Мій останній пост по Гетьманцеву і більше не коментую цю тему.
Наші типу бізнесмени та деякі опозиційні типу ЗМІ пропонують вигнати Гетьманцева, тому що це ніби-то через нього у нас повільно зростала економіка і вобще він фу-кака, карочє вигнать і поставити когось іншого, але кого ніхто не пропонує, аби не Гетьманцев...
У мене є рішення цієї абсурдної ситуації:
1. Виганяємо Гетьманцева.
2. Ставимо на його місце того, кого запропонують ці типу бізнесмени.
3. Якщо економіка не почне зростати швидше, ніж була при Гетьманцеву, підіймаємо в 2 рази на 5 років всі податки конкретно на цих типу бізнесменів (але є один нюанс - інфляція також не повинна бути більшою, ніж була при Гетьманцеву, бо розкочигарити економіку до +10% на рік не проблема, але і інфляція тоді буде 20% і от це уже проблема, тому нехай покажуть хоча би +7% ВВП при максимум 7% інфляції).
Хто має доступ до тих типу бізнесменів, може заскрінити і їм надіслати мою пропозицію
P.S. Для тих, хто не знає мою особисту думку про Гетьманцева — мені на нього ВСЕ ОДНО, як і на інших 99% політиків та чиновників (моїх любимчиків ви точно знаєте), у Гетьманцева я підтримую на 100% лише одне — ПОДАТКИ МАЮТЬ ПЛАТИТИ ВСІ. КРАПКА. Тому можете хоть на Марс його відправити, але його наступник має також слідувати правилу — ПОДАТКИ МАЮТЬ ПЛАТИТИ ВСІ, інакше країна отримає дефолт, а не стрімке якісне зростання...
прокопишин