Є таке! Sintez мабуть Мавочку до мене приревнував!OldBoy писав: ↑тебе шо, забанили?Read Павел писав: ↑ Ольо! Це Бабаша! Що сталося?! Наших б'ють?!! Що робити - де голосувати?
Дубля забаньте - як все з'ясується!
Прошу зайти в групу на ФБ! Терміново!
-
Re: Прошу зайти в групу на ФБ! Терміново!
Погуляв? Досить.

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
-
Я теж не люблю йулю, і що? Я противсіх чи педрот? 

будешь ее оббрехивать за деньги?Білокура Бєстія писав: ↑не люблю
ХЖВСУ
Ну не люби.

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
-
Ну не факт що він це робить за гроші. А брехати? Для чого?
Хз для чого він це робить. Але я забанив його саме за хитрожопість, брехливість і двуликість.Білокура Бєстія писав: ↑ Ну не факт що він це робить за гроші. А брехати? Для чого?

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
подожди. Кто?Білокура Бєстія писав: ↑ Ну не факт що він це робить за гроші.
ХЖВСУ
- Віра
- Тимчасово переміщена в нікуди
циніки не можуть відчувати відчай, та ще й глибокий
скажи мені хто твій друг.... ти близька до противсіхства? скоро перестанеш голосувати?
та він навіть кичиться цим противсіхством

якщо людина довбе про якихось "укранаціків", розповідає про "звірства УПА", про те як "бандерівці" нав"язують чесним справжнім українцям якийсь свій ганебний спосіб життя, і прочую маячню - а я кваліфікую це як "крайній ступінь відчаю" небайдужої людини, тоді - так, психіатричної допомоги потребую я сама
нікому свого сприйняття не нав"язую, але воно є таким яке є
ІМХО, противсіхство є наслідком цього відчаю
сподіваюся, з часом Аеліт зрозуміє і визнає, що противсіхство у країні, яка балансує на краю безодні - це шлях в нікуди
це допомога тим, хто зіштовхує її до безодні небуття
нікому свого сприйняття не нав"язую, але воно є таким яке є
ІМХО, противсіхство є наслідком цього відчаю
сподіваюся, з часом Аеліт зрозуміє і визнає, що противсіхство у країні, яка балансує на краю безодні - це шлях в нікуди
це допомога тим, хто зіштовхує її до безодні небуття
мені складно уявити шоб мене мотивувало голосувати чи ще якось інакше підтримувати якусь конкуруючу групіровку тотальних корупціонерів мародерів шахраїв і вбивць. також складно зрозуміти логіку тих хто вважає що підтримка ними отаких от лічньностєй якось сприяє дебантустизації
ну в мене кохана абсолютно аполітична)))
ото твоє щастя
бо тоді враховуючи твоє веганство зовсім не солодко стало би

бо тоді враховуючи твоє веганство зовсім не солодко стало би
- Pestilence
- Чефхелфер
Суки...Thank you for taking the time to report something that you feel may violate our Community Standards. Reports like yours are an important part of making Facebook a safe and welcoming environment. We reviewed the Page you reported and found it doesn't violate our Community Standards. Please let us know if you see anything else that concerns you. If you want us to look at something specific on a Page, be sure to report the content (ex: photo), not the entire Page. We want to keep Facebook safe and welcoming for everyone.
так там модераторы в москве сидят. разве что начать там от лица педротов гнать на юльку употребляя слова - кацапы, москали, жиды... тогда быстро среагируют.Pestilence писав: ↑Суки...Thank you for taking the time to report something that you feel may violate our Community Standards. Reports like yours are an important part of making Facebook a safe and welcoming environment. We reviewed the Page you reported and found it doesn't violate our Community Standards. Please let us know if you see anything else that concerns you. If you want us to look at something specific on a Page, be sure to report the content (ex: photo), not the entire Page. We want to keep Facebook safe and welcoming for everyone.

Це відповідь на скаргу? Бо мені немаPestilence писав: ↑ Thank you for taking the time to report something that you feel may violate our Community Standards. Reports like yours are an important part of making Facebook a safe and welcoming environment. We reviewed the Page you reported and found it doesn't violate our Community Standards. Please let us know if you see anything else that concerns you. If you want us to look at something specific on a Page, be sure to report the content (ex: photo), not the entire Page. We want to keep Facebook safe and welcoming for everyone.
"Володіти собою - найбільша влада." Сенека