Молох.
Re: Відокремлено від "Війна"
Хз. Не думаю, що наші не розуміють, що заморозка конфлікту через рік-два-п"ять відригнецця так, що мало не покажецця. Тим більше, що хайп, на хвилі котрого зараз Україна, так же льогко уляжецця, а там і санкції з хуйла зняти можуть. Тим більше, що задача примусити світ забути про "пандемійний" безпредєл, по суті виконана. Ще раз, хз.

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
- Pestilence
- Чефхелфер
Вот они уже предлагают прекратить. Но позиции освобождать не будут добровольно, это понятно.Sintez писав: ↑ Хз. Не думаю, що наші не розуміють, що заморозка конфлікту через рік-два-п"ять відригнецця так, що мало не покажецця. Тим більше, що хайп, на хвилі котрого зараз Україна, так же льогко уляжецця, а там і санкції з хуйла зняти можуть. Тим більше, що задача примусити світ забути про "пандемійний" безпредєл, по суті виконана. Ще раз, хз.
https://censor.net/ua/video_news/333460 ... kinchennya
Якщо зєльцман поведецця й толпа цю туфту проковтне, то через 5-10 років безумовний гарантований пздц. Кацапи врахують помилки й вдарять навєрняка. Стопудово зараз іде нечуваний торг міжнародних мафій. Масштаби навіть моя незтримна конспірологічна фантазія незугарна уявити.
Подивимося. Якщо почнуть розганяти теми тіпа "народ стомився", "поюережемо наших хлопців" етк й вичавлювати сльозу - значить торг має шанси на успіх.
Подивимося. Якщо почнуть розганяти теми тіпа "народ стомився", "поюережемо наших хлопців" етк й вичавлювати сльозу - значить торг має шанси на успіх.

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
Одне знаю точно - там НЄЛЮДЬ, і міряти їхні вчинки людськими мірками - велика помилка. Ми для них - матеріал, ресурс, товар. Недарма навіть тутошній Главспєц прохопився про "обмінний курс".

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
Не можу сказати точно. Моя колишня зневага до Зєлі кріпко похитнулася, він нмд стрімко перетворюєцця на Голобородька. Але він не один, потікали лише відморожені тварі, однак купа прихованої мразі нікуди не поділася. Так, вони тимчасово притихли, запас грошей є, але він не безконечний, тому коли вони знову почнуть пробувати пити кров із народу - питання часу.

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
кацапи бажають, але не виходитьPestilence писав: ↑ Просто если обе стороны не желают менять позиции
ХЖВСУ
Pestilence писав: ↑ Вот они уже предлагают прекратить.
Ілі? Переговорний путь? Із кацапами?Зеленский: «Или партнеры дадут Украине все необходимое тяжелое оружие и самолеты, причем без преувеличения немедленно, чтобы мы могли снизить давление РФ на Мариуполь и деблокировать его. Или – переговорный путь, на котором также роль партнеров должна быть определяющей».

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

673 090 просмотров • 16 апр. 2022 г.

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
- Pestilence
- Чефхелфер
Да, я таки ошибся, они начинают переть, а не имитировать наступление.

343 334 просмотра • 17 апр. 2022 г.

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
За 15 квітня, але цікаво про "Мацкву"

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
вяло прут. у них охрененній некомлект. многие командирі взводов (офицері) на позициях наводчика....прикомандировани....Pestilence писав: ↑ Да, я таки ошибся, они начинают переть, а не имитировать наступление.
Турки зачищають в Іраку путінських утриманців із "Робочої партії Курдистану". Уряд Іраку мовчить.
Очевидно, Ердоган прямо подає прИклад Зєлєнському, як розв'язати питання так званого "придністров'я".
Очевидно, Ердоган прямо подає прИклад Зєлєнському, як розв'язати питання так званого "придністров'я".

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
С такой логистикой, в такой географии им не закрепляться, а быстро съёбываться надо, если они конечно при памяти. В чём большие сомнения.Pestilence писав: ↑ Просто если обе стороны не желают менять позиции, то ситуация замораживается, потом прекращают огонь, потом очередной мир, но уже с потерей территорий. Херсонская область почти вся, запорожской кусок, донецкая, луганская, кусок харьковской - им в принципе и ничего больше пока не надо - есть канал, есть АЭС, есть сухопутный коридор - им вообще не выгодно наступать сейчас больше нигде, выгодно заморозить и капитально укрепиться. Что в принципе и происходит прямо сейчас.
ЗІ Вибачай за використання діалекту.
…самая неистребимая наша иллюзия заключается в том, что мы действуем, воображая, что свободны от всяких иллюзий.
Ролло Мэй
Ролло Мэй
Когда до этих блядей дойдёт, что это никоим образом не полицейская операция, а военный конфликт высокой интенсивности, который они просто не вытянут.
Знову прошу вибачення за діалектизми.
Знову прошу вибачення за діалектизми.
…самая неистребимая наша иллюзия заключается в том, что мы действуем, воображая, что свободны от всяких иллюзий.
Ролло Мэй
Ролло Мэй
Тирану для підтримки власних штанців потрібна невеличка переможна війна. Нічого нового. Програти він не в стані, бо жити хоче. Тобто йому зовсім не Україна потрібна,
Цусима
Ролло Мэй
Ролло Мэй