яка причина що оригінальний форум прикрили?
Re: яка причина що оригінальний форум прикрили?
зашов , відписався .
Там тепер педротський міні шабаш , з трьох калік .
Власне в юанеті повний шоколадний хуйлостан .
Там тепер педротський міні шабаш , з трьох калік .
Власне в юанеті повний шоколадний хуйлостан .
консенсус, гайдерElGuider писав: ↑25 березня 2018, 19:02Власне я так розумію що форум створений однодумцями .pelfor писав: ↑25 березня 2018, 16:48IMHO: з відкриттям ФУПу реєстрації втратив популярність, але
але ФУП відверто ліг під шоколадку, і якщо дурдом не ляже як колись відверто під Юлю а буде триматися більш відсторонено то перетягне аудиторію ФУПу та УАполітики можливо когось адекватного з форюа (хоча там певно уже таких немає)
Було б прекрасно , якби тих хто має іншу думку не стурсали пропагандони , яких на фупах фомоголіках більшість . Там і модери чоколядні обох статей .
Тобто , обережніше з банами , користувачів треба долучати , а не гнати з причини " ти не за юлю" .
Але й відвертих пропагандонів кацапів та шоколяду ставити в рамки , власне банячи . Так , за пропагандонство і брехню .
ХЖВСУ
ты ж был на старом ДД. там и тем про юлю от юльков не было. только от юлько пизданутых равшанов и мамалыг со стоньками. и даже этих уродов никто не гнал. может и напрасно. не было б таких срачей.ElGuider писав: ↑25 березня 2018, 19:02Власне я так розумію що форум створений однодумцями .pelfor писав: ↑25 березня 2018, 16:48IMHO: з відкриттям ФУПу реєстрації втратив популярність, але
але ФУП відверто ліг під шоколадку, і якщо дурдом не ляже як колись відверто під Юлю а буде триматися більш відсторонено то перетягне аудиторію ФУПу та УАполітики можливо когось адекватного з форюа (хоча там певно уже таких немає)
Було б прекрасно , якби тих хто має іншу думку не стурсали пропагандони , яких на фупах фомоголіках більшість . Там і модери чоколядні обох статей .
Тобто , обережніше з банами , користувачів треба долучати , а не гнати з причини " ти не за юлю" .
Але й відвертих пропагандонів кацапів та шоколяду ставити в рамки , власне банячи . Так , за пропагандонство і брехню .

отож , оті тролі галамаго булавки , таких заробітчан на фапах повно .
дай Бог , Україна в нас однаcostashu писав: ↑25 березня 2018, 20:35консенсус, гайдерElGuider писав: ↑25 березня 2018, 19:02Власне я так розумію що форум створений однодумцями .pelfor писав: ↑25 березня 2018, 16:48IMHO: з відкриттям ФУПу реєстрації втратив популярність, але
asmodey , ти уявляєш як дістала ця рошенопропаганда ? Пляць кацапня та рошени засрали етер суки , ні новин не дивлюсь й не читаю навіть тіж новини .
Здався нахер
Здався нахер
я уже давно. и телек отдал в бытовку рабочим. ну его нах. родные сначала бурчали, но привыкли. 

Бувають моменти, які є обставинами попереднього характеру © В. А. Ющенко
А хто там залишився, Фата?

Бувають моменти, які є обставинами попереднього характеру © В. А. Ющенко
он еще не понял, что случилось. все уехали. а тузика оставили.
вах) знайти цю нову палату можна за 10 секунд після того як станезрозуміло що є нова палата) так що фатморган скоро буде тут)
в пошук вбив
кілька найактивніших ніків слово форум слово новий і слово шрайк)
кілька найактивніших ніків слово форум слово новий і слово шрайк)
але перед цим думав що ви на пейсбуці) знайшов асмоді і зпалив йому свої тру імя прізвище )а вже потім побачив на шрайкдурці що ви замутили свій дурдом з блекджеком і шлюхами) +зрозумів що оскільки мені в приват інвайта як іншим не кинули то я тутнезванний і саме тому я тут)) і тепер один з вас знає моє тре нейм(
та мені теж не кинули, але я до декого на хвупі доїбавсяAelit писав: ↑26 березня 2018, 04:24але перед цим думав що ви на пейсбуці) знайшов асмоді і зпалив йому свої тру імя прізвище )а вже потім побачив на шрайкдурці що ви замутили свій дурдом з блекджеком і шлюхами) +зрозумів що оскільки мені в приват інвайта як іншим не кинули то я тутнезванний і саме тому я тут)) і тепер один з вас знає моє тре нейм(
до речі, всі спочатку сипанули з ДД на хвуп, дрищі там підняли вереск, що, мол "юлька проплатила ботам, ховайся хто може"
во довпойопи
во довпойопи
ну я притулятник бридую) коли вирубився дд я забив а оце зара завершую проект як завжди вночі) дай думаю зайду - мок розвантажити- ну і вуаля хір ай гоу)