Знаєте, в яку ціну Порошенко оцінив свій медіахолдинг «ВІЛЬНІ МЕДІА», на які переписав свої канали «ПРЯМИЙ» та «5»?
Аж в 10 000 грн (380 дол)![]()
Хоча, Петра я зрозуміти можу — дорого оцінювати той його телебордель навіть у нього самого рука не піднялась...
Порошенко створив медіахолдинг «ВІЛЬНІ МЕДІА»
Re: Порошенко створив медіахолдинг «ВІЛЬНІ МЕДІА»
(Учитель Йода)

Pumpkin Tukva
@TukvaReserve
·
8 ч
Бізнес по-порошенковски... ахуенная цена телеканала - чувствую себя олигархом, я на свою месячную зарплату могу по 10 штук таких покупать!

АndReo
@Reo___An
·
4 ч
Это не цена канала. Это кнур всем нам в лицо пытается плюнуть:
1) переписывая каналы на фирму-пустышку
2) демонстрируя всем список своих зависимых холуев, которые полностью ему подконтрольны
3) если холуи не смогут платить-каналы вернутся кнуру. Планируют "не смочь" после Зе
@TukvaReserve
·
8 ч
Бізнес по-порошенковски... ахуенная цена телеканала - чувствую себя олигархом, я на свою месячную зарплату могу по 10 штук таких покупать!
АndReo
@Reo___An
·
4 ч
Это не цена канала. Это кнур всем нам в лицо пытается плюнуть:
1) переписывая каналы на фирму-пустышку
2) демонстрируя всем список своих зависимых холуев, которые полностью ему подконтрольны
3) если холуи не смогут платить-каналы вернутся кнуру. Планируют "не смочь" после Зе
АndReo
@Reo___An
·
9 нояб.
За ЗП спитав також і Ганапольський. Петро одповів:
- Ти що не бачиш, які буремні часи? Яка може бути зарплата? Ти на щотчику - маєш виплатити мені разом з іншими $100 млн за мої канали! Хату продай!
- Але гетьмане, канали збиткові, я не хотів їх купувати...
- Мене це не цікавіть!

@Reo___An
·
9 нояб.
За ЗП спитав також і Ганапольський. Петро одповів:
- Ти що не бачиш, які буремні часи? Яка може бути зарплата? Ти на щотчику - маєш виплатити мені разом з іншими $100 млн за мої канали! Хату продай!
- Але гетьмане, канали збиткові, я не хотів їх купувати...
- Мене це не цікавіть!
Kvi❤Teнь

@keyt20095
БрифінҐ для "незалежних" СМІ

еще для домашней прислуги сделай брифинг с домашними каналами..

@keyt20095
БрифінҐ для "незалежних" СМІ

Петро Порошенко
@poroshenko
· 3 ч
На терміновому брифінгу говорив про виклики, які гостро стоять зараз перед Україною, та необхідні кроки, які має негайно втілити влада для їх подолання.
https://youtu.be/UUiT3aRJsko