распнійого забаньйого
ви націоналіст ( пох якої нації) чи космополіт. ?
Re: ви націоналіст ( пох якої нації) чи космополіт. ?
Ким заборонений?! Яку я "твою позицію" "переймаю", де вона? "Противсіх" - це така ж "позиція", як барикада із гівна.Aelit писав: ↑е так нечесно. протестую. то є заборонений прийом переймати позицію опонента. то я кажу що національності не існує це міф. створений і підтримуваний для розділяй і владарюй.
не чекав від тебе такого Сінтезе(.
визначити національність васі пупкіна - отже - дуже просто - спитати самого васю пупкіна.
Який же ти тоді в сраці
, якщо не можеш визначити "національність" окремої людини? Як це "спитати"? Він сьогодні скаже що "українець", а завтра - що "росіянин", як хуйло йому більшу пенсію пообіцяє! Чи й ти такий же? Яка ж тоді "національна держава", про яку націоналісти торочать?

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
ну так я ж і кажу - національність це як релігія. і , люди є рідні - є люди з переконаннями - а є абигроші)) то ж отак і виходить

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
Що ти знаєш про релігію?

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
я проследил один интересный факт - после оккупации Крыма 10% тамошних украинцев стали русскими
ХЖВСУ
якщо коротко. релігія інструмент керування массами, релігійність це синтез і стандності і страх непізнанного і смерті , і інфантильність .
зараз писати багато не можу. зайнятий з сімєю
зараз писати багато не можу. зайнятий з сімєю
Якщо коротко - сокол, ти баран. Релігія - це зв"язок Людини з Богом. Іди краще сім"єю займайся.

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
)))) чи з богами)
але якщо допустити що бога немає. то релігія то є звязок людини з ким?
але якщо допустити що бога немає. то релігія то є звязок людини з ким?
ось дивись. якщо взяти макаронного монстра за бога - є така релігія - то релігіє є звязок вірянина з макаронним монстром?
Якщо ти не маєш зв"язку з Богом, то про релігію говорити не випадає.
Може ти плутаєш релігію з церквами й церковниками? Так це зовсім не тотожні поняття, церковники здебільшого просто брешуть, присвоюючи собі монопольне право посередництва між Людиною й Богом, яке й нах не потрібне.

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
ну то наведи мені прояви укррелігійності в укрсуспільстві. майже кожен каже я вірую - проте бреше краде вбиває зраджує створює кумірів і так далі . а йсус казав по ділам судіть.
Я не зустрічав жодного з пастафаріанців, але судячи з того що про них читав, вони ближчі до Бога, аніж "канонічні" церковні прихожани. Можливо, ти здивуєшся, але ті, хто вважають себе "атеїстами", в тому числі й ти (як я зрозумів), теж ближчі до Бога, аніж воцерковльоні, бо ваш мозок не засраний "писаніями" й іншими догмами, через котрі приходанину церковники не дають переступити, залякуючи ""пеклом".
Правда, твій мозок засраний іншим лайном...

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
Якщо я наведу в приклад себе, це буде нескромно.

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
безбожие інструмент керування массами, безбожие це синтез і стандності і страх непізнанного і смерті , і інфантильність
ХЖВСУ
і там же сказано - не судіть не судимі будете)))