Тримайся Херсонщіна!
Re: Тримайся Херсонщіна!
Херсон. Еба.ь, мобики это что-то. Нагнали их в городе это пиздец сколько, одеты кто во что гаразд, что в местном венторге купили в том и приехали, кто в штанах кто в спортивках, калашы в руках держат так, что не знают куда их девать, лазят по рынкам ищут дешевые трусы и носки.(с)
Дай Боже, щоб я помилявся!
Але по Херсону складається дуже незрозуміла і небезпечна ситуація!
У мене є припущення, що русня готує примусову евакуацію, а фактично депортацію, мешканців міста і прилеглих селищ!
Звернення гніди сальдо і розповсюдження фейкових папірців - тому
підтвердження.
Також пояснюється велика кількість кадирівців на території Херсона.
Повторюсь, дай Боже, щоб я помилявся! Але таке було і в Маріуполі, коли вивозили місцевих мешканців у фільтраційні табори!...
Але по Херсону складається дуже незрозуміла і небезпечна ситуація!
У мене є припущення, що русня готує примусову евакуацію, а фактично депортацію, мешканців міста і прилеглих селищ!
Звернення гніди сальдо і розповсюдження фейкових папірців - тому

підтвердження.
Також пояснюється велика кількість кадирівців на території Херсона.
Повторюсь, дай Боже, щоб я помилявся! Але таке було і в Маріуполі, коли вивозили місцевих мешканців у фільтраційні табори!...
Командувач об'єднаних сил ЗСУ Наєв дав чітку відповідь на маніпуляції про мінно вибухове загородження Херсонщини.
2021 р були досконало перевірені і замінені підривачі. А кількість була трішки збільшена.
22 лютого заміновані об'єкти спецбатальйоном були приведені в готовність
-----------------
Старший брат — Наев Юрий Иванович, 1965 года рождения, бывший кадровый военный, проживает в России. Младший брат — Максим Иванович Наев, руководитель группы организации и учёта процесса инвестирования Отделения ПФР по Республике Крым.
---------------
На початку лютого 2020 року,Командування об'єднаних сил ЗС України (раніше це був Об'єднаний оперативний штаб) очолив тимчасово виконувач обов'язки командувача генерал-лейтенант Сергій Наєв[
2021 р були досконало перевірені і замінені підривачі. А кількість була трішки збільшена.
22 лютого заміновані об'єкти спецбатальйоном були приведені в готовність
-----------------
Старший брат — Наев Юрий Иванович, 1965 года рождения, бывший кадровый военный, проживает в России. Младший брат — Максим Иванович Наев, руководитель группы организации и учёта процесса инвестирования Отделения ПФР по Республике Крым.
---------------
На початку лютого 2020 року,Командування об'єднаних сил ЗС України (раніше це був Об'єднаний оперативний штаб) очолив тимчасово виконувач обов'язки командувача генерал-лейтенант Сергій Наєв[
Востаннє редагувалось 15 жовтня 2022, 18:04 користувачем Фрося, всього редагувалось 1 раз.

Уряд РФ ухвалив рішення переселити мешканців окупованих територій Херсонської області у віддалені регіони.
Про це заявив віце-прем'єр РФ Марат Хуснуллін: - "Урядом ухвалено рішення про організацію допомоги у виїзді мешканцям області в інші регіони, маючи на увазі територію РФ."
Про це заявив віце-прем'єр РФ Марат Хуснуллін: - "Урядом ухвалено рішення про організацію допомоги у виїзді мешканцям області в інші регіони, маючи на увазі територію РФ."
ЗСУ можуть повернути контроль над Херсоном уже наступного тижня.
Збройні Сили України можуть повернути контроль над західним берегом Дніпра в Херсонській області, де розташований Херсон, уже наступного тижня. Такий прогноз у Financial Times 13 жовтня дали західні військові.
Збройні Сили України можуть повернути контроль над західним берегом Дніпра в Херсонській області, де розташований Херсон, уже наступного тижня. Такий прогноз у Financial Times 13 жовтня дали західні військові.
Близько 21:00 на залізничному вокзалі Херсона 2 цистерни з паливом, які знаходилися на території через невеликий вибух повністю втратили свою герметичність, а тому, як наслідок, повністю спустошені
Херсонське підпілля працює
#Ukraine️ #Kherson #Херсон
Херсонське підпілля працює

#Ukraine️ #Kherson #Херсон
У мене на роботі жіночка віддала дитину до русь школи, отримала 10 тищ. Дитина походила десь тиждні два і відмовився. Для нього то був шок. Прийшла вчителька до дому поцікавитися, він вийшов і каже що більше туди не піде. Херсон.
-------------------
У нас в місті з дівчиною сталася істерика в школі, бо вона побачила здоровезний портрет хуйла. І знаю, що батькам погрожують, якщо діти не в школі. Деякі записались до школи і постійно беруть лікарняні.
Псих.допомога буде необхідна усім, хто жив в окупації.
-------------------
У нас в місті з дівчиною сталася істерика в школі, бо вона побачила здоровезний портрет хуйла. І знаю, що батькам погрожують, якщо діти не в школі. Деякі записались до школи і постійно беруть лікарняні.
- Babasha
- Штучний інтелект
Та ти шо?! А донецкие все под одну гребенку «3.14дарасами» с 2014 были… с «хрена их жалеть». Говорил я тебе… посмотрим еще на Херсонщину(((Фрося писав: ↑ У мене на роботі жіночка віддала дитину до русь школи, отримала 10 тищ. Дитина походила десь тиждні два і відмовився. Для нього то був шок. Прийшла вчителька до дому поцікавитися, він вийшов і каже що більше туди не піде. Херсон.
-------------------
Устоявшаяся форма государственности — политический кризис.