Олігарх Ярославский..пора..
Re: ДТП с Ярославским..
Венедіктова закликала Ярославського повернутися в Україну
https://ukrinform.ua/rubric-society/340 ... rainu.html…
она совсем тупая?!Фрося писав: ↑ Венедіктова закликала Ярославського повернутися в Україну
Генеральний прокурор Ірина Венедіктова закликала президента бізнес-групи DCH Олександра Ярославського повернутися в Україну. А також заявила, що гарантує об'єктивне швидке та неупереджене розслідування справи щодо смертельної ДТП за участі кортежу бізнесмена.
чем именно она "гарантирует"? А почему только ему? Остальным - не?
после такого заявления "генпрокурора", видимо, не понимающего смысл слов "верховенство права", должны просто выгнать пинком под зад.
Инфа о ДТП с Ярославским.

СпойлерРозкрити
- Віра
- Тимчасово переміщена в нікуди
нехай з тюрми утримує команду, нєча п'яним за кермо сідати та потім викручуватись як зміюка
може, зарахується та термін відбування покарання зменшать (то мій розум так вважає)
а взагалі я дуже засмучена, що він так розслабився та зганьбився, не виконавши своєї місії щодо відновлення Металіста

как и Ефремов?! Помню Ваши посты...Віра писав: ↑нехай з тюрми утримує команду, нєча п'яним за кермо сідати та потім викручуватись як зміюка
може, зарахується та термін відбування покарання зменшать (то мій розум так вважає)
а взагалі я дуже засмучена, що він так розслабився та зганьбився, не виконавши своєї місії щодо відновлення Металіста![]()
- Віра
Там трохи різні речі. Єфремов декому, не буду тикати пальцем, в печінках сидів, от його і усунули, використавши слабкості актора. А Ярославський ... вирішив, що вхопив бога за бороду.
Сбежавший в Лондон харьковский олигарх Ярославский пробивает дно.
Пока вся страна готовится к вторжению, из морга были похищены вещи сбитого насмерть его кортежем гражданина, которые являются важными уликами и должны были пройти экспертизу.
https://t.me/office_ua/1526

Пока вся страна готовится к вторжению, из морга были похищены вещи сбитого насмерть его кортежем гражданина, которые являются важными уликами и должны были пройти экспертизу.
https://t.me/office_ua/1526
- Віра
не маніпулюйте
людина загинула, це завжди горе для рідних та близьких, особливо, коли залишились діти без батька - ви це хотіли почути від мене? Це "діжурні" слова, які нічого за соборю не несуть, ЦЕ І ТАК ЗРОЗУМІЛО без зайвих слів.
В таких випадках обговорюється подальша доля "зайцевих" - адекватне покарання, відшкодування збитків, а в нашому випадку ще й велика справа, яка стосувалася цілого великого міста та українського футболу.
Так що ваш укол повертаю вам, порохоботи вони такі, аби до чогось причепитись. А я вас мовчки поважала, коли під час подій 2013-14 рр.. ви були їх активним учасником. А зараз ви перейняли усі звички огидних порохоскотів. Задумайтесь над цим.
Мене не турбує "Мєталіст". мене турбує система, яка залишає отаких покидьків, як Ярославський, без покарання.Віра писав: ↑не маніпулюйте
людина загинула, це завжди горе для рідних та близьких, особливо, коли залишились діти без батька - ви це хотіли почути від мене? Це "діжурні" слова, які нічого за соборю не несуть, ЦЕ І ТАК ЗРОЗУМІЛО без зайвих слів.
В таких випадках обговорюється подальша доля "зайцевих" - адекватне покарання, відшкодування збитків, а в нашому випадку ще й велика справа, яка стосувалася цілого великого міста та українського футболу.
Так що ваш укол повертаю вам, порохоботи вони такі, аби до чогось причепитись. А я вас мовчки поважала, коли під час подій 2013-14 рр.. ви їх активно підтримували. А зараз ви перейняли усі звички огидних порохоскотів. Задумайтесь над цим.
так это двойные стандарты?! Пока мне нравится твоя позизия... И пофиг на правду!
Браво нашим патриоткам!
п.с.
на моб.учет уже взялося?
- Віра
Зате я бачу тут багато зєлєбобіків, які у часи Майдана до нього й носа не висовували. І на Майдані я був, щоб себе поважати, а не чекати повагу від інших.
У нас Омєльченко два рази збивав людей і нічого.
Мєладзе відповів за смерть матері двох дітей?
І таких випадків - купа.
- Віра
я ж кажу, що мовчки поважала
а зараз вголос кажу, що ваша позиція мені дуже не подобається
і знов же, я б і цього вам не казала, якщо би ви мене не зачепили безпідставно
а ето:
ясен пень - напоили и за руль посадили - едь, ищи жертву, не?
п.с.
ну не тупая ли ета авторка?!