Как включить заднюю, или Кто хочет вернуться?..
Re: Как включить заднюю, или Кто хочет вернуться?..
зи. зсу і зараз не здатні виконувати свою функцію- захист тер цілісності.
і сбу теж
і гпу
і судді
і поліцаї
і митники
і прикордонники)))
і сбу теж
і гпу
і судді
і поліцаї
і митники
і прикордонники)))
- Pestilence
- Чефхелфер
Да мне насрать на бан, я туда и посрать не зайду, а вот угрожать мне не нужно, так какашке и передай...
Ты как модер должен сам искать корни конфликтов и быть над ними. Почему какашка со своими угрозами до сих пор не в бане? Человек, который даже просто озвучил, что собирается злоупотреблять данными юзера должен быть немедленно отстранен от информации. Это серьезные вопросы безопасности личности и семьи, которые при очень серьезных раскладах могут решаться на высоком уровне...или кто думает что если я из Крыма и уровней у меня нет? И в Одессе мне его достать не стоит ничего при случае, я не так прост как кажется на первый взгляд...хочет полгодика по одесским СИЗО потусоваться?....так что пусть пидорок подумает хорошо прежде чем соваться куда не следует...тут как раз кацапская пословица про "кто к нам с мечем..." нех** лезть туда, где могут прищемить.
- Вуйко 3 Бандерштату
- Гриф Справедливості
нікому ніяких публічних розборок не потрібноcostashu писав: ↑так ты хочешь чтоб пестиленс прощения просил?Вуйко 3 Бандерштату писав: ↑ нема нічого вічного
точніш не бажані
перетерли тихо між собою , замнули - і розійшлись
Просто очаровашкі! Після погроз і бану назавжди - спроби звести все до "обоюдки", тіпа - "ми всі погарячилися". І Pestilence, за цією схемою, має ще про щось "перетирати" з персонажем, який - ніхто, і звати його - ніяк.
Цьому босяцькому розводняку виповниться 500 років у наступну п'ятницю.
Цьому босяцькому розводняку виповниться 500 років у наступну п'ятницю.
Участь в голосуванні - є формою колаборації
- Вуйко 3 Бандерштату
- Гриф Справедливості
Надоїло
Говори до гори а гора горою
Говори до гори а гора горою

- тигрик паласатий
Що замнули? Акашка в бані? Якщо ні - ти гівно модератор. Все. Чи хочеш зрівнятися з Фомою і СлавомСвєтою? Я тебе до цього на три голови вищим від них вважала. Вуєчком називала...Вуйко 3 Бандерштату писав: ↑нікому ніяких публічних розборок не потрібно
точніш не бажані
перетерли тихо між собою , замнули - і розійшлись
Я из России с квадратного ДД, давай обнимемся!© 

Бувають моменти, які є обставинами попереднього характеру © В. А. Ющенко
так а навіщо він приходив?
Вуйку, можеш окреслити мету свого приходу?
Загалом я тобі навіть співчуваю : на бєзриб"є шдд доводиться вести типу "інтелектуальні" бесіди з розумовообмеженою жінкою.
Але ще гірше я співчуваю Булаві. Рік тому неможливо було уявити його за "дискусією" з імбецилкою
а зараз - вуаля!...Тебе - вже вибачай! - могла уявити, а от його...
Переказуй привітання Маргані. Принагідно нагадай, як цей чмошник рився по різних соцмережах, відшукуючи мої особисті дані, і скільки разів він у різні способи публічно нагадував, що володіє тією інфою про мене і мою родину, по шматочку вивалюючи її на форум.
Загалом я тобі навіть співчуваю : на бєзриб"є шдд доводиться вести типу "інтелектуальні" бесіди з розумовообмеженою жінкою.
Але ще гірше я співчуваю Булаві. Рік тому неможливо було уявити його за "дискусією" з імбецилкою
а зараз - вуаля!...Тебе - вже вибачай! - могла уявити, а от його...

Переказуй привітання Маргані. Принагідно нагадай, як цей чмошник рився по різних соцмережах, відшукуючи мої особисті дані, і скільки разів він у різні способи публічно нагадував, що володіє тією інфою про мене і мою родину, по шматочку вивалюючи її на форум.
с черчиллем там конкретная засада. развернул такую презентацию про юльку перед тремя имбецилами, что аж жалко. сколько трудов а читать некому. 

ну его никто не заставлял тут начинать те же песни, что и там. это его выбор. 

- Вуйко 3 Бандерштату
- Гриф Справедливості
МожуТетяна_Д писав: ↑ так а навіщо він приходив?
а зараз - вуаля!...Тебе - вже вибачай! - могла уявити, а от його...![]()
Одна з причин : Природня Цікавість
Ось завдяки тобі - буквально щойно , в цьому твоєму пості - дізнався дещо нове !
Хороше чи погане - час покаже

шо ты бегаешь, як пердя по базару? шуруй модерируй. там у тебя бардак и суматоха. 

Тю... Мучается ведь Бздуйко на квадратном дд. Модером стал, а никто в хрен не ставит.
Жирная Тамилка занята - отвечает на посты двухмесячной давности.

Истосковались руки по штурвалу.

И выглядит это там довольно печально.
Примерно вот так:
Що Маргана відшукував мої дані по соцмережах і намагався шантажувати мене тією інфою на форумі?Вуйко 3 Бандерштату писав: ↑ Ось завдяки тобі - буквально щойно , в цьому твоєму пості - дізнався дещо нове !
Надсилав у приват видерті фотки зі сторінок, невідомо з якою метою
а тепер штовхає полум"яні промови про таких нєгадяєв

- Вуйко 3 Бандерштату
- Гриф Справедливості
І йому вдалось шантажувати ?Тетяна_Д писав: ↑Що Маргана відшукував мої дані по соцмережах і намагався шантажувати мене тією інфою на форумі?Вуйко 3 Бандерштату писав: ↑ Ось завдяки тобі - буквально щойно , в цьому твоєму пості - дізнався дещо нове !
Надсилав у приват видерті фотки зі сторінок, невідомо з якою метою
а тепер штовхає полум"яні промови про таких нєгадяєв![]()

Відшукав шось компраматне ?

тьху
гавно(гімно) а не люди
гавно(гімно) а не люди