Нагадаю пророкування ще від 2012
Re: Нагадаю пророкування ще від 2012
А яка різниця, що вона мала на увазі? Ну припустимо, під під "падінням" вона розуміла розпад Сирії на кілька частин. І шо з того? Вона й так роздербанена по факту. Як і Україна. Зхотіли Вілкули будувати 24.02 оброну Кривого Рогу - почали будувати. Захотів Сальдо здати Херсон - здав. Доки байдуже стадо на перше місце у житті ставитиме марку смартфона й колір шпалер, нічого не зміницця. Снаряд як завжди прилітатиме внєзапно й неочікувано.
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
- Pestilence
- Чефхелфер
Просто апокалипсис пророчила она после падения Сирии. Сейчас хуйло выводит оттуда войска. Пытаюсь сообразить. Как по мне все что происходило там это и было уже падение. А не то, что произойдет, когда Асад не сможет держаться у власти.Sintez писав: ↑ А яка різниця, що вона мала на увазі? Ну припустимо, під під "падінням" вона розуміла розпад Сирії на кілька частин. І шо з того? Вона й так роздербанена по факту. Як і Україна. Зхотіли Вілкули будувати 24.02 оброну Кривого Рогу - почали будувати. Захотів Сальдо здати Херсон - здав. Доки байдуже стадо на перше місце у житті ставитиме марку смартфона й колір шпалер, нічого не зміницця. Снаряд як завжди прилітатиме внєзапно й неочікувано.
А вот еще. Напомню, что масква как и Рим на 7 холмах типа.
Семь голов зверя — это семь холмов, на которых сидит женщина; они же — 7 царей, из которых «пять пали, один есть, а другой еще не пришел, и когда придет, не долго ему быть». 10 рогов — это десять царей, которых еще нет, но они получат вместе со зверем царскую власть на один час. Они будут воевать с Агнцем, и тот их победит. Реки, у которых сидит блудница — это народы. 10 рогов и зверь разорят Блудницу, будут пожирать ее плоть и жечь огнем. Ангел говорит, что по замыслу Божьему царская власть будет отдана зверю до тех пор, пока не свершатся Божьи слова. Жена же — это великий город, царствующий над земными царями.
Як на мене, "апокаліпсис" - явище не глобальне, а локальне. Я колись, іще дуже давно, познайомився із чоловіком, котрий пережив локальний апокаліпсис у "нагірному карабасі". У його хату втрапив снаряд, і життя його локально апокаліпснулося. Але для мене це було десь дуже далеко, й ввижалося до мене абсолютно нестосовним. Знову ж таки, це там на Кавказі тіпа всі вони йопнуті трошки, нас, "цивілізованих", це не стосуєцця.
Сьогодні, я твердо переконаний, коли локальний апокаліптєц прикотив до України, німецький бюргер чи американський реднек розсуждає так само: це десь далеко, вони там всі дебіли, етк. Скажеш, ні?
Отак апокаліптєц і катаєцця туди-сюди, як каток без водія, а пальним для того катка є повсюдний, всепоглинаючий і всезпалюючий ідіотизм.
Сьогодні, я твердо переконаний, коли локальний апокаліптєц прикотив до України, німецький бюргер чи американський реднек розсуждає так само: це десь далеко, вони там всі дебіли, етк. Скажеш, ні?
Отак апокаліптєц і катаєцця туди-сюди, як каток без водія, а пальним для того катка є повсюдний, всепоглинаючий і всезпалюючий ідіотизм.
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
Всякі ж "писанія/пророцтва"- штука цікава, але крутити-вертіти їх можна й так, і сяк, особливо зважаючи на кількість редакцій і толкувань. Тому приймати їх за дороговказ нмд не варто. Краще уважніше дивитися навкруги й під ноги.
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
и шо? Ты можешь привести пример "небайдужего" стада в истрии людства?
Не, ну если пообещать стаду новые обои и смартфоны...
п.с.
а ты можешь представить себе условия, при котрых стадо перестанет быть стадом и станет группой личностей?
- Pestilence
- Чефхелфер
Для скептиков. Нафиг вообще той слепой бабке Сирия, что она про нее вспомнила, и привязала к предсказаниям? Могла вспомнить про соседнее село, например - еще корова безрогая не родилась!
Можу. Спарта, напримєр. Або (обмежено) Швейцарія сьогодні.
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
Якби Ванга возкерсла й почула все, що їй приписали, то офігєла б.Pestilence писав: ↑ Для скептиков. Нафиг вообще той слепой бабке Сирия, что она про нее вспомнила, и привязала к предсказаниям? Могла вспомнить про соседнее село, например - еще корова безрогая не родилась!
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
#Змеиный
В летописях написано:
- От острова, где змеи живут, начнется гибель темной орды и покатится она до земель северных... и развалится Московское царство, и презрение его постигнет, и мор пойдет по землям сим, и будет там плач, и горе большое...
В летописях написано:
- От острова, где змеи живут, начнется гибель темной орды и покатится она до земель северных... и развалится Московское царство, и презрение его постигнет, и мор пойдет по землям сим, и будет там плач, и горе большое...
Вірити? Не вірити?
Таролог Яна Пасинкова:
...З боку Білорусії на нашу землю прийде смерть
...Існує й загроза ядерної війни. Може бути 2 великі, випалюючі удари
...Україна переможе через 15 міс. від початку війни і стане частиною світової спільноти
https://t.co/p6GSq6L82C
Таролог Яна Пасинкова:
...З боку Білорусії на нашу землю прийде смерть
...Існує й загроза ядерної війни. Може бути 2 великі, випалюючі удари
...Україна переможе через 15 міс. від початку війни і стане частиною світової спільноти
https://t.co/p6GSq6L82C
Таким экстрасенсом я тоже могу быть.
Цитата из статьи:
"Але, підкреслю, так карти показують зараз, на сьогодні. Проте дивитися потрібно регулярно, і картинка буде змінюватися"
Беспроигрышный вариант
ну вот еще прислали..
Война закончится 26.04.2023
На север ещё раз будут пробовать наступать, ВСУ выстоят
Херсон освободят до НГ
Все территории (границы1991) будут наши
Кипишь в мире только начинается.
Мировая война будет с марта 2023
Послания с будущего
Война закончится 26.04.2023
На север ещё раз будут пробовать наступать, ВСУ выстоят
Херсон освободят до НГ
Все территории (границы1991) будут наши
Кипишь в мире только начинается.
Мировая война будет с марта 2023
Послания с будущего
С чего-бы прочитав километр текста я ствл-чего либо опасаться.,,
Хз
Тексты я читаю каждый день.
Опасности существуют.
Следкющий Соломенное Пугало...
Хз
Тексты я читаю каждый день.
Опасности существуют.
Следкющий Соломенное Пугало...
Gravissima calamitas umquam supra Occidentem accidents erat relidgio Christiana. (c)
Зима.
Мой друг пытается решить вопрос, станцией с теплообменником, на 2000 ватт, на домик с потолками более 7 метров
Я его понимаю.
Мой друг пытается решить вопрос, станцией с теплообменником, на 2000 ватт, на домик с потолками более 7 метров
Я его понимаю.
Gravissima calamitas umquam supra Occidentem accidents erat relidgio Christiana. (c)
Безнадёга...
Другой мне друг, говорит, что ... 300мм, пенопласт, ну да, ....