об "экономическом паспорте украинца"

Mack Mack

Re: об "экономическом паспорте украинца"

Повідомлення Mack Mack » 08 грудня 2021, 10:40

Sintez писав: хочу почути оцінку перспектив для придуманого зеленими "фонду" розбагатіти на "ринках капіталу". Чи хоча б Фросині Макові уявлення про ті "ринки". Звідки на них берецця прибуток?
Моя оцінка перспектив фонду Зе - ніяка - просто Бєня вирішив поповнити собі обігові кошти. :lol:
А заробити на фінансових ринках можна порізному. Самий простий - купити державні цінні папери (бажано США, Англії чи Німетчини) - це безпечніше, але з того малий зиск. Ну а спекуляції на різниці курсів ЦП - погуглі про биків та ведмедів. :lol:

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 08 грудня 2021, 10:45

Рекомендую також ознайомитися із історією про Ходжу Насреддіна, ішака й Падишаха.
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 08 грудня 2021, 10:49

Mack Mack писав:
Sintez писав: хочу почути оцінку перспектив для придуманого зеленими "фонду" розбагатіти на "ринках капіталу". Чи хоча б Фросині Макові уявлення про ті "ринки". Звідки на них берецця прибуток?
Моя оцінка перспектив фонду Зе - ніяка - просто Бєня вирішив поповнити собі обігові кошти. :lol:
А заробити на фінансових ринках можна порізному. Самий простий - купити державні цінні папери (бажано США, Англії чи Німетчини) - це безпечніше, але з того малий зиск. Ну а спекуляції на різниці курсів ЦП - погуглі про биків та ведмедів. :lol:
Мені не треба гуглити, мені дивно, коли ксерокс мене намагаєцця вчити жити. Натомість пропонуючи ВІРИТИ, що адміністратори, зберігачі, наглядові ради й інша шелупонь будуть кришталево чесними. У нас. Ага.
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

Mack Mack

Повідомлення Mack Mack » 08 грудня 2021, 11:20

Sintez писав: Мені не треба гуглити, мені дивно, коли ксерокс мене намагаєцця вчити жити. Натомість пропонуючи ВІРИТИ, що адміністратори, зберігачі, наглядові ради й інша шелупонь будуть кришталево чесними. У нас. Ага.
Там не потрібно красти. Достатньо взяти таку суму в управління. ;) Через 18 років повернуть усю, та й ще з відсотками. При цьому зароблять собі на карман мільярди. :lol:

P.S. Тут у нас працюють так звані приватні пенсійні фонди. І вони виплачують через десять років все що потрібно з відсотками. Все чесно. Але, якщо підрахувати усі платежі у такий ПФ по депозитним пропозиціям більш-менш надійних банків (типа Укрсіба чи Укрексімбанка) то сума по виплачених відсотках того ПФ буде у два рази нижче. Т.ч. простіше і вигідніше поповнювати на ті ж самі суми депозит у банку і отримати більше. Що й робить такий так званий ПФ, бере у людей, кладе у банк на депозит під відсоток у два рази вищий і живе собі добре. :smoke:

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 08 грудня 2021, 12:15

:umnik2: Іще одна "скромно" нерекламована подробиця
Стаття 41. Державні внески до Фонду

1. Фонд майбутніх поколінь формується за рахунок державних внесків, що здійснюються за рахунок коштів Державного бюджету України, що надійшли від сплати рентних платежів за користування надрами для видобування корисних копалин загальнодержавного значення до спеціального фонду Державного бюджету України відповідно до Бюджетного кодексу України.
Тобто, по факту ст.13 Конституції остаточно йде у сад. Прихваттизація мафією природних ресурсів, копалин етк узаконюєцця, нинішні покоління спокійно послані нафік, а майбутні МОЖЕ отримають щось. Потом.

🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

главспец

Повідомлення главспец » 08 грудня 2021, 15:30

Mack Mack писав: P.S. Тут у нас працюють так звані приватні пенсійні фонди. І вони виплачують через десять років все що потрібно з відсотками. Все чесно. Але, якщо підрахувати усі платежі у такий ПФ по депозитним пропозиціям більш-менш надійних банків (типа Укрсіба чи Укрексімбанка) то сума по виплачених відсотках того ПФ буде у два рази нижче. Т.ч. простіше і вигідніше поповнювати на ті ж самі суми депозит у банку і отримати більше. Що й робить такий так званий ПФ, бере у людей, кладе у банк на депозит під відсоток у два рази вищий і живе собі добре.
в самом деле? Как-то не верится... Вон даже накопительный ПФ НБУ, говорят, схлопнулся.

Фрося

Повідомлення Фрося » 08 грудня 2021, 19:49

Зображення

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 10 грудня 2021, 14:54

Фрося писав: Зображення
Як так "неприбуткова"?!.. Ці поци хоч знають, що таке "неприбуткова організація"?

А, тобто пацани із самого початку натякають, що дірку від бублика ви отримаєте? Ну тоді питань нема!

...Фрося, Ви тупо продовжуєте множити тут всяке сміття, не читаючи чи не розуміючи прочитаного? Навіщо?
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

главспец

Повідомлення главспец » 10 грудня 2021, 15:15

Sintez писав: Як так "неприбуткова"?!..
а так! Ето же фонд. Ну, как тот, который был "детская больничка будущего". От ВАЮ, помнишь?

Mack Mack

Повідомлення Mack Mack » 10 грудня 2021, 15:18

Фрося писав:
СпойлерРозкрити
Зображення
Фрося, перші виплати почнуться не 2037 року. Цей Прокопишин балабол. Сам не знає що він пише.

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 10 грудня 2021, 15:24

главспец писав:
Sintez писав: Як так "неприбуткова"?!..
а так! Ето же фонд. Ну, как тот, который был "детская больничка будущего". От ВАЮ, помнишь?
А, тобто відмивачка коштів, типу "благодійного фонду" рижого душогуба? Ну тоді все встає на свої місця!
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

главспец

Повідомлення главспец » 10 грудня 2021, 15:27

Mack Mack писав: Фрося, перші виплати почнуться не 2037 року. Цей Прокопишин балабол. Сам не знає що він пише.
а начнутся?
Я так и не понял: етот фонд, он "бюджетный" чи "позабюджетний"?
Для тех, кто не понимает разницы, подсказываю: ПФУ, к примеру - позабюджетный.
Понятно, не?
п.с.
ну, а Прокопишин, он кто? Активист?

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 10 грудня 2021, 15:29

Mack Mack писав:
Фрося писав:
СпойлерРозкрити
Зображення
Фрося, перші виплати почнуться не 2037 року. Цей Прокопишин балабол. Сам не знає що він пише.
Ніякі виплати ніколи не запрацюють. Ніхто навіть і не думає нікому нічого виплачувати. Це, справді, як чекати "Лікарні майбутнього" або "комунізму" - треба бути реальним клінічним ідотом.
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

Mack Mack

Повідомлення Mack Mack » 10 грудня 2021, 15:32

главспец писав: ну, а Прокопишин, он кто? Активист?
Популістський балабол.

Mack Mack

Повідомлення Mack Mack » 10 грудня 2021, 15:33

Sintez писав: Ніякі виплати ніколи не запрацюють. Ніхто навіть і не думає нікому нічого виплачувати. Це, справді, як чекати "Лікарні майбутнього" або "комунізму" - треба бути реальним клінічним ідотом.
Я не про реал, а про отого балабола. Якщо на лікування тяжкої хвороби можна брати до 18 років - то перші виплати почнуться з 23-24 року, коли закон типо запрацює.

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 10 грудня 2021, 15:34

главспец писав: Для тех, кто не понимает разницы, подсказываю: ПФУ, к примеру - позабюджетный.
Понятно, не?
Нє, не розумію різниці. Може, ПФУ й не державний? В колонії, очолюваній бандитами, я нічому не дивуюся вже, власне. Поясни, або підкажи де почитать, якщо не важко.
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

Mack Mack

Повідомлення Mack Mack » 10 грудня 2021, 15:37

главспец писав: а начнутся?
Я так и не понял: етот фонд, он "бюджетный" чи "позабюджетний"?
75% рентних платежів до Держбюджету, 25% до загального фонду місцевого - десь таке було, як зараз - треба нормативку читати.

главспец

Повідомлення главспец » 10 грудня 2021, 15:43

Sintez писав:
главспец писав: Для тех, кто не понимает разницы, подсказываю: ПФУ, к примеру - позабюджетный.
Понятно, не?
Нє, не розумію різниці. Може, ПФУ й не державний? В колонії, очолюваній бандитами, я нічому не дивуюся вже, власне. Поясни, або підкажи де почитать, якщо не важко.
ПФУ державний, но позабюджетный! Т.е., "доходов" у него нет, есть "надходження", и он сам себе "бюджет", который утверждается КМ, а не ВР. В т.ч. и кошторис на утримання апарату.

Если же некий фонд "бюджетный", то он "сидит внутри" держбюджета. Как ковидный, надо - перекинем на дороги, или объявим - кончился. Кста и администрируется минфином, а не собственным аппаратом.

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 10 грудня 2021, 15:44

Mack Mack писав:
Sintez писав: Ніякі виплати ніколи не запрацюють. Ніхто навіть і не думає нікому нічого виплачувати. Це, справді, як чекати "Лікарні майбутнього" або "комунізму" - треба бути реальним клінічним ідотом.
Я не про реал, а про отого балабола. Якщо на лікування тяжкої хвороби можна брати до 18 років - то перші виплати почнуться з 23-24 року, коли закон типо запрацює.
У мене не вистачило поки що терпіння на весь прожект, але із того, що написано в першій його половині, ясно, по поцанів цікавить саме і виключно потік грошей від рентної плати за надра і надійний "законний" його розпил. Від кількостей корупційних лазейок, що цей прожект може у разі (не дай Бог) його прийняття відкрити, очі розбігаюцця. Клондайк! Ельдорадо!
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 10 грудня 2021, 15:46

главспец писав:
Sintez писав: Нє, не розумію різниці. Може, ПФУ й не державний? В колонії, очолюваній бандитами, я нічому не дивуюся вже, власне. Поясни, або підкажи де почитать, якщо не важко.
ПФУ державний, но позабюджетный! Т.е., "доходов" у него нет, есть "надходження", и он сам себе "бюджет", который утверждается КМ, а не ВР. В т.ч. и кошторис на утримання апарату.

Если же некий фонд "бюджетный", то он "сидит внутри" держбюджета. Как ковидный, надо - перекинем на дороги, или объявим - кончился. Кста и администрируется минфином, а не собственным аппаратом.
Дякую. А контролюєцця ПФУ ким? Сам собою?
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

Відповісти