Тримайся Херсонщіна!
Re: Тримайся Херсонщіна!

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
Также в Новой Каховке сегодня ночью орки массово забирали у местных машини, объясняя это тем, что имеют огромное количество раненых и их нечем вывозить
#Kherson #Ukraine️ #RussianArmy #russiaisaterrorisstate #UkraineWar #RussiaTerroristState #Russian

#Kherson #Ukraine️ #RussianArmy #russiaisaterrorisstate #UkraineWar #RussiaTerroristState #Russian
В Херсоне подорвали машину майора Снешина «начальника дежурной части ГИБДД», который сотрудничал с фашистскими оккупантами
Як окупанти на Херсонщині пережили вчора – Сергій Хлань
12 393 перегляди30 серп. 2022 р.

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
Члєноносов, пишуть, записував відео про "всьоспокойно" у Воронєжі.

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
Сподобався комент:
V63 V
9 хвилин тому
«Что не доделал русский штык — доделает русский чиновник, русская школа и русский поп»
ВСУ, ВЫЯВЛЯЙТЕ НА ДЕОККУПИРОВАННЫХ ТЕРРИТОРИЯХ МОСКОВСКИХ УЧИТЕЛЕЙ,
И БЕСПОЩАДНО УНИЧТОЖАЙТЕ ИХ. НЕ ДАЙТЕ ИМ УЙТИ ЖИВЫМИ НА ТЕРРИТОРИЮ РАШКИ!!!

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
Орки носяться по місту на воєнних авто, кудись возять пісок.Прильоти по місцям скупчення орків.Автоматні черги було чути зранку в передмісті.Світла не було десь з годину.Місто живе, люди ходять, їздять, спілкуються.Радіють новинам.(с)
Востаннє редагувалось 31 серпня 2022, 20:42 користувачем Фрося, всього редагувалось 1 раз.
#UkraineRussianWar 
Херсон. Что сегодня было в городе по данным местных. Тишина оркам только снится

В Херсоні росіяни закрили лікарню Тропіних для мешканців Херсона, бо привезли в морг повний камаз свїх 200-х, деякі ще дихають та шевеляться. Трьохсотих теж камаз, всі насипом(с)
Востаннє редагувалось 31 серпня 2022, 14:40 користувачем Фрося, всього редагувалось 1 раз.
Мордорских солдаты и ФСБшники устроили перестрелку в одном из херсонских кафе
ФСБешники «сделали замечание» контрактникам когда они бухали в форме и с оружием, а те в ответ ебанули их из АК-74, утверждают в СК.
Трое подохли на месте, еще двое 300, - пишет The Insider

ФСБешники «сделали замечание» контрактникам когда они бухали в форме и с оружием, а те в ответ ебанули их из АК-74, утверждают в СК.
Трое подохли на месте, еще двое 300, - пишет The Insider

Окупантів російських полупасили в Херсоні, але вони наче риба в воді. Продовжують ходити по ринку та супермаркетам робити покупки, влаштовують концерти, гнітять підприємців і видають рашиські паспорти. Ніхто нікуди не тікає і не боїться. Знову депресія і зневіра накриває.(с)
шось і мене з ранку накрило
до дому хочу..
шось і мене з ранку накрило

В Великую Лепетиху приехали Vурдалаки: обходят дома, предлагают получить руzzкий паспорт
#Херсон #Украина #Russia #Ukraine️ #UkraineWar #StopPutin

#Херсон #Украина #Russia #Ukraine️ #UkraineWar #StopPutin
роzzійські голодранці крадуть і вивозять пральні машини і унітази,хоч не мають водогону і каналізації навіть в райцентрах єбенів.але ніде не бачив інфи,що крадуть газові плити! вони навіть не знають,що таке газ і нафіга він.(с)
Я читала, люди повернулися додому, а на підлозі на кухні сліди від багаття, поряд із газовою плитою з духовкою.(с)
Я читала, люди повернулися додому, а на підлозі на кухні сліди від багаття, поряд із газовою плитою з духовкою.(с)

Херсонські ЗМІ повідомляють про влучання у річковий порт. Чутно звуки потужних вибухів!