Цинізм-2. Шо дєлать, шеф, або анатомія брехні, страху, безвідповідальності, байдужості, рабства й ідіотизму.
Re: Цинізм-2. Шо дєлать, шеф, або анатомія брехні, страху, безвідповідальності, байдужості, рабства й ідіотизму.

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
Re: Цинізм-2. Шо дєлать, шеф, або анатомія брехні, страху, безвідповідальності, байдужості, рабства й ідіотизму.
Чичваркін. Як і я, думає що фіг Гейропа поділицця з Україною забраними в ху#ляндії грошима.
Востаннє редагувалось 26 березня 2022, 15:49 користувачем Sintez, всього редагувалось 1 раз.

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
Я улавліваю. Але чимало придурків нині мелють із екранів казки, як Захід забере гроші у хуйлонавтів і озолотить ними Україну. При чому, я не здивуюся, якщо персонально це ті ж самі, що ще пару місяців тому розповідали нам про молочні ріки у кісильних берегах, котрі чекають Україну при вступі у НАТО.

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
Тю, там відео не вставилося.

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
Ну от дивися. Слова "політична незрілість суспільства" є на сьогодні практично порожніми. Коли ж перекласти на людську мову, то буде якраз те, про що кажеш і ти: ніхто нікого слухати й чути не хоче. Кожен (і ти, і я, чого гріха таїти) вважає себе якщо не на 101, то хоча б на 95% володарем істини. Пестіленс так і заявив, що володіє правдою у останній інстанції, М_М просто зносить мою писанину у шосту, особливо якщо я пройдуся по жидах, до котрих він нерівно дише. На яких підставах, запитаєш? Ну очевидно на тих, що вони на основі свого знання двіжка PHPBB вважають себе наступними після Бога, й тримаючими Його за бороду.
Це не наїзд, я й сам такий. Це констатація. Так уже воно склалося, по факту. Всі тупо й вперто, як барани, стоять на своєму, відстоюючи кожен свій набір ілюзій і забобонів.

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
Не чула цього ні від кого з іноземних політиків
"Володіти собою - найбільша влада." Сенека
Тепер про поточну ситацію. "Наукова еліта" нічого толкового про поточну війну пробекати чи промекати неспроможна. Народ/армія воює "інтуїтивно", всякі "стратегічні інститути" виявилися нікчемним баластом. Пам'ятаєш такого собі Дацюка? Тіпа, "філософ".
Ооот... Я грішним ділом обтрусив від пилу свій акаунт Пейспука й задав кілька питань Дацюку. Після цього з мого акаунту я його більше не бачив.
Нє, ну ясно, не "елітне" діло на "холопські" питання відповідати. Я, загалом, не здивувся, все передбачувано. Але, забанивши мене, відповідей на запитання вони не тримають. Ба більше, навіть правильні питання вони поставити не спроможні, в основному здебільшого щоки надувають.
У іншому відео Дацюк скаржився на "інтелектофобію" серед пересічних.
Тіпа, примітивні холопи інтелектуалів не розуміють, да. А єсть що розуміти, Дацюк?
Ооот... Я грішним ділом обтрусив від пилу свій акаунт Пейспука й задав кілька питань Дацюку. Після цього з мого акаунту я його більше не бачив.

У іншому відео Дацюк скаржився на "інтелектофобію" серед пересічних.

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
Овен, привіт, радий що Ви живі.
А ніхто із західних політиків такого ніколи й не скаже, цю казку вигадали місцеві. Як свого часу понавигадували казок про "Ми йдемо у НАТО" і "євроінтеграцію', хоча НІХТО на Заході нічого подібного не казав і не обіцяв. Мильна булька "НАТО" луснула у нас під ногами просто ось щойно...

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
Привіт.Sintez писав: ↑Овен, привіт, радий що Ви живі.
А ніхто із західних політиків такого ніколи й не скаже, цю казку вигадали місцеві. Як свого часу понавигадували казок про "Ми йдемо у НАТО" і "євроінтеграцію', хоча НІХТО на Заході нічого подібного не казав і не обіцяв. Мильна булька "НАТО" луснула у нас під ногами просто ось щойно...
Думаю, що не луснула. Коли московія лопне, тоді нас приймуть в НАТО. Якщо ми захочемо
А нащо воно нам тоді потрібне буде?

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
так ото ж
А що чекати від спілки Польша, Британія, Україна?
А я звідки знаю? Знову чую купу чиїхсь вигадок, нічим не підтверджених. Польща дала МіГи? Ні. Про яку "спілку" тоді мова? Нафік такий "союзник"? Заради чергового папірця? Так папірцем "космонавтів" парашних не зупиниш, ним хіба що тарганів давити.

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
Щодо персонально Зєлі. Він робить практично єдине, що можливо - вимагає допомоги у забугір'я. Ібо час на побудову своєї оборонної промисловості прой....но, як і багато чого іншого. Залишки ще совєцькі крушить раккетами хуйло.
Як завжди, своєю кров'ю й самопожертвою герої затикають дірки, допущені такими як ти. І як я, котрий понадіявся на дацюків.
Це гидко усвідомлювати, але доведецця, куди страшніше й небезпечніше,, врешті, залишатися в ілюзіях.
Як завжди, своєю кров'ю й самопожертвою герої затикають дірки, допущені такими як ти. І як я, котрий понадіявся на дацюків.
Це гидко усвідомлювати, але доведецця, куди страшніше й небезпечніше,, врешті, залишатися в ілюзіях.

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
Включаємо голову, читаємо, думаємо, робимо висновки:
Отже. Х¥йло видихаєцця, ракети закінчуюцця, залізяки на колесах і гусеницях теж, х¥йло відкочуєцця й "бере обізатєльства". І шо? "Бош", "Рено", інші фріци й жабоїди знову починають поставки чипів і всього іншого для виробництва нових "калібрів", "іскандерів" і "тигрів"? Зашибісь перспективка! Через рік-два-п'ять - "вторая чєчєнская", пардон, "украинская" війна? Із урахуванням помилок і залученням уже достатніх резервів? Зашибісь "стратегія"!С России могут снять санкции, если ее войска покинут территорию Украины, и Москва докажет приверженность отказу от агрессии в будущем, заявила в интервью газете Telegraph глава МИД Великобритании Лиз Трасс.
"Эти санкции могут быть сняты только при условии полного прекращения огня и вывода войск, а также обязательств о том, что не будет дальнейшей агрессии", - заявила она.
Если агрессия возобновится, санкции тут же вернутся.

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
была бы текстовая версия, я бы почитал, могли бы обсудить. А отсматривать многочасовые видосики, предназначенные как и комиксы, для граждан у которых трудности с восприятием текста, извини, влом.
Uralin taa, Uralin taa,
siellä onpi Molotoffin torpan maa.
Sinne pääsee Stalinit ja muutkin huijarit,
politrukit, komissaarit ja petroskoijarit.

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!