Цинізм-2. Шо дєлать, шеф, або анатомія брехні, страху, безвідповідальності, байдужості, рабства й ідіотизму.

Sintez
Єретик

Re: Цинізм-2. Шо дєлать, шеф, або анатомія брехні, страху, безвідповідальності, байдужості, рабства й ідіотизму.

Повідомлення Sintez » 18 лютого 2022, 09:13

Нда, істерія нагнітаєцця у найкращих традиціях кишенькових злодіїв. При чому у таких масштабах, що мабуть і Гебельс позаздрив би.

Втім, цілком прогнозовано. Інакше ошизєвша від коронохуцпи толпа може оговтатися, і тоді шайкам, котрі самоназиваюцця "урядами", будуть непереливки. Відповідно, короноістерію замінили на війноістерію.
У мене дежавю, позавчора, побачивши бюджетницьке "єднання", здалося на мить, що знову втрапив у 70-ті...
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

Mack Mack

Re: Цинізм-2. Шо дєлать, шеф, або анатомія брехні, страху, безвідповідальності, байдужості, рабства й ідіотизму.

Повідомлення Mack Mack » 18 лютого 2022, 10:31

Sintez писав: У мене дежавю, позавчора, побачивши бюджетницьке "єднання", здалося на мить, що знову втрапив у 70-ті...
Аналогічно. Бо Зе - чистий совок і кумір совків. Разнарядка "зверху" зібратися всьому колективу в "актовій залі" та проспівати Гімн з фіксацією цього на відео з подальшим відеозвітом "вищєстоящєй" організації. :facepalm2:

Mack Mack

Повідомлення Mack Mack » 18 лютого 2022, 10:38

Sintez писав: - то жодної різниці між вами, "лібертаріанцями", й, напримєр, шоколадною мраззю не спостерігаєцця від слова "взагалі". І ставлення до "моніторингу" буде лише одне - вори намагаюцця від"моніторити", де в мене що "погано лежить", щоб при нагоді поцупити й покласти у власну кишеню.
Синтезе, да ви порохобот! :lol:

Фрося

Повідомлення Фрося » 18 лютого 2022, 12:51

Mack Mack писав:
Sintez писав: У мене дежавю, позавчора, побачивши бюджетницьке "єднання", здалося на мить, що знову втрапив у 70-ті...
Аналогічно. Бо Зе - чистий совок і кумір совків. Разнарядка "зверху" зібратися всьому колективу в "актовій залі" та проспівати Гімн з фіксацією цього на відео з подальшим відеозвітом "вищєстоящєй" організації. :facepalm2:
а как вас иначе приучить Украину любить?тема так и называется-Цинизм,потому что собирает циничных мразей.

Mack Mack

Повідомлення Mack Mack » 18 лютого 2022, 14:51

Фрося писав: а как вас иначе приучить Украину любить?тема так и называется-Цинизм,потому что собирает циничных мразей.
Любити Україну це не співати Гімн під звіт за зненацької хотєлкі Зе. Це інше, у тому числі і ковтання сльозогнки на Майдані, коли Зе шуткував про Бєркут та ебонітові паличкі. Не вам, носа не казавшим на той же Майдан, мені розповідати, як Україну любити.

Фрося

Повідомлення Фрося » 18 лютого 2022, 15:03

Mack Mack писав: Не вам, носа не казавшим на той же Майдан, мені розповідати, як Україну любити.
Догори
вот я и удивляюсь,что ты прошедши Майдан,не понимаешь ,что Зе пытается вызвать у вас чувство патриотизма перед вероятной войной.А вы как дятлы ,из не любви к Зе,путаете праведное с грешным.
И я теперь сомневаюсь,что ты защищал на Майдане,если так топишь сейчас за мразь порошенко.Совок ты,долбанный..а не Зе.

Mack Mack

Повідомлення Mack Mack » 18 лютого 2022, 15:16

Фрося писав:
Mack Mack писав: Не вам, носа не казавшим на той же Майдан, мені розповідати, як Україну любити.
Догори
вот я и удивляюсь,что ты прошедши Майдан,не понимаешь ,что Зе пытается вызвать у вас чувство патриотизма перед вероятной войной.А вы как дятлы ,из не любви к Зе,путаете праведное с грешным.
И я теперь сомневаюсь,что ты защищал на Майдане,если так топишь сейчас за мразь порошенко.Совок ты,долбанный..а не Зе.
Якщо я критикую Зе, я на вашу думку "топлю" за порося? :facepalm2:
Нехай Зе мені не розповідає про патріотизм. Коли нас били вони про це шуткували.

Зе - це совковий реванш після Майдану.

rad

Повідомлення rad » 18 лютого 2022, 15:27

бл... Фрося, ты уже начинаешь нести пургу, которая ни в какие ворота не лезет,

зе пытается вызвать чувство патриотизма?!!!
клинический совок, которого вырастила московия на своих "ценностях"?
крывожопский жлоб, которого папик отмазал от учебы ради кривляния на сцене?
малограмотный дурно воспитанный самодур уровня похабного гы-гы-гы!!?
игрун хреном по роялю с такими же "игрунами"?
наркоша со стажем, которого за государственный счет периодически чистят?
четырежды уклонист, который и не скрыват шо гордится этим?!!

вам надо было опустить Украину до этого уровня - вам почти это удалось!
но даже молодой "лехторат" уже прозрел, Киево-Могилянка тому пример :bad:

и хватит уже о проплаченных ботах, только клинические идиоты не видят - ВЫ давно сидите на темниках и методичках и отрабатываете бабулесы!

и НЕ ВАМ судить прошедших Майдан, вы ногтя на мизинце их НЕ СТОИТЕ!
нєдолго мучаться старушкам...

Pestilence
Чефхелфер

Повідомлення Pestilence » 18 лютого 2022, 15:37

Гы гы. Пороховатник порвался, лайно расчтеклось. :rofl: :rofl: :rofl:

Фрося

Повідомлення Фрося » 18 лютого 2022, 15:38

rad,ты грязное чмо и мне твои дописи до одного места.Сиди в своей луже и не хрюкай..достали уже маразматики. :facepalm2:
у меня нет методички,у меня есть глаза и уши,а у вас ностальгия по совку,взяткам,халяве,что вы и защищаете.
на этом заканчиваю с вами общение,гуляйте лесом.

rad

Повідомлення rad » 18 лютого 2022, 16:03

Pestilence писав: Гы гы.
не тужся, выше этого СВОЕГО уровня уже не прыгнешь
нєдолго мучаться старушкам...

Mack Mack

Повідомлення Mack Mack » 18 лютого 2022, 16:19

Фрося писав: что ты прошедши Майдан,не понимаешь ,что Зе пытается вызвать у вас чувство патриотизма
Фраза оксюморон. :lol:

Mack Mack

Повідомлення Mack Mack » 18 лютого 2022, 16:21

rad писав: зе пытается вызвать чувство патриотизма?!!!
клинический совок, которого вырастила московия на своих "ценностях"?
крывожопский жлоб, которого папик отмазал от учебы ради кривляния на сцене?
малограмотный дурно воспитанный самодур уровня похабного гы-гы-гы!!?
игрун хреном по роялю с такими же "игрунами"?
наркоша со стажем, которого за государственный счет периодически чистят?
четырежды уклонист, который и не скрыват шо гордится этим?!!

вам надо было опустить Украину до этого уровня - вам почти это удалось!
но даже молодой "лехторат" уже прозрел, Киево-Могилянка тому пример :bad:
:good:
При цьому жодного слова про порося, але все одно ти чомусь порохобот. :lol:

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 19 лютого 2022, 01:07

Экономический суверенитет сдаётся в обмен на политические плюшки, - Виктор Скаршевский
19 601 просмотр • 16 февр. 2022 г. • https://www.patreon.com/ukrlife - Поддержите UKRLIFE.TV!

Вице-президент Украинского союза промышленников и предпринимателей, эксперт Growford Institute Виктор Скаршевский рассказал Ukrlife.TV об экономической ситуации в Украине в контексте сообщений об угрозе российского вторжения и открытия зоны свободной торговли с Турцией.

- Календарик валютного спекулянта
- Зона свободной торговли с Турцией убьёт множество украинских отраслей
- Импорт дизельного топлива из России увеличился в январе
- У России есть простейшие экономические инструменты, чтобы нанести вред Украине
- Под видом борьбы с олигархами у нас ввели налоги на огороды

Интервью провела Людмила Немиря.
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

главспец

Повідомлення главспец » 19 лютого 2022, 07:59

Фрося писав: а как вас иначе приучить Украину любить?
ты уже взялась на жен.моб.учет? Нет?! Не любишь ты Украину...
Фрося писав: что Зе пытается вызвать у вас чувство патриотизма перед вероятной войной.А вы как дятлы ,из не любви к Зе,путаете праведное с грешным.

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 19 лютого 2022, 17:52

Фрося писав:
Mack Mack писав:
а как вас иначе приучить Украину любить?тема так и называется-Цинизм,потому что собирает циничных мразей.
Так я повинен любити тупих табуреток з вухами, котрі гордяцця своєю тупістю? На яких підставах? Бо їх дофіга? А якщо не хочу - то мене слід до цього принудити? Це у вас, зелених, така зелена "правда", єдина й безальтернативна? Так мушу розчарувати - це вже все було, й звалося воно "совок", і закінчилося закономірно.
Востаннє редагувалось 19 лютого 2022, 18:00 користувачем Sintez, всього редагувалось 1 раз.
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 19 лютого 2022, 17:58

Mack Mack писав:
Sintez писав: - то жодної різниці між вами, "лібертаріанцями", й, напримєр, шоколадною мраззю не спостерігаєцця від слова "взагалі". І ставлення до "моніторингу" буде лише одне - вори намагаюцця від"моніторити", де в мене що "погано лежить", щоб при нагоді поцупити й покласти у власну кишеню.
Синтезе, да ви порохобот! :lol:
Із чого такий дивний висновок? Той, хто вважає що Порох має висіти на гілляці - то порохобот? Ну не знаю. Якраз одна із найголовніших моїх пред'яв зеленим - за голіме жидівське шоу, котре вони організували ЗАМІСТЬ реального трибуналу над екс-говнокомандувачем зрадником Вальцманом-"Порошенком", за системну здачу України ворогам - Дебальцево, Іловайськ, ДАП, катери, склади, добровольці етк.
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 19 лютого 2022, 18:04

Фрося писав: rad,ты грязное чмо
Геть із цієї гілки.
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 19 лютого 2022, 18:08

До речі, дітям природи, котрі словом "цинізм" лаюцця, прямий посил на Гугль: https://uk.wikipedia.org/wiki/%D0%9A%D1 ... 0%BA%D0%B8
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 19 лютого 2022, 21:46

Украина — территория либерального эксперимента. Д.Джангиров и А.Голуб
8 245 просмотров • 19 февр. 2022 г. • В гостях онлайн-студии «CapitalTV» и ее ведущего Дмитрия Джангирова Александр Голуб.

940-й выпуск программы «Работа над ошибками».
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

Відповісти