повідомлення Pestilence » 15 квітня 2018, 16:24

Vera писав: можливо...можливо...
припущення... :facepalm2:

Vera

Повідомлення Vera » 15 квітня 2018, 16:45

Pestilence писав: Vera писав: ↑
можливо...можливо...

припущення... :facepalm2:
припущення в ході експерименту. цікаво буде подивитися, яке з них виправдується. або всі зразу. :lol:

Нечай

Повідомлення Нечай » 15 квітня 2018, 16:46

Vollmer писав: Vera, цей пасаж увесь очєвідноє - нєвєроятноє, перепрошую за каламбур. Не можу повірити, що настільки не розумієте, що відбувається, вишукуєте інтригу там, де її не може бути, і пророкуєте якісь уявні нещастя. Для власного спокою, я волію вважати, що це - весна і авітаміноз.
Скоріше, нєдоєбіт.

asmodey
кот, просто кот

Повідомлення asmodey » 15 квітня 2018, 17:20

Нечай писав:
Vollmer писав: Vera, цей пасаж увесь очєвідноє - нєвєроятноє, перепрошую за каламбур. Не можу повірити, що настільки не розумієте, що відбувається, вишукуєте інтригу там, де її не може бути, і пророкуєте якісь уявні нещастя. Для власного спокою, я волію вважати, що це - весна і авітаміноз.
Скоріше, нєдоєбіт.
или мозгоебит. :drag:

Нечай

Повідомлення Нечай » 15 квітня 2018, 17:38

asmodey писав: Скоріше, нєдоєбіт.
или мозгоебит.
Скорее второе как следствие первого.

Відповісти