тоже понравилось. Ссылаются на вк, туда не ходил
яка республіка нам потрібна
Re: яка республіка нам потрібна
интересный автор.
Не эффективно.
Как Саакашвили поступил - всех в тюрьму, на выход - когда деньги на бочке, затем Икс лет обструкции, а дальше видно будет.
Просто деньги очень нужны)
Ты много "науправлял"? и есть видимый для всех результат?Sintez писав: ↑Тому що ви не вмієте самостійно управляти. І не хочете навіть говорити про те, щоб вчитися. Ну тоскуйте.СпойлерРозкритиClone писав: ↑20 квітня 2018, 13:58и я про то..
разруха и беспредел. за избитого титушку - пожизненный срок.
Выборы?, а Охендовский для чего?..
В тему "мы всё должны сами" - уже не верю.
Есть надежда на пиндосов, ну или кто там ещё... Саакашвили обещал в сентябре прибыть в Украину.
В общем тоскливая эта тема...
Я слышу от тебя, что мы всё делаем не так, и раньше было лучше... Не буду углубляться.
Но колея эта старая...
В частностях - я активный, по крайней мере таковым себя считаю.
Но даже в масштабе района - никто, и не вижу как.
Я понимаю, что ты умеешь "самостоятельно управлять", и презом бы стал самостоятельно, просто не хочется...
У меня, лично тоска наступила, когда ветеранов АТО буркута ставили на колени, возле ВР, а Киев - не проснулся.
Gravissima calamitas umquam supra Occidentem accidents erat relidgio Christiana. (c)

Узурпатором був їхній хазяїн. ne2p.

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
Це ми так думаємо. Може їм просто знадобилося багато енергії, от і підкинули вугілля ф топку.

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
Ти всерйоз вважаєш сцикливого завгара "узурпатором"?asmodey писав: ↑да все мы обсуждаем наши фантазии на тему как обустроить вселенную.Sintez писав: ↑Я вибачаюся, але ви обсуждаєте не систему, а власні фантазії, котрі від реалій життя досить далекі.СпойлерРозкрити
Ну напримєр, ти кажеш що при парламентській формі неможливо тіпа узурпувати. А ти забув, як покійний графъ Чєчєтов Безтапочьний диригував у залі ВР? Опазиція бунтуватиме? Так їй по зубах дадуть... Хто завадить?
граф чечетов был не более чем представителем мизинца левой ноги пидоровыча. поэтому приводить его в в качестве ииллюстрации совсем некорректно. и даже не по этому, а потому, что модель при которой он дирижировал называется дрыще-морозово-уебищной. эта модель заранее спроектированная для вот такого ручного управления мафией. посему в опросе и предлагается обсуждать или парламентскую, или президентскую формы правления. а не неких гибридов, порожденных воспаленным умом совков о демократии.
каждая из этих моделей имеет плюсы и минусы, и не каждая подходит конкретной стране. надо учитывать как исторические, региональные, так и ментальные особенности. президентская нам не подойдет даже по причине очень больших различий в региональном плане. а парламентская, особенно двухпалатная прекрасно с этим справилась бы.
Ставили, тому що вас, активних, нейтралізують по схемах, яких ви ПРИНЦИПОВО не хочете бачити й чути. Бо для вас то все "конспірологія".Clone писав: ↑Не эффективно.
Как Саакашвили поступил - всех в тюрьму, на выход - когда деньги на бочке, затем Икс лет обструкции, а дальше видно будет.
Просто деньги очень нужны)Ты много "науправлял"? и есть видимый для всех результат?
Я слышу от тебя, что мы всё делаем не так, и раньше было лучше... Не буду углубляться.
Но колея эта старая...
В частностях - я активный, по крайней мере таковым себя считаю.
Но даже в масштабе района - никто, и не вижу как.
Я понимаю, что ты умеешь "самостоятельно управлять", и презом бы стал самостоятельно, просто не хочется...
У меня, лично тоска наступила, когда ветеранов АТО буркута ставили на колени, возле ВР, а Киев - не проснулся.
Тягаєте всяких Оккамів, Поперів, ху.оперів... Ну а результат? Як покійний Кузьма казав, "батарейки сідають". У найактивніших. Бо активність без правильного вектора її застосування - пшик. Ви навіть окреслити ворогів правильно не можете, і б'єтеся з тінями. Для вас створено тисячу "партій" - по суті - ловушок, нейтралізаторів, котрі вашу активність випускали б у свисток.
Якщо я скажу, що мені немає нужди ставати презом, ти не повіриш. Тому я не наполягаю, й підтверджую - у твоїй системі координат я ніхто, я не жартую, коли пишу що я звичайний слєсарь. Але це мені не заважає працювати з надзвичайно цікавими й важливими речами. Безплатно.

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
Не знаю. Може цирюльник. Або податєль шляпи.

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
- Telecaster
парламентська!
нафуй нам знову чергова нікому не потрібна "вертикаль влади" з купою дармоїїдів яка транжирить гроші і катається откривати туалети
парламент - робить закони
уряд на чолі з премьером - займається реалізацією і економікою і відповідає за стан справ в країні
нафуй нам знову чергова нікому не потрібна "вертикаль влади" з купою дармоїїдів яка транжирить гроші і катається откривати туалети
уряд на чолі з премьером - займається реалізацією і економікою і відповідає за стан справ в країні
Our society is run by insane people for insane objectives (с)John Lennon
ЗЛО - это отсутствие сострадания (с) Anima-2019
ЗЛО - это отсутствие сострадания (с) Anima-2019
А шо ж він вилетів, як корок із пляшки?
Він просто був ідіот, котрий вважав що бумажка його врятує. Таких дофігіщя.

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
А думає хто?Telecaster писав: ↑ парламентська!

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
Єсть слєсарі-електрики. Не знав?

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!