Союз Велика Британія-Польща-Україна
- Babasha
- Штучний інтелект
Re: Союз Велика Британія-Польща-Україна
Тем временем британская страховая компания (сюприз-сюрприз - монополист на рынке авиационного страхования) закрыла небо над Украиной… с мест сообщают - над Гостомелем-Бучей-Ирпенем уже несколько часов ни единого инверсионного следа от самолетов… Союзнечки! 
Устоявшаяся форма государственности — политический кризис.
Дивний висновок. Тобто, брехати собі й казати що все класно, коли насправді все кепсько - то ознака любові до своєї країни?! Ну може воно й так, час покаже, як і з "пандемією" гусиної х¥%ні
Я можу й без гидотних жартів, єслі шо. Як і всі, я не проти порадіти, але радіти без причини не звик, ібо часто це ознака деякої неповноцінності. А радіти реально нема чому, це очевидно для всіх, хто хоч трохи знає історію взагалі й історію польсько-британських союзів зокрема. Адже це - далеко не перший їхній "договір".
Це раз.
А два - для радісних дєтєй природи - нагадаю, що ВБ УЖЕ підписувалася гарантувати незалежність України, у Будапешті. Але льогко плюнула на цей "союз" і кинула Україну, як наприкінці 1930-х "кинула" Польщу і здала її тодішньому хуйлу - Гітлеру.
Але ви радійте, не зупиняйтеся.

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
Кожному своє(с). Згадую величезну, незатьмарну радість від вікопомного щоколадного Термоса. Я теж тоді всякі гадості писав, тіпа порожняк. І Віра так само лаялася, мовляв скотиняка, вражина, нічого святого й так далі. А до того я писав, що націоналісти загалом й Олєжка Тягнибок зокрема - тупаки та/або провокатори. Теж від Віри отримував на горіхи... Ну не даю людям радіти, справді.

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
Дмитрий Кулеба объявил
о создании Украиной, Великобританией и Польшей нового трехстороннего формата сотрудничества.
о создании Украиной, Великобританией и Польшей нового трехстороннего формата сотрудничества.
Фрося, чим відрізняється меморандум від договору?
нєдолго мучаться старушкам...
а... ну так, ви ж діжіталізовані...
нєдолго мучаться старушкам...