В документах КПЕ аббревиатура «СССР» расшифровывается как «Святая Соборная Справедливая Россия»
Молох.
Re: Відокремлено від "Війна"
тобою час зацікавитись СБУ, тим більше що ти, як сам пишеш, їздиш по країні
ХЖВСУ
Мною? Я думаю, що СБУ прекрасно знає про мене. Маю надію, що мою інформацію вони застосовують на практиці, там же не такі придурки сидять, як ти. Навіть вся моя багаторічна писанина тут спрямована у першу чергу їм, і кажись пишу не дарма. А анонімність - захист саме від подібних тобі нервово неврівноважених.
А їздив і їздитиму, як потреба буде, й далі. Цікавилися не раз, але мені приховувати нІчого. Буде треба - поїду ще, поки що вдома справ вистачає.
А їздив і їздитиму, як потреба буде, й далі. Цікавилися не раз, але мені приховувати нІчого. Буде треба - поїду ще, поки що вдома справ вистачає.
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
Якщо там сиділи б подібні тобі придурки, нам би вже давно була π. Але оскільки досі протрималися, то надія поступово перетворюєцця на впевненість, що вистачає людей, котрі думають головою, а не тим, чим ти.
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
АНДРІЙ ПІОНТКОВСЬКИЙ: новий генерал-кат Путіна – це останній шанс диктатора
473 583 перегляди • 12 квіт. 2022 р.
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
Ми досягли три цілі, – Арестович про морпіхів з "азовцями”, важке озброєння та хіматаку
88 577 переглядів • 13 квіт. 2022 р.
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
rad писав: ↑чисто пізнавально,
впевнений, шо весь цей час СБУ прекрасно знало, де сидить це опудало та чим займається,
затримання показало, шо той почав якісь тазодвіженія після цугундера на раіссі його куратора суркова,
а так - мудачук вже давно збитий льотчик, нікому не цікавий, хіба шо своїми мілімонами, яхтами та маєтками,
пік його "політкарьери" - голова АП при чучмі, всі інші "політпрожекти" дуже швидко перетворювалися у прах та гівно, останній успіх заж@п'я стався завдяки таким як бойко, ще та потвора, але доволі фахова,
зараз від нього користь - свідчення на підвалі та обмін на наших людей,
це вже для нього лютий треш, бо якшо того ж суркова в гіршому випадку зашлють на виселки до білих ведмедів, то цього - тихенько вдавлять та розчинять у сірній кислоті, а його дуньку віддадуть на втіху абрекам ган-дона
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
В Кремлі шухер...
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
- Pestilence
- Чефхелфер
Нет наступления по всем фронтам, затишье. Мы не можем отбивать свои территории? Ждем чего-то? Оружия? Зеленки по лесам и посадкам? Снова какое-то зрадное настроение на вечер
ми на добре підготовлених позиціях чекаємо наступу кацапівPestilence писав: ↑ Нет наступления по всем фронтам, затишье. Мы не можем отбивать свои территории? Ждем чего-то? Оружия? Зеленки по лесам и посадкам? Снова какое-то зрадное настроение на вечер
ХЖВСУ
Фігассє "затишшя", а руSSкій корабєль не рахуєцця?
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
Цілком допускаю, що торг іде під килимом, чому б і ні.Мы не можем отбивать свои территории? Ждем чего-то? Оружия? Зеленки по лесам и посадкам? Снова какое-то зрадное настроение на вечер
Чому затягуєцця пауза? Допускаю, що наші чекають наступальної зброї, а поки що готуюцця до оборони. Й зєльонки ждуть, про це казали не раз. Кацапи можливо чекають доки підтягнецця більше техніки й підсохнуть поля, щоб не залежати від доріг. Та й воювати їм не сильно хочецця, стопудово, слухом земля повницця...
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
- Pestilence
- Чефхелфер
Просто если обе стороны не желают менять позиции, то ситуация замораживается, потом прекращают огонь, потом очередной мир, но уже с потерей территорий. Херсонская область почти вся, запорожской кусок, донецкая, луганская, кусок харьковской - им в принципе и ничего больше пока не надо - есть канал, есть АЭС, есть сухопутный коридор - им вообще не выгодно наступать сейчас больше нигде, выгодно заморозить и капитально укрепиться. Что в принципе и происходит прямо сейчас.