отмазка. Неудачная. С каких ты думаешь что знаешь, какие должны быть плоды?
ви націоналіст ( пох якої нації) чи космополіт. ?
Re: ви націоналіст ( пох якої нації) чи космополіт. ?
ХЖВСУ
Ти як завжди звалюєш все у купу, а тоді пишеш фігню через кашу в голові. Ти запитав про релігійність. "Релігія" означає "зв'язок" з Богом. Зв'язок цей насправді дуже простий - просто намагатися слухати що підказує совість, і чинити згідно її підказок. Я намагаюся це робити. Ти ж мені закидаєш що "моя проекція" далека від "християнина", тобто по суті підмінюєш поняття "релігійність" уже "християнством". А "християни" - це вже КОНФЕСІЯ, й слухаюцця вони певного набору ДОГМ, а не совісті. Догми ті написані в "писаніях", а при потребі вигадуюцця попами прямо на ходу.
Найпростіший приклад - "християни" вважають власне Ісуса не пророком, а "богом". Я звичайно ж так не вважаю, тому сміливо можеш мене із "християн" викреслювати. Син Божий? Так всі ми діти Божі, і ти, і я.

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
Безумовно, судити слід по плодах і ділах. І якщо судити по ділах і плодах саму церкву, то діла й плоди її діяльності часто жахливі.

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
петя теж християнин і прислуховуєтьяс до совісті))Sintez писав: ↑ Ти як завжди звалюєш все у купу, а тоді пишеш фігню через кашу в голові. Ти запитав про релігійність. "Релігія" означає "зв'язок" з Богом. Зв'язок цей насправді дуже простий - просто намагатися слухати що підказує совість, і чинити згідно її підказок. Я намагаюся це робити. Ти ж мені закидаєш що "моя проекція" далека від "християнина", тобто по суті підмінюєш поняття "релігійність" уже "християнством". А "християни" - це вже КОНФЕСІЯ, й слухаюцця вони певного набору ДОГМ, а не совісті. Догми ті написані в "писаніях", а при потребі вигадуюцця попами прямо на ходу.
Найпростіший приклад - "християни" вважають власне Ісуса не пророком, а "богом". Я звичайно ж так не вважаю, тому сміливо можеш мене із "християн" викреслювати. Син Божий? Так всі ми діти Божі, і ти, і я.
якщо результати діяльності християн не відповідають постійно їх вченню на протязі 2000 років - то лайно ціна такому вченню. теорія не підтверджується фактами на такому періоді - отже теорія хибна. це стосується не лише рілігії християнської
Так, сферична у вакуумі доктрина рабства. Паши й не гавкай.
Там ще дофіга всякої дурні й лайна написано.

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
а национальность это гражданство. Другое дело, что большинство государств имеют преобладающий этнос, часто титульный
ХЖВСУ
а в совке этот вопрос был спецом запутан из-за поставленной цели вырастить совецкий нарид 
ХЖВСУ
1. Якби Петя прислуховувався до совісті, то не гробив би країну так, як гробить зі своїми подєльніками.Aelit писав: ↑1. петя теж християнин і прислуховуєтьяс до совісті))Sintez писав: ↑ Ти як завжди звалюєш все у купу, а тоді пишеш фігню через кашу в голові. Ти запитав про релігійність. "Релігія" означає "зв'язок" з Богом. Зв'язок цей насправді дуже простий - просто намагатися слухати що підказує совість, і чинити згідно її підказок. Я намагаюся це робити. Ти ж мені закидаєш що "моя проекція" далека від "християнина", тобто по суті підмінюєш поняття "релігійність" уже "християнством". А "християни" - це вже КОНФЕСІЯ, й слухаюцця вони певного набору ДОГМ, а не совісті. Догми ті написані в "писаніях", а при потребі вигадуюцця попами прямо на ходу.
2. якщо результати діяльності християн не відповідають постійно їх вченню на протязі 2000 років - то лайно ціна такому вченню. теорія не підтверджується фактами на такому періоді - отже теорія хибна. це стосується не лише рілігії християнської
Єсть теорія, і я її підтримую, що йому і його соплемінникам дуже важко прислухатися до своєї совісті, бо їх у дитинстві калічать, дещо відрізаючи.
2. Ти не враховуєш, що окрім "відкритої" частини - "християнства" (для рабів) є ще й закрита частина - іудаїзм/талмудизм (для панів). Так от, все іде очєнь даже по Торі/Талмуду, згідно яких неіудеї - просто робочий скот.
Яку "теорію", котра "хибна", ти маєш на увазі - я не зрозумів.

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
А шо? Нічого. Раби воюють за маєтність своїх хазяїв.

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
полная чушь. Ты зеленого представления не имеешь об эзотерическом христианстве
ХЖВСУ
Нафіга два різних слова, якщо поняття одне? І що на ці твої слова скаже, напримєр, канадійська діаспора?
Ні, я загалом згоден, що виїжжаючи за кордон на ПМЖ людина перестає бути українцем, але при чому тут якась "національність"? Людина змінює громадянство, вписуєцця у місцевий УКЛАД життя - це так, да.

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!