"Пересмотр" може бути. Але він буде незаконним. Або, точніше, НАДзаконним.
яка республіка нам потрібна
Re: яка республіка нам потрібна

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
раньше я б ответил однозначно - юлька. теперь не уверен, что это возможно сделать технически. нормальным путем. без большого бада-бума. а тут уже нужны просто расстрельные команды и тот, кто готов потом отсидеть в гааге. я б согласился, только б интернет приличный там был. и свежие салаты.Vollmer писав: ↑Між іншим, сьогодні вдень про це думав, свинарник такого нахуєвєртіл, що треба системно, програмно демонтувати ці лабіринти, начинені розтяжками, вовчими ямами, самострілами, отруєними квіточками і невідомо ще чим. Треба ставити це питання, і шукати, хто це зможе зробити, привести справи до норми???

А ти не звертав уваги, що будь яка, будь яким чином, спроба змінити закон є незаконною і саме тому депутататам ВРУ потрібна недоторканність за їхню діяльність у ВРУ,

…самая неистребимая наша иллюзия заключается в том, что мы действуем, воображая, что свободны от всяких иллюзий.
Ролло Мэй
Ролло Мэй
такое уже было дважды. "третий тур", и отстранение януковича. это политические решения. другой вопрос, что этим воспользовалась свынота.. но то такое.
Иностраци.Vollmer писав: ↑ Між іншим, сьогодні вдень про це думав, свинарник такого нахуєвєртіл, що треба системно, програмно демонтувати ці лабіринти, начинені розтяжками, вовчими ямами, самострілами, отруєними квіточками і невідомо ще чим. Треба ставити це питання, і шукати, хто це зможе зробити, привести справи до норми???
Ото така необхидна интервенция.
Я тоже могу, но буду "бесчеловечным", а это уже геноцид....
Gravissima calamitas umquam supra Occidentem accidents erat relidgio Christiana. (c)

та и я тож, если без бананов.asmodey писав: ↑раньше я б ответил однозначно - юлька. теперь не уверен, что это возможно сделать технически. нормальным путем. без большого бада-бума. а тут уже нужны просто расстрельные команды и тот, кто готов потом отсидеть в гааге. я б согласился, только б интернет приличный там был. и свежие салаты.Vollmer писав: ↑ Між іншим, сьогодні вдень про це думав, свинарник такого нахуєвєртіл, що треба системно, програмно демонтувати ці лабіринти, начинені розтяжками, вовчими ямами, самострілами, отруєними квіточками і невідомо ще чим. Треба ставити це питання, і шукати, хто це зможе зробити, привести справи до норми???![]()
Я их терпеть немогу.
Думаю будет по другому.
Например, как в Сирии.
Gravissima calamitas umquam supra Occidentem accidents erat relidgio Christiana. (c)

зариново-форный термоядерный полигон...
А шо?
Уже все прендпосылки есть.
А шо?
Уже все прендпосылки есть.

Есть неуправляемая, но вооруженная армия, внешний агрессор, остатки народа, много земли)..
Поправте меня, если шо...
Поправте меня, если шо...

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
- Telecaster
dude
dude - чувак
це мені завжди цю сцену нагадує
але це неважливо
олень за парламентську форму правління
по-1 вона не така "священна і свята" (з булавами бібліями і іншою хуєтою) як і месії-препизденти
по-2 більш еконономна
по-3 більш контролювана народом

це мені завжди цю сцену нагадує
СпойлерРозкрити

олень за парламентську форму правління
по-1 вона не така "священна і свята" (з булавами бібліями і іншою хуєтою) як і месії-препизденти
по-2 більш еконономна
Our society is run by insane people for insane objectives (с)John Lennon
ЗЛО - это отсутствие сострадания (с) Anima-2019
ЗЛО - это отсутствие сострадания (с) Anima-2019
здравые слова.Telecaster писав: ↑ по-1 вона не така "священна і свята" (з булавами бібліями і іншою хуєтою) як і месії-препизденти
по-2 більш еконономна

да только все это обычные фантазии. если что-то можно сделать хорошо, то все будет сделано в точности до наоборот.