Петро Порошенко агент КДБ/ФСБ

costashu
князь

Re: Петро Порошенко агент КДБ/ФСБ

Повідомлення costashu » 12 січня 2022, 17:38

rad писав:
Sintez писав: окрім прибалтів.
не факт,
точної інформації не знайти, але частково звучала думка, шо події у січні 1991-го у Вільнусі мали бекграундом зовсім не збереження совіцької влади у Литві, а "під шумок" вивіз партійно-конторських документів до Москви, після чого все швидко затихло,
також багато запитань до тодішньої діяльности одіозного ризького омону в Латвії, особливо на кордоні з московією, який доволі швидко звідти зник
ну розкажи, які такі доки гебня вивозила з телевежі
ХЖВСУ

M_M

Повідомлення M_M » 12 січня 2022, 19:25

rad писав: в основному це були зелені студенти.
rad писав: контора НІКОЛИ не мала агентів молодше 25-років
:pop:

M_M

Повідомлення M_M » 12 січня 2022, 19:32

Sintez писав: "Агент" - дуже гучна назва. Одразу на ум іде 007. Педро порівняння не витримує.
Представник, довірена особа, що діє за дорученням когось, служить чиїмсь інтересам;
Фільмів про 007 забагато дивились?

Фрося

Повідомлення Фрося » 13 січня 2022, 14:21

Ukr-op
@Ukrop06
·
3 ч
1. А хтось задавався питанням, чому на фоні гасел "ми мирні і ми не провокуємо" у березні 2014 р. швиденько сформували добровольців з найактивніших учасників Майдану та кинули одразу на фронт?
Потім Савур-Могила під обстріли з території РФ з забороною на відповідь
2. Коли з'ясувалося, що не всі добровольці загинули, або полонені - Іловайськ. Прорив поза межами зеленого коридору смерті, який узгодили петьман та путін - і новий котел для виживших та нескорених - Дебаль.
3. Після Дебаля - спроби блокування Добровольчого Українського корпусу ПС та одночасні провокації у Мукачеві, паралельно - вибухи військових складів
4. Також відмова визнати добробати учасниками бойових дій, більш того, за твердженням військового прокура, якого призначив Порошенко, добробати - це, виявляється, незаконні збройні формування.
Питань багато, але ж : як було узгоджена концентрація ЗСУ на клаптику землі між сепарами та кордоном РФ з миттєвими діями арти РФ та забороною на відповідь для ЗСУ, чому протягом 5 років військова матждопомога США була невідомо де, крім бойових частин?
вопросы в тему.. :pop: так мог действовать только агент ФСБ,который хотел сдать Украину врагу-жмурукуобнимаю..

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 13 січня 2022, 14:42

rad писав: ти мабуть як малолєтка вивчав іторію гебні по хвільмам та мемуарам,
хоча як героїзація 50-70-х, так і монструзація 90-х до дійсності не має НІЯКОГО відношення,
була партійно-державна структура тиску на населення та промивання мізків, а кадри у більшості гребли з тих, хто попався на гачок, в основному це були зелені студенти. Такі як Медведчук
Та я й сам не знаю, хто я. Хтось, як Бабаша, вважає мене дідулькою, хтось - малолєткою... То лі єсть я, то лі нєт(с)...

Ну звичайно, я вивчав діяльність кантори "ззовні", Бог милував, щоб ізсередини. Хоча після армії мусарня, як мабуть і всім у ті часи, пропонувала "сухую одєжду і гарячій чай", я навіть думки про це не мав і вєжліво відмовився. Кантора мабуть навряд чи зацікавилася, ібо ще у совєцькій школі я був, може й неусвідомлено тоді, єретик/саботажник, і надіятися на мене системі не випадало.

Ні, суджу не по фільмах, а по ділах, як положено. Принаймні, після посадки Руста й історії з Афганістаном уже жодних ілюзій щодо "управління" країною не залишилося, як і у тому, що проср@ла/продала країну саме кантора, контролююча партійно/чиновничу "еліту". При чому що далі, то чіткішою й зрозумілішою стає картина, проявляюцця розмиті раніше шматочки мозаїки.
Персоналії, до речі, тут грають далеко не головну роль. Був Пєця чи не був? Не був він - значить був папа. Або хтось із папиних ключових подєльників. Так само і з Зєлєю, до речі.
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 13 січня 2022, 14:47

Фрося писав:
Ukr-op
@Ukrop06
·
3 ч
1. А хтось задавався питанням, чому на фоні гасел "ми мирні і ми не провокуємо" у березні 2014 р. швиденько сформували добровольців з найактивніших учасників Майдану та кинули одразу на фронт?
Потім Савур-Могила під обстріли з території РФ з забороною на відповідь
2. Коли з'ясувалося, що не всі добровольці загинули, або полонені - Іловайськ. Прорив поза межами зеленого коридору смерті, який узгодили петьман та путін - і новий котел для виживших та нескорених - Дебаль.
3. Після Дебаля - спроби блокування Добровольчого Українського корпусу ПС та одночасні провокації у Мукачеві, паралельно - вибухи військових складів
4. Також відмова визнати добробати учасниками бойових дій, більш того, за твердженням військового прокура, якого призначив Порошенко, добробати - це, виявляється, незаконні збройні формування.
Питань багато, але ж : як було узгоджена концентрація ЗСУ на клаптику землі між сепарами та кордоном РФ з миттєвими діями арти РФ та забороною на відповідь для ЗСУ, чому протягом 5 років військова матждопомога США була невідомо де, крім бойових частин?
вопросы в тему.. :pop: так мог действовать только агент ФСБ,который хотел сдать Украину врагу-жмурукуобнимаю..
Так Зєля дивлюсяпутінувочі добровольців із цюпи вже повипускав? А стріляти у відповідь уже дозволено?
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

costashu
князь

Повідомлення costashu » 13 січня 2022, 14:49

Sintez писав: Так Зєля дивлюсяпутінувочі добровольців із цюпи вже повипускав? А стріляти у відповідь уже дозволено?
так так
наступний
ХЖВСУ

M_M

Повідомлення M_M » 13 січня 2022, 14:56

Sintez писав: вважає мене дідулькою, хтось - малолєткою...
Старе як мале (С) :lol:
Sintez писав:
13 січня 2022, 14:42
після посадки Руста й історії з Афганістаном уже жодних ілюзій щодо "управління" країною не залишилося,
Чимось принципово відрізняється від посадки Карла Марлота й історій з Литвою, Латвією, Естонією, Фінляндією, Монголією, Бесарабією, Іспанією?

rad

Повідомлення rad » 13 січня 2022, 15:40

Sintez писав: Та я й сам не знаю, хто я.
то було косташу, він тільки з горщика зліз
нєдолго мучаться старушкам...

Mack Mack

Повідомлення Mack Mack » 13 січня 2022, 15:43

Sintez писав: жодних ілюзій щодо "управління" країною не залишилося, як і у тому, що проср@ла/продала країну саме кантора, контролююча партійно/чиновничу "еліту".
Контора після Сталіна не контролювала партноменклатуру, після Сталіна ЦК заборонив чіпати своїх. Контора у розпаді була зацікавлена саме тому, що б вийти з під контроля ЦК.

costashu
князь

Повідомлення costashu » 13 січня 2022, 16:16

rad писав:
Sintez писав: Та я й сам не знаю, хто я.
то було косташу, він тільки з горщика зліз
ти перечитав біо свині?
ХЖВСУ

rad

Повідомлення rad » 13 січня 2022, 17:08

costashu писав:
ти перечитав біо свині?[/quote]
не цікавила і не цікавить,
але якшо глянути по діагоналі - звичайний хлопчик мажор, якого контора взяла на облік ще в універі,
небезталанний, але переамбіційний, за шо і огріб після ПР,
невеликого розуму як бізнесмен, та доволі кріпкий середняк у політиці, найслабкіше місце - підбір кадрів, на цьому завжди палився,
сильна сторона - самонавчання, хоча не завжди йому допомагало,
самий головний прокол - під час виборів демонстративно відносився до макаки як до рівноцонного опонента, хоча той окрім лопатою по голові інших аргументів не розуміє,
все одно програв би, проти технології не дуже попреш, але хоча б лице зберіг

costashu
князь

Повідомлення costashu » 13 січня 2022, 22:37

rad писав: не цікавила і не цікавить
тоді якого ти почав стверджувати свої вигадки всупереч фактам?
ХЖВСУ

rad

Повідомлення rad » 14 січня 2022, 07:46

вигадки - це У ВАС,
що не пам`ятають історію день тому, не кажу про десять років

costashu
князь

Повідомлення costashu » 14 січня 2022, 11:00

rad писав: вигадки - це У ВАС
що не пам`ятають історію день тому, не кажу про десять років
мені що, процитувати твій позавчорашній пост з вигадками? Твій склероз вже настільки далеко зайшов?
ХЖВСУ

M_M

Повідомлення M_M » 14 січня 2022, 11:07

costashu писав: позавчорашній пост
rad впродовж години може написати взаємовиключні тези. А за два дні...

costashu
князь

Повідомлення costashu » 14 січня 2022, 11:09

M_M писав:
costashu писав: позавчорашній пост
rad впродовж години може написати взаємовиключні тези. А за два дні...
дякую, врахую
ХЖВСУ

главспец

Повідомлення главспец » 14 січня 2022, 11:32

Mack Mack писав:
Sintez писав: жодних ілюзій щодо "управління" країною не залишилося, як і у тому, що проср@ла/продала країну саме кантора, контролююча партійно/чиновничу "еліту".
Контора після Сталіна не контролювала партноменклатуру, після Сталіна ЦК заборонив чіпати своїх. Контора у розпаді була зацікавлена саме тому, що б вийти з під контроля ЦК.
сведения верные? Или это такие себе догадки?
Для справки: ЦК - декоративно-представительский орган, функцией коего было два раз в год единогласно голосовать на Пленумах. В составе, кроме функционеров разных уровней, доярки, рабочие, врачи, космонавты и пр.

Mack Mack

Повідомлення Mack Mack » 14 січня 2022, 11:39

главспец писав: сведения верные? Или это такие себе догадки?
Для справки: ЦК - декоративно-представительский орган, функцией коего было два раз в год единогласно голосовать на Пленумах. В составе, кроме функционеров разных уровней, доярки, рабочие, врачи, космонавты и пр.
Уточнення - Політбюро ЦК, так краще?

главспец

Повідомлення главспец » 14 січня 2022, 11:48

Mack Mack писав:
главспец писав: сведения верные? Или это такие себе догадки?
Уточнення - Політбюро ЦК, так краще?
не намного.
Следили, собирали компру на всех. Использовали выборочно.
Как всегда и везде. Режим ручного управления.

Відповісти