Ненавиджу росіян.Твари..
Ненавиджу росіян.Твари..
Не можу з ранку дивитися про смерті в Днепре.Скількі смертей .Вони нелюди,твари.Це не пуйло тисне на кнопку і запускає ракети,це тварюки росіяни.
В мене тільки одне побажання -здохнить все до единого.
На жилой дом
В мене тільки одне побажання -здохнить все до единого.
На жилой дом
Востаннє редагувалось 29 вересня 2022, 18:07 користувачем Фрося, всього редагувалось 1 раз.
Re: Ненавиджу росіян.Твари..
Філатов
філатов написав ще про цю сім’ю, вони жили на проспекті в центрі міста і на початку повномасштабного вторгнення переїхали всі разом до бабусі, в приватний сектор.
філатов написав ще про цю сім’ю, вони жили на проспекті в центрі міста і на початку повномасштабного вторгнення переїхали всі разом до бабусі, в приватний сектор.
Востаннє редагувалось 29 вересня 2022, 18:43 користувачем Фрося, всього редагувалось 1 раз.
Востаннє редагувалось 29 вересня 2022, 19:37 користувачем Фрося, всього редагувалось 1 раз.
Це все,що залишилось від авто мого друга . Розстріляли цивільне авто з танку. Зараз чекаємо результати аналізів ДНК.(с)
Сукі рашистські
Вибух в районі зупинки громадського транспорту. Касетні снаряди. Є жертви. Працюють усі служби. Деталі потім. — Міський голова Миколаєва!

Востаннє редагувалось 29 вересня 2022, 21:04 користувачем Фрося, всього редагувалось 2 разів.
Фрося. Я знаю, що Ви мене недолюблюєте, мабуть. Але все ж послухайте. Не можна давати волю таким емоціям. Ці наші емоції руйнують не їх, а нас. Якби хуйло сприймало хоч 1/10000000 частку ненависті, на нього спрямовану, то давно б здохло. Але ж живе. А от НАС САМИХ ці емоції руйнують, отруюють. Не вірите мені - запитайтайте психологів. Так, кацапів слід вбивати. Так, вони суки. Але вбивати їх слід із задором козацьким, щоб рука була тверда а око вірне. Й жити далі. З РАДІСТЮ, попри все.
Всім важко. Цей страшний марафон невідомо коли закінчицця, хоча вже поза сумнівом перемога за нами. Кацапи повільно, але вірно впадають в істерику, ми НЕ МОЖЕМО подарувати їм щось подібне із свого боку. Соплі змотали в кулак, і вперед, жити далі, у тому числі й заради світлої пам'яті загиблих. Якось так.
Всім важко. Цей страшний марафон невідомо коли закінчицця, хоча вже поза сумнівом перемога за нами. Кацапи повільно, але вірно впадають в істерику, ми НЕ МОЖЕМО подарувати їм щось подібне із свого боку. Соплі змотали в кулак, і вперед, жити далі, у тому числі й заради світлої пам'яті загиблих. Якось так.

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
Якость так і живу.Але це не заважає мені ненавидить ціх тварей..В мене своя драма,але я впораюсь,маю надію що впораюсь.Завжди пам'ятаю-Бог дає випробування стільки, скільки людина витримає.Мушу витримати. 

Так десь і я вважаю. Богові видніше, і саме Він розберецця кого й коли прибрати. Хоча звичайно свідомо наражатися на небезпеку не варто.
У всіх своя драма... Наше місто теж лупасять щоночі, десь від 30 до 90 снарядів чи градів... Так і живемо.
Кацапські тварі ставляцця до цього як до роботи. Вдень сплять, вночі на "роботу"... Мені давно не подобалася ця оруельщина, називати бій "роботою", я кажись про це писав і тут... От і маємо зомбєй-"работніків". Інше, за що ми огрібаємо - за толєрастію. Теж писав, виявився "сталіністом"... Ну тепер все постигаємо явочним порядком, нажаль.
У всіх своя драма... Наше місто теж лупасять щоночі, десь від 30 до 90 снарядів чи градів... Так і живемо.
Кацапські тварі ставляцця до цього як до роботи. Вдень сплять, вночі на "роботу"... Мені давно не подобалася ця оруельщина, називати бій "роботою", я кажись про це писав і тут... От і маємо зомбєй-"работніків". Інше, за що ми огрібаємо - за толєрастію. Теж писав, виявився "сталіністом"... Ну тепер все постигаємо явочним порядком, нажаль.

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
та да, ненавидить це замало,іх просто без емоцій надо вбівать.

Олександр Старух / Запорізька ОДА (ОВА) Офіційний канал
Наразі відомо щодо 23 загиблих та 28 поранених. Всі цивільні люди, наші земляки. Горіть в пеклі, кляті рашісти!
Выезд из Запорожья в сторону Энергодара...
Пидорасы, просто пидорасы
Час расплаты скоро, ожидайте точно так же как и ваши гниды в котле Лимана. Гореть заживо будете
- Вкладення
-
- image_2022-09-30_093908538.png (655.06 Кіб) Переглянуто 440 разів

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

А як бути із тварями місцевими?

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!