кулаком
час бити морду порохоскотам
Re: час бити морду порохоскотам
Перше просто слідство від другого. Друге витікає з того що наше суспільство посттоталітарне, постгеноцидне та постколоніальне. Минеться з часом.
Generation "P" - це люди такого віку як я (якщо по Пєлєвіну).
Я не сміявся одразу. бо вже бачив симптоми. Але це все, як я казав, з-за того, що населення росте швидше за прогрес. Коливальна система.
Ви наводите світлини з заангажованого ресурсу. Вот що ви намагалися тією хфоткою з іконою довести?Pestilence писав: ↑ Я тут до чого?
costashu писав: ↑населення і є народ, що не відміняє необхідності бити морди порохоскотамSintez писав: ↑ Яким чином? Навіть ВБИВШИ їх, ти не зупиниш зповзання країни. Ібо "вибори", або напримєр, збіговиська, такі як вчора - не більше, аніж вистава. Змагання за ресурси країни ("населення" - один із ресурсів, нажаль) іде між кланами, на сьогодні - навіть не між місцевими, а забугорно-глобальними. І ти всерйоз віриш, що набивши морду умовному Маку, ти внєзапно відродиш суб'єктність, і "населення" перетвориш на народ?!
Народ - історична спільність людей.
Використовується в науковій літературі у двох основних значеннях — у політичному та культурно-етнічному. Взяте у першому значенні слово є синонімом поняття «нація», взяте у другому значенні — синонім поняття «етнос». Слід відрізняти від поняття населення. На думку фахівців з міжнародного права, приналежність до єдиного народу передбачає наявність певних історичних, культурних та практичних зв'язків
джерелоMack Mack писав: ↑Народ - історична спільність людей.
Використовується в науковій літературі у двох основних значеннях — у політичному та культурно-етнічному. Взяте у першому значенні слово є синонімом поняття «нація», взяте у другому значенні — синонім поняття «етнос». Слід відрізняти від поняття населення. На думку фахівців з міжнародного права, приналежність до єдиного народу передбачає наявність певних історичних, культурних та практичних зв'язків
ХЖВСУ
- Pestilence
- Чефхелфер
Составьте исчерпывающий список заангажированных ресурсов, и я найду на том, к которому у вас нет претензий, пан демагог. Дело не в ресурсе, дело в том, что это реальное фото, оно существует. Почему же "незаангажированные" ресурсы делают вид, что этого фото не существует? Жопа есть а слова нет?
Ще раз, дана світлина вперше з'явилась на заангажованому ресурсі. Далі продовжувати? Могли дати діду 200 грн та ікону в руки і сфотати. Бажано ще знати ПІБ того дідугана. І це ж не масове явище?Pestilence писав: ↑Составьте исчерпывающий список заангажированных ресурсов, и я найду на том, к которому у вас нет претензий, пан демагог. Дело не в ресурсе, дело в том, что это реальное фото, оно существует. Почему же "незаангажированные" ресурсы делают вид, что этого фото не существует? Жопа есть а слова нет?
- Pestilence
- Чефхелфер
Ще раз:
Составьте исчерпывающий список заангажированных ресурсов, и я найду на том, к которому у вас нет претензий, пан демагог.
Що ви там знайти зібрались? Оцю ж світлину?Pestilence писав: ↑ Ще раз:
Составьте исчерпывающий список заангажированных ресурсов, и я найду на том, к которому у вас нет претензий, пан демагог.
- Pestilence
- Чефхелфер
бугага, хто б сумнівався, що порохоскот притащить кацапське джерело
ХЖВСУ
для порохоскота заангажовані ВСІ ресурси, де недостатньо старанно облизують кнураPestilence писав: ↑Ще раз:
ХЖВСУ
- Pestilence
- Чефхелфер
Дивно, справа не моя, а мені шукати?
- Pestilence
- Чефхелфер
Мене не хвилює теж.Pestilence писав: ↑ Волнует вас, меня ни капельки. Вот и напрягайтесь.
- Pestilence
- Чефхелфер
СкОти, котрі замість шикаладного вірять у Голобородька.

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!