Цинізм-2. Шо дєлать, шеф, або анатомія брехні, страху, безвідповідальності, байдужості, рабства й ідіотизму.
Re: Цинізм-2. Шо дєлать, шеф, або анатомія брехні, страху, безвідповідальності, байдужості, рабства й ідіотизму.
Хрєн в пальто. За ці два тижні я зрозумів окрім іншого й те, що чимало часу марнував на абсолютно безперспективні суперечки із завідомо невмєняємими. Висновки зроблені.

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
Re: Цинізм-2. Шо дєлать, шеф, або анатомія брехні, страху, безвідповідальності, байдужості, рабства й ідіотизму.
25) Принцип "мій дім-моя фортеця почив у бозі. І це добре. Свідомість обивателя нарешті переступила через поріг.

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
Христо Грозєв

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
Путин приказал Лукашенко войти в Украину.Израиль вместе с Путиным?Байден предатель?

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
Япония, Китай,Афганистан и многие другие готовятся к пожиранию России после ее поражения в Украине

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
Як хуйла обдурили його підлеглі

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
Цікаве припущення щодо неможливості натиснути червону кнопку. Але з прикладу 100% голосувань за пуйловські вказівки у держустановах, де значно більше людей ніж у ланцюжку захисту від випадкового запуску ядерної зброї, я б зробив припущення, що увесь той ланцюжок може бути так само 100% залежний від пуйла, який тільки й чекає слушної нагоди ...
Щодо "кнопки" - нічого сказати не можу. Із своєї "конспірологічної" точки зору (котра вже має на сьогодні підтверджене право на життя) можу лише сказати, що ще у часи Обамізянки Україна була віддана Заходом у сферу впливу хуйлу. Амерів більше цікавив Близький Схід. Тому хуйло й поперлося сюди, будучи впевненим, що за нас ніхто всерйоз не впишецця. Але одне діло утюжити якихось аборигенів касетними і фосворними бомбами, інше - ядерка, лайно від якої полетить як не на Європу, так на Турцію, ібо вітри так дують.
Підтримую точку зору одного з аналітиків - хуйло грає роль іпанутого гопника, роль ще совєцьких часів. Єдина правильна поведінка - 3,14здити того гопніка чим попало скільки є сил. Боятися його - це працювати на нього.
Підтримую точку зору одного з аналітиків - хуйло грає роль іпанутого гопника, роль ще совєцьких часів. Єдина правильна поведінка - 3,14здити того гопніка чим попало скільки є сил. Боятися його - це працювати на нього.

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
Олександр Терехов. Один із людей, на котрих реально Земля тримаєцця.

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
Дивлячись на події, і як не дивно все одно подорожуючи країною, хоча на цей раз і вимушено, я весь час згадую слова Глєба Жеглова: "Наказания без вины не бывает". Тупість, зарозумілість, лінь ума, нездатність тверезо оцінювати оточуючий всесвіт неминуче призводять до катастрофічних наслідків. Інакше просто не буває. Страус може скільки завгодно закопувати голову у пісок, але жпа все одно залишаєцця назовні.

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
У заручниках опиняєцця той, хто неадекватно оцінює реальність і своєчасно не вживає достатніх заходів безпеки. Без виключень.

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
Що б лихе не сталося - завжди можна звинуватити жертву у недостатньості зусиль ... Безпрограшна маніпулятивна стратегія. Підтверджувати розрахунками чи прикладами не обов'язково.
А я вже не граюся. Хто ще не награвся - отримає відповідно. Доки не подорослішає. Або не рвоне у Боже розташування на реінкарнацію. Доводити ж щось ідіотам - марна трата часу, доведено практикою.

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
Це надто очевидно. Замість підтримки, оптимізму та пошуку можливостей, постійно чуємо песимістичні пасажі про ідіотизм та ідіотів без виключення. Якщо б хтось такого єретика дослухався, скрізь були б радісні для ворога панічні настрої. Але фіг вам.
Все буде Україна.

Чому ж. Нині я маю величезний заряд оптимізму. Я вочевидь, явно спостерігаю, як Бог буквально через коліно ламає ідіотів, ще 23-го самозакоханих, самовпевнених, з надутими щоками й накачаними губами... І з величезним задоволенням переконуюся, які чудові наші "пересічні" люди, "неелітні", на котрих у реалі все й тримаєцця. Це неоціненний досвід. І висновки з нього обов'язково будуть зроблені, помилки виправлені й вжиті заходи із недопущення подібного у майбутньому.

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
Замовчувати ж помилки, ідіотизм і дурість - це не патріотизм, а злочин, у найлегшому випадку - теж ідіотизм. Кацапи замовчують проблеми - допоможе воно їм?

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
Ну і як положено, комусь війна, комусь мать родна. Кілька фактів. Квартира у Львові - 52000грн місяць. Квартира у Трускавці - 30000..Кімната там же - 700 грн на добу.
З іншого боку, заичайно, купа людей приймають біженців фактично за свій кошт. Війна дуже яскраво показує, хто чого в реалі вартий. Не забувайте ці дні.
Да, родичі на заробітках у Польщі, винаймали квартиру за 1300зл/міс, тераз їм сказали - або 3000, або вимітайтеся..
З іншого боку, заичайно, купа людей приймають біженців фактично за свій кошт. Війна дуже яскраво показує, хто чого в реалі вартий. Не забувайте ці дні.
Да, родичі на заробітках у Польщі, винаймали квартиру за 1300зл/міс, тераз їм сказали - або 3000, або вимітайтеся..

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
) Поточна війна - це війна із брехнею, страхом, безвідповідальностю, байдужістю, рабством, ідіотизмом, уособленням котрих, зокрема, є й сьогоднішня путінофашисська російстка підерацыя. Але не тільки вона, забувати про це недопустимо.

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!