Как включить заднюю, или Кто хочет вернуться?..

Telecaster

Re: Как включить заднюю, или Кто хочет вернуться?..

Повідомлення Telecaster » 20 квітня 2018, 14:38

Orion писав: Заглянул на форум квадратного ДД-срайка, а там ацкий пипец: на арене бычка, гуселюб, равшан, какашка, бомбасянин и конечно *звезда* томочко. Как они друг друга любят, а какие высокие и глубокие изречения в ветке АЛІМЕНТЩИКИ! трєпєщітє.
Улыбнуло :lol:
Там походу деградация полная, дна не видно у порохоботов :patient:
тю
я навіть не знаю всіх тих кличок шо ти назвав - ну гусегуб зрозумів хто :lol:
Our society is run by insane people for insane objectives (с)John Lennon
ЗЛО - это отсутствие сострадания (с) Anima-2019

Тетяна_Д

Повідомлення Тетяна_Д » 20 квітня 2018, 14:56

Telecaster писав: я навіть не знаю всіх тих кличок шо ти назвав
бомбасянин - то напевно суперглюк
всі решта - прозоро зрозуміло

Амосенко Олег

Повідомлення Амосенко Олег » 20 квітня 2018, 16:39

Не знаю, я як туди зайшов - то там суцільні теми від Глюка, який і не приховує свою ватність. Тьфу.
:bad:
Якщо закрили - значить закрили.
Старого ФДД уже нема.

Є новий ФДД - тут, і все.

Vollmer
Шпрехшталмейстер

Повідомлення Vollmer » 20 квітня 2018, 17:46

Тетяна_Д писав:
Дуглас писав: подросло поколение революционеров времен 2004 года
те покоління якраз і зазнало найбільшого розчарування
моїй доньці було 14 у 2004, полум"янішої революціонерки годі було й шукати
і що від того залишилося сьогодні? так само з переважною більшістю її ровесників
У школах до бійок доходило, сім'ї розвалювалися, на знайомому заводику пару разів була Карібська криза. На підлозі цеху розграничені зони, транспортна, окремих дільниць, т.п. І от, слово за слово, і на лінії між дільницею верстатів ЧПУ і слюсарною з двох боків шикувалися похмурі, серйозні чоловіки, із металевими предметами в руках. У керівництва був шок, паніка, нервовий зрив і стрес, бо незрозуміло було, чим закінчиться, півсотні міцних хлопців із залізяччям, і ніхто не хоче здавати назад, оскаженілі, аж тіпаються. А це було майже 10 років перед Майданом. ЧПУшники були на всю голову помаранчеві, а слюсарі - синяки поголовні, якось так співпало.
Участь в голосуванні - є формою колаборації

oven
щира українка

Повідомлення oven » 20 квітня 2018, 17:47

Я не заходжу. Мені там не цікаво. Головне для мене - люди, а не стара ссила. А всі мої тут.
Чого ви всі туди бігаєте?
"Володіти собою - найбільша влада." Сенека

Aelit

Повідомлення Aelit » 20 квітня 2018, 17:49

Vollmer писав: У школах до бійок доходило, сім'ї розвалювалися, на знайомому заводику пару разів була Карібська криза. На підлозі цеху розграничені зони, транспортна, окремих дільниць, т.п. І от, слово за слово, і на лінії між дільницею верстатів ЧПУ і слюсарною з двох боків шикувалися похмурі, серйозні чоловіки, із металевими предметами в руках. У керівництва був шок, паніка, нервовий зрив і стрес, бо незрозуміло було, чим закінчиться, півсотні міцних хлопців із залізяччям, і ніхто не хоче здавати назад, оскаженілі, аж тіпаються. А це було майже 10 років перед Майданом.
Зображення

Aelit

Повідомлення Aelit » 20 квітня 2018, 17:51

пригадайте тру походьиьження укр і кацапоолігархів))))

ця атогодини є длгічним елементом керування здебілілими зізлиденними стадами - банальний роутінг уваги і агресії стад )))

гомосапієнс?

oven
щира українка

Повідомлення oven » 20 квітня 2018, 17:52

Aelit писав:

Зображення
Аеліте, ви що ЦИМ хочете сказати?
"Володіти собою - найбільша влада." Сенека

Pestilence
Чефхелфер

Повідомлення Pestilence » 20 квітня 2018, 17:55

О, КАНСЕРВА КАЦАПСКАЯ ВСКРЫЛАСЬ :facepalm2:

slit_ok

Повідомлення slit_ok » 20 квітня 2018, 17:56

oven писав:
Aelit писав:

Зображення
адіннарот?

Vollmer
Шпрехшталмейстер

Повідомлення Vollmer » 20 квітня 2018, 17:56

Аеліт, хочеш переконати товариство остаточно, що підміняєш відсутніх? Маскування під легку неадекватність не прокотить, придурком тебе ніхто не вважає, і спрос буде - як з розумного.
Участь в голосуванні - є формою колаборації

Aelit

Повідомлення Aelit » 20 квітня 2018, 17:59

очевидно ж. в обох бантустанах - кацапському і українському - всередині накопичилось багато газів невоволення і агресії через безпросвітність злидні етс, брехати далі вже нічого - все вже перебрехано не раз - то ж хуйло в своїх інтересах замутив крим і новососію - стравивши туди ензіми бурлящі в орксередовищі - ну і укрбанді теж вигідно спихати все на ато на умови війни .

прізвища кацапоолігархів роттенберг вексельберг етс - у нас вальцмани гройсманди фірташі коломойські ну ти понєл)))

Pestilence
Чефхелфер

Повідомлення Pestilence » 20 квітня 2018, 18:01

Это уже не первый прокол.
Как с Глюком не выйдет, тому была скидка на старческий маразм и ментовский уровень IQ

Aelit

Повідомлення Aelit » 20 квітня 2018, 18:02

slit_ok писав:
oven писав:

адіннарот?
ні . не адін народ - але дуже подібні морально ментально. - це видно і по однаковим корупцінййо чиновницьким діамантовим бантустанам))) ну хіба що півнінчий бантустан менш продажний то й не рпосрав ядерну дубінку - та й має нафтогазовий жирок. південний бантустан просрав все)

Aelit

Повідомлення Aelit » 20 квітня 2018, 18:05

Pestilence писав: Это уже не первый прокол.
Как с Глюком не выйдет, тому была скидка на старческий маразм и ментовский уровень IQ
Песті в чоум ти мене звиунвачуєШ ? )))) в тому що я вказую на очевидне. що ця атогодини є взаємовигідним кривавим гешефтом договорняком двох банд? а хіба н етак? чи я кажу що підарасія не ворог? звісно ворог безумовний. але крим ми просрали не через це - підарасія була ворогом і до 2014 - а крим просрали через тотальну продажність укрдержсьтруктур. і це атогодини вигідно пидрам - щоб не шатали лотку

Aelit

Повідомлення Aelit » 20 квітня 2018, 18:07

коли я запропонував обговоренн явідбиття криму - ніхто мене не підтримав - отже не лише гавнокомандування н ебаче потреби відбивати крим - а й населення його в тому підтримує. то чи є ми державницький народ - чи просто колоніальне населення чівоізволітє?) не там ворогів шукаєш

Pestilence
Чефхелфер

Повідомлення Pestilence » 20 квітня 2018, 18:09

Aelit писав: Песті в чоум ти мене звиунвачуєШ
Я ничего не буду объяснять. Ты для меня был где-то на уровне чуть выше дна, а щас провалился чуть ниже. Считай что это личное. Ниченго не предъявляю в плане форума, не судья. Высказал свое мнение о тебе. Есть границы, за которые заходить опасно для репутации
Aelit писав: коли я запропонував обговоренн явідбиття криму - ніхто мене не підтримав
Потому что это троллинг

Aelit

Повідомлення Aelit » 20 квітня 2018, 18:09

Vollmer писав: Аеліт, хочеш переконати товариство остаточно, що підміняєш відсутніх? Маскування під легку неадекватність не прокотить, придурком тебе ніхто не вважає, і спрос буде - як з розумного.
а вдруг я теж ексмєнт - чи навіть не екс а діючий. а то якась незрозуміла дискримінація по айкю. ажабідна.

Aelit

Повідомлення Aelit » 20 квітня 2018, 18:12

Pestilence писав: Я ничего не буду объяснять. Ты для меня был где-то на уровне чуть выше дна, а щас провалился чуть ниже. Считай что это личное. Ниченго не предъявляю в плане форума, не судья. Высказал свое мнение о тебе. Есть границы, за которые заходить опасно для репутации
ти вважаєш здачу криму не договрняком? ти вважаєш розстірл небесної сотні не спільно здійснненим укрі кацапосиловиками терактом? ти вважаєш атогодин не гешефтвійною - взаєможіючим і взаємовигідним елементом управління ? хуйло отримав маленьк упобєдоносну війну і крим - пуйло отримав універсальне виправдання тотальним провалам. ну і не тільки це. це ж очевидно.

Aelit

Повідомлення Aelit » 20 квітня 2018, 18:14

Pestilence писав: Потому что это троллинг
а тобі не спадало на думку що то не тролінг. обговорення відновлення територілаьної цілісності це тролінг? мда.тебе не пече сором як наші зсу сбу вмф впс мвд і решта - обісрались продались і здали крим? тебе не пече сором що населення україни настільки втратило честь що не бачить в цьому нічого ганебного?

Відповісти