Фрося гарантуэ, що не буде?
А оцей мужик - теж Ахметівський шпійон, нада думать?
Фрося гарантуэ, що не буде?

УгадалSintez писав: ↑Фрося гарантуэ, що не буде?
А оцей мужик - теж Ахметівський шпійон, нада думать?
https://www.youtube.com/watch?v=XNQ_hByIZtk
Помічений(а) у піарі:
Звідкіля таке? Чому продавцІ нічого про це не чули? І навіщо та реєстрація потрібна, коли місцезнаходження абонента й так відоме з похибкою у декілька метрів?

Головне - правильно поставити питання, відповідь знаходиться доволі швидко, навіть не прихована, лежить на поверхні.
тебе лично это создаёт проблемы? Нужен "левый" номер?Sintez писав: ↑ З сьогодніщнього дня припинено вільний продаж страртових пакетів на мобілки, тільки із паспортом, тобто реєстрацією. Всі існуючі картки теж підлягають реєстрації.
Акуратна калька із кацапської мусорської "держави"-стаціонарного бандита. Думаю, що це, звичайно, для безпеки, й звичайно ж для протидії тероризмові. Адже козі ясно, що кругом повно терористів. З цим треба рішуче бароцца!
Так, наступ на свободи й закручування гайок мені не подобаєцця. Подобатися воно може, НМГП, або клінічному ідіоту, або негідникові, котрий надієцця, що гайки закручуватиме він, а не йому закрутять. Втім, лстання категорія органічно вписуєцця у першу.главспец писав: ↑тебе лично это создаёт проблемы? Нужен "левый" номер?Sintez писав: ↑ З сьогодніщнього дня припинено вільний продаж страртових пакетів на мобілки, тільки із паспортом, тобто реєстрацією. Всі існуючі картки теж підлягають реєстрації.
Акуратна калька із кацапської мусорської "держави"-стаціонарного бандита. Думаю, що це, звичайно, для безпеки, й звичайно ж для протидії тероризмові. Адже козі ясно, що кругом повно терористів. З цим треба рішуче бароцца!

госномер на твоем авто не смущает? А регистрация по месту жительства?
Проблема зелених у тому, що емоції недовговічні, після ейфорії настає протверезіння, супроводуване своєрідним похміллям. От тепер всі сидять і чухають голову, як до такого позору докотилися й чим думали два роки тому.... Звичайно, Ахмєтову всі продалися. Аякже. Сєгодня он іграєт джаз...

Номер на авто потрібен для безпеки руху. Реєстрація - відрижка совка. Прив"язка ж номера сімки до паспорта потрібна виключно для одного - механізованої слєжки. Загалом, мене це не смущяє. Хай це смущяє тих, кому згодом за це доведецця відповісти.

Поподробнєє, про "анонімні дзвінки". Це "терористи", да? Від котрих мусорська шайка нас "захищатиме"? Таке це 3,14здьож, скажу прямо. Свого часу ввели реєстрацію ІМЕЙ кодів, тіпа щоб боротися із контрабасом, крадіжками й так далі. Так от, ніяхто ніяких крадених мобілок ні шукав, ні блокував. Від слова ЗОВСІМ. До речі, жодних ілюзій тут немає, мусори слухають телефони й слідкують весь час, але зараз здійснюють черговий крок із УЗАКОНЕННЯ цього шпіонажу. Нє, ну в стаді завжди вистачає вєрнопідданих баранів, котрі впевнені, що годуватимуть їх краще за інших, і виключно для красоти, різати не будуть, звичайно.

А з яких пір вищезгаданий Ахмєтов перестав бути "роботодавцем"(с) і став вселенським злом особисто для Вас?