у нас немає, якщо буде потрібно, то ми його застосуємо.(с)

Sintez
Єретик

Re: у нас немає, якщо буде потрібно, то ми його застосуємо.(с)

Повідомлення Sintez » 24 лютого 2022, 20:24

Pestilence писав:
Mack Mack писав: Когда у тебя на территории стоят ракеты с ядерными боеголовками - это не означает что ты ядерная держава. Насколько мне известно, коды запуска нашего ракетно-ядерного арсенала находились в Москве, и мы не могли ни перенацелить ракеты, ни запустить их без ведома ЦУ.
То есть, прилететь нам на место базирования могло с легкостью, а вот использовать носитель по своему разумению мы не могли.
Вот это совсем брехня. Коды запуска стратегического ЯВ - да, но и только. Тактическое было вполне себе наше.

Было интервью с человеком, которые работает в музее - единственной сохранившейся шахте. Он рассказал, что можно было перепрограммировать систему, нужно было лишь время, и стратегическое ЯО тоже было бы под контролем.

Можно было сдать излишки и стратегическое, оставить самые свежие боеголовки. Ну, конечно, нужно было продолжать финансировать это дело...но у нас и саму армию херили 30 лет.
Тварюки, котрі 30 років тому здавали інтереси країни, звичайно ж зараз понавигадують три мішки гречаної вовни. Яке "надскладне обслуговування"? Я працював із пенсіонером-офіцером, котрий дико обурювався із ЗРАДИ, котру він ще тоді так і називав. ЯЗ сука Кравчук ЗДАВ, як здали напримєр і флоти, цивільний і військовий.

Тому найпершим кроком на шляху повернення ядерного статусу був би трибунал над Кравчуком, поки він не здох природним шляхом.
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 24 лютого 2022, 20:29

Pestilence писав:
rad писав: не буду переубеждать тех, хто столько времени провел на самоизоляции от жизни
И не нужно. Если ты чего-то не умеешь, то не значит что это невозможно. Невозможно для тебя? Купи, попроси, найми.
Це і є питання суб'єктності. Тобі всі інші співатимуть, що вони тебе захистять, нащо воно тобі, зброя взагалі небезпечна, ще поранишся...
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

Pestilence
Чефхелфер

Повідомлення Pestilence » 25 лютого 2022, 17:32

Тревожно по ЯО мне, не нахожу места...

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 25 лютого 2022, 17:53

А що тривожитися? Ну залізь у погріб і сиди там...
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

Pestilence
Чефхелфер

Повідомлення Pestilence » 25 лютого 2022, 18:54

Sintez писав: А що тривожитися? Ну залізь у погріб і сиди там...
Что-то подсказывает, что хуйло готово сбросить на столицу, потому что так не взять ее. Я не за себя переживаю.
Кстати сегодня на дежурство, пока охраняем село от вероятных мародеров.

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 25 лютого 2022, 20:31

Pestilence писав:
Sintez писав: А що тривожитися? Ну залізь у погріб і сиди там...
Что-то подсказывает, что хуйло готово сбросить на столицу, потому что так не взять ее. Я не за себя переживаю.
Кстати сегодня на дежурство, пока охраняем село от вероятных мародеров.
Війна є війна. Боятися непродуктивно, як свідчить практика. Боязнь лише віднімає скіли. Але мені легко говорити, ібо я атеїст, віруючий у переселення душ. :)
Більш серйозно - наскільки я розумію, руїни Києва хуйлу не потрібні, він тупо намагаєцця продовжити торг із Заходом.
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 25 лютого 2022, 20:52

Загалом, все в принципі досить тупо й елементарно, хоча й постфактум, ібо неможливо прогнозувати, не маючи доступу до всіх даних. Та якби й був, поведінку ідіота все одно важко вгадати.
Нас, нажаль, просто юзають, як прийнято юзати лохів, котрі не в'їжжають в тему. Ну справді, толпа, котра навіть не здатна посадити на табуретку щось путнє (раз за разом), логічно виступає як ОБ'ЄКТ політики, а не суб'єкт.

Ок, простіше. Хуйло вимагає переговорів, Зєля начебто теж їх пропонує. Що буде результатом і чи будуть переговори взагалі - хз. Але (суто нмд) Зєлі куратори дадуть команду на переговори, ібо головна мета виконана - хуйло зведений у статусі до Гітлера, можна включити санкції по самі помідори. Вірно це чи ні, але Бідон, нмд, саме на це й сподівався. Хуйло ж перемовини перебреше як свою нііпічеську перемогу. Ще раз, це лише моє припущення. Ні в чому не впевнений.

Чи могло бути інакше? Так, якби українці були політично зрілішими й не ставилися до політики як до серіалу чи футбольного матчу, без застосування міжвушного ганглія. Впевнений, що та ж вароффка сучкаблох домовилася б із хуйлом, газ був би дешевий, ще й похіхікала б, блдь така. Але що вже зараз говорити.
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

Pestilence
Чефхелфер

Повідомлення Pestilence » 25 лютого 2022, 23:03

Sintez писав: Ок, простіше. Хуйло вимагає переговорів, Зєля начебто теж їх пропонує. Що буде результатом і чи будуть переговори взагалі - хз. Але (суто нмд) Зєлі куратори дадуть команду на переговори, ібо головна мета виконана - хуйло зведений у статусі до Гітлера, можна включити санкції по самі помідори. Вірно це чи ні, але Бідон, нмд, саме на це й сподівався. Хуйло ж перемовини перебреше як свою нііпічеську перемогу. Ще раз, це лише моє припущення. Ні в чому не впевнений.
Я вижу ошибку. Ты не понимаешь, что Зеля жестко показал хуйлу его место. Он предложил переговоры, они клюнули и выдвинули условия. Условия в Минске? Ща, разогнались, бросили трубку. Вот так все просто, а ты развел херню какую-то сложную про рептилоидов и кураторов

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 26 лютого 2022, 04:54

Pestilence писав: Ты не понимаешь, что Зеля жестко показал хуйлу его место.
Да?

Та куди ж мені. Як завжди, я тягну всяку конспірологію, котра перечить зеленій "правді". А ви "над процесом", у вас "клінічний інтерес". До речі, де Главспєц подівся, як там у нього діла, такого упакованого й застьогнутого?

🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

Pestilence
Чефхелфер

Повідомлення Pestilence » 26 лютого 2022, 07:01

Sintez писав:
Pestilence писав: Ты не понимаешь, что Зеля жестко показал хуйлу его место.
Да?

Та куди ж мені. Як завжди, я тягну всяку конспірологію, котра перечить зеленій "правді". А ви "над процесом", у вас "клінічний інтерес". До речі, де Главспєц подівся, як там у нього діла, такого упакованого й застьогнутого?
Та вот Соскинда и смотри, как раз твой уровень оракула :lol:

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 26 лютого 2022, 07:26

Pestilence писав:
Sintez писав: Да?

Та вот Соскинда и смотри, как раз твой уровень оракула :lol:
А хто твій уровєнь? Арестович?
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 26 лютого 2022, 07:42

Я мабуть уже кілька десятків разів писав - головна біда толпи - це орієнтація на джерело інформації (тобто на АВТОРИТЕТА), а не на ЗМІСТ тієї інформації й її критичний аналіз й відсіювання помилок. А практика виступає уже суддею, вирок котрого оскарженню не підлягає й виконуєцця невідкладно.
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 26 лютого 2022, 07:46

Зрозуміло, що сьогодні ці розмови дещо спізнилися, м'яко кажучи, але всі ці речі колись доведецця засвоювати, без цього - ніяк.
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 26 лютого 2022, 08:01

Зараз я стрімко дичавію, й постійно хочецця лаятися матом. Але це - нерви, тому подолати можна.
Так от. Ну дивись, давай без "конспірології", суто прагматично. На сьогодні київська нерухомість - вигідне вкладення інвестицій? Я ж іпанутий, поясни мені, по-правильному, ти ж розумний, і правда ваша зелена - вона сама найправдивіша. Я ще уточню, якщо хто не знає чи не здогадуєцця, що заради тих київських говношпаківень у нас, у провінції, безбожно грабувалося, нищилося, пилялося й вивозилося все, що можливо було відпиляти й вивезти. І що тепер?
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

главспец

Повідомлення главспец » 26 лютого 2022, 08:06

Sintez писав: До речі, де Главспєц подівся, як там у нього діла, такого упакованого й застьогнутого?
на месте. Даже иногда успеваю почитывать(поглядывай на строку (Зараз переглядають цей форум: Bing [Bot], Google [Bot], rad, главспец і 9 гостей)). Комментировать урезанную инфу нет смысла.
Учитывая текущую ситуацию, то по принципу: или хорошо, или ничего...

Pestilence
Чефхелфер

Повідомлення Pestilence » 26 лютого 2022, 08:11

Даже не могу понять этот поток мыслей.

главспец

Повідомлення главспец » 26 лютого 2022, 08:17

Pestilence писав: Даже не могу понять этот поток мыслей.
главспец писав: Комментировать урезанную инфу нет смысла.
а ты напрягись! Потери врага отслеживаются и подаются в инфе? А наши потери? А почему так?

Pestilence
Чефхелфер

Повідомлення Pestilence » 26 лютого 2022, 08:45

главспец писав: а ты напрягись! Потери врага отслеживаются и подаются в инфе? А наши потери? А почему так?
Чтобы не допускать разложения и паники. Так всегда было и будет. Хоть это и плохо.
Хотя потери озвучивают, ты просто невнимателен. Слышишь то что хочешь. Правдивость цифр я не обсуждаю - нет у меня иных данных, кроме предоставленных..
Вот за 25-е число:
Президент Украины Владимир Зеленский заявил о гибели 137 граждан страны
Ну и внимательнее шуруди инфу

главспец

Повідомлення главспец » 26 лютого 2022, 08:57

Pestilence писав:
главспец писав: а ты напрягись! Потери врага отслеживаются и подаются в инфе? А наши потери? А почему так?
Чтобы не допускать разложения и паники. Так всегда было и будет. Хоть это и плохо.
Хотя потери озвучивают, ты просто невнимателен. Слышишь то что хочешь. Правдивость цифр я не обсуждаю - нет у меня иных данных, кроме предоставленных..
Вот за 25-е число:
Президент Украины Владимир Зеленский заявил о гибели 137 граждан страны
Ну и внимательнее шуруди инфу
в т.ч. гражданских? Мне предлагается домысливать? И у меня рефлекторно появляется желание узнать, а как оно в реале.
Тем более, что некоторые возможности есть.

То же по территориям боёв. Либо у генштаба нет полной инфы, либо он считает, что тебя надо поберечь от "разложения и паники"(С).

п.с.
кста, обрати внимание, с какими подробностями подаётся инфа с видосиками про поражение гражданских объектов(каждого!) и жертвы! Это тоже "во избежание паники" у населения?!

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 26 лютого 2022, 09:30

Pestilence писав: Даже не могу понять этот поток мыслей.
Да? Жаль.
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

Відповісти