Повідомлення
Sintez » 04 березня 2023, 17:27
З орфографією все у порядку. Справа не у тому.
У нас із тобою різні підходи. Тебе цікавить інформація як продавця, мене - як споживача. Так от, якщо порівнювати скажімо із їжею, то оці статєйки - джангфуд, а то й гірше. Вони виглядають як їжа, пахнуть як їжа, але якщо джангфудом можна - таки набити пузо, то тут - пожував-пожував і голодним залишився. Фор екземпл, я теж можу дати пораду подібну.
- Як спіймати пташку?
- Ловіння пташок - нетривіальна задача. Для ловлі пташок слід мати неабияку кмітливість, гарний зір і окомір. Щоб піймати пташку, слід виконати дві задачі - 1) непомітно підркрастися до пташки 2) швидко вхопити її, попутно уникаючи поранень її дзьобом і кігтями.
Ну як, навчив я тебе ловити пташок?
Така ж користь і з тих статєйок. Як і зі, прости господи, "спеціалістів", ЗА котрих той АІ писатиме курсові й дипломні.
Насправді це біда сучасності, нмд. Якщо раніше, років 40 тому, було проблемою знайти потрібну інформацію ібо був тупо дефіцит книжок, то тепер проблема зворотня - толкову інфу кожного разу слід викопувати серед мегатон інформаційного лайна. І не факт, що знайдеш. Отой чувак з відео зверху каже, що AI може вирішити цю проблему. Але тут же й сумнівається, ібо вплив грошей ніхто не відміняв, і як гугл продає перші місця у списку своїх пошуків, так і AI, точніше його хазяї, цілком собі продаватимуть. Розруха не у клозетах, а у головах.

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!