Цинізм-2. Шо дєлать, шеф, або анатомія брехні, страху, безвідповідальності, байдужості, рабства й ідіотизму.

главспец

Re: Цинізм-2. Шо дєлать, шеф, або анатомія брехні, страху, безвідповідальності, байдужості, рабства й ідіотизму.

Повідомлення главспец » 01 квітня 2023, 19:14

Sintez писав:
главспец писав: да я вообще, за всё хорошее! Дальше, меморандум попдишем или ходу со смолоскипами замутим?
Нє, дурочку включимо. Ми це вміємо.
ок, как ты определишь - эта группа трудящихся уже зачотно объединилась
Sintez писав: об'єднуватися просто НЕОБХІДНО
а эта - нет? Критерии?!

Саня

Re: Цинізм-2. Шо дєлать, шеф, або анатомія брехні, страху, безвідповідальності, байдужості, рабства й ідіотизму.

Повідомлення Саня » 01 квітня 2023, 19:59

Sintez писав:
Саня писав: І це все? Хочуть без рецепту? А що ти думаєш що до самолікування?

І хочуть, і надалі будуть без рецепту. Що думаю? Що "лікарі" - великою мірою шахрайська мафія. Самолікування? Якщо знаєш що робиш - цілком. Якщо баран - смерть незалежно від само- чи несамо-. Окрім звичайно травм й інших ургентних випадків - там "швидка" без варіантів.

Особисто я, як "долікувався" до онкології, мінімізував контакт із "медициною". А у аптеках буваю тому, що маму ніяк із таблеток не зсажу, тим більше що вона - у минулому медпрацівник.
У фізиці догматики, у медиціні шахраї, світом править мафія, як тобі важко такому геніальному.
…самая неистребимая наша иллюзия заключается в том, что мы действуем, воображая, что свободны от всяких иллюзий.
Ролло Мэй

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 01 квітня 2023, 22:02

главспец писав:
Sintez писав: Нє, дурочку включимо. Ми це вміємо.
ок, как ты определишь - эта группа трудящихся уже зачотно объединилась
Sintez писав: об'єднуватися просто НЕОБХІДНО
а эта - нет? Критерии?!
Та можна. Напримєр, сьогодні при бажанні досить легко відрізнити тих, хто збирає гроші на зброю й гуманітарку, а хто цю гуманітарку краде.
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 01 квітня 2023, 22:03

Саня писав:
Sintez писав:

І хочуть, і надалі будуть без рецепту. Що думаю? Що "лікарі" - великою мірою шахрайська мафія. Самолікування? Якщо знаєш що робиш - цілком. Якщо баран - смерть незалежно від само- чи несамо-. Окрім звичайно травм й інших ургентних випадків - там "швидка" без варіантів.

Особисто я, як "долікувався" до онкології, мінімізував контакт із "медициною". А у аптеках буваю тому, що маму ніяк із таблеток не зсажу, тим більше що вона - у минулому медпрацівник.
У фізиці догматики, у медиціні шахраї, світом править мафія, як тобі важко такому геніальному.
Аби шось булькнуть?
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

главспец

Повідомлення главспец » 01 квітня 2023, 22:28

Sintez писав:
главспец писав: ок, как ты определишь - эта группа трудящихся уже зачотно объединиласьа эта - нет? Критерии?!
Та можна. Напримєр, сьогодні при бажанні досить легко відрізнити тих, хто збирає гроші на зброю й гуманітарку, а хто цю гуманітарку краде.
а помнишь, были те кто собирал деньги и красил заборы в нац.цвета? Их куда?

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 02 квітня 2023, 00:46

главспец писав:
Sintez писав: Та можна. Напримєр, сьогодні при бажанні досить легко відрізнити тих, хто збирає гроші на зброю й гуманітарку, а хто цю гуманітарку краде.
а помнишь, были те кто собирал деньги и красил заборы в нац.цвета? Их куда?
А ти, походу, готуєшся у розводящі, кого куди? Я нє. Я можу лише запропонувати свою думку.

Поки що можу сказати лише одне - на старих дріжжах уже нічого не зпечемо. Почалася НОВА доба. Для неї слід приготувати й новий "софт". А вже як вийде - подивимося.
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 02 квітня 2023, 00:49

Хоча зпроби повернути все взад будуть. Таким як Порох. Та ж Юля починає мєльтєшить, ахмєтка іноді під килимом вошколупицця, старого підра чучми не чути, але він є... ще всякого буде.
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 02 квітня 2023, 00:50

А, до речі, два слова - символи пздца.

Це "ботан" і "шансон".
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

M_M

Повідомлення M_M » 02 квітня 2023, 09:48

Саня писав: У фізиці догматики, у медиціні шахраї, світом править мафія,
А головне - геть усі тупішають на очах

главспец

Повідомлення главспец » 02 квітня 2023, 10:48

Sintez писав:
главспец писав: а помнишь, были те кто собирал деньги и красил заборы в нац.цвета? Их куда?
А ти, походу, готуєшся у розводящі, кого куди? Я нє. Я можу лише запропонувати свою думку.

Поки що можу сказати лише одне - на старих дріжжах уже нічого не зпечемо. Почалася НОВА доба. Для неї слід приготувати й новий "софт". А вже як вийде - подивимося.
покраску заборов или хоровое исп. "батька наш Бандера" для проверки на патриотичность учителя? Не прижилось... Равно как и смолоскипна хода и ланцюги еднання. Еще идеи будут?
Реальная война быстро смахнула псевдопатриотический "софт".

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 02 квітня 2023, 11:26

главспец писав: Реальная война быстро смахнула псевдопатриотический "софт".
Ніякого софту не було й поки що нема. Люди діють інтуїтивно, по наітію.
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

главспец

Повідомлення главспец » 02 квітня 2023, 11:39

Sintez писав:
главспец писав: Реальная война быстро смахнула псевдопатриотический "софт".
и не было недолугой спроби поймать волну -армия-мова-вира?

Саня

Повідомлення Саня » 02 квітня 2023, 15:21

Sintez писав:
Саня писав: У фізиці догматики, у медиціні шахраї, світом править мафія, як тобі важко такому геніальному.
Аби шось булькнуть?
Ти булькнув? От молодець.
…самая неистребимая наша иллюзия заключается в том, что мы действуем, воображая, что свободны от всяких иллюзий.
Ролло Мэй

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 02 квітня 2023, 15:46

главспец писав:
Sintez писав:

и не было недолугой спроби поймать волну -армия-мова-вира?
При чому тут це? Армовіра - просто тупа провальна спроба пєці реанімувати свій політичний кадавер.
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 10 квітня 2023, 15:54

Перенесу відповідь сюди, щоб не офтопити у Маковій гілці про Перемогу.
главспец писав:
Sintez писав: І з чого тут ржать? Я теж для цього живу. Хоча я вживаю слово "радість". НМД для цього живуть УСІ люди, окрім душевно хворих. Нє?
не, значительная часть - просто выживает, им не до философских изысков про "объединение" во имя светлого завтра.
Тоді ніякого завтра не буде. Звідки йому взятися?

Але щоб зрозуміти, чому саме так, слід відповісти на наступне питання - ЩО таке суспільство, й НАВІЩО люди у нього об'єдналися?
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

главспец

Повідомлення главспец » 10 квітня 2023, 16:04

Sintez писав: Але щоб зрозуміти, чому саме так, слід відповісти на наступне питання - ЩО таке суспільство, й НАВІЩО люди у нього об'єдналися?
чтобы получать те блага, которые одиночке (Робинзону Крузо) недоступны технологически. И никакой "возвышенно-пафосной идеологии".

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 10 квітня 2023, 20:44

главспец писав: чтобы получать те блага, которые одиночке (Робинзону Крузо) недоступны технологически. И никакой "возвышенно-пафосной идеологии".
Хм. Можу допустити, що ти не відрізняєш ідеологію від липових лозунгів. Ібо отримання "благ"(у самому широкому розумінні цього слова), котрі просто не може кожен сам для себе повністю продукувати - це УЖЕ і є ІДЕОЛОГІЯ, котра об'єднує людей у суспільство.

Нє?
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

главспец

Повідомлення главспец » 10 квітня 2023, 21:16

Sintez писав:
главспец писав: чтобы получать те блага, которые одиночке (Робинзону Крузо) недоступны технологически. И никакой "возвышенно-пафосной идеологии".
Хм. Можу допустити, що ти не відрізняєш ідеологію від липових лозунгів. Ібо отримання "благ"(у самому широкому розумінні цього слова), котрі просто не може кожен сам для себе повністю продукувати - це УЖЕ і є ІДЕОЛОГІЯ, котра об'єднує людей у суспільство.

Нє?
не. Не обязательно. ДД "объединяет" на одной площадке людей с принципиально разными взглядами. На работе и в быту я отлично обхожусь без "общей идеи". Более того, я не терплю, когда мне пытаются впарить "нац.идею", типа чуття единои родини, батька наш Бандера и пр. лабуды...

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 11 квітня 2023, 08:13

главспец писав:
Sintez писав: Хм. Можу допустити, що ти не відрізняєш ідеологію від липових лозунгів. Ібо отримання "благ"(у самому широкому розумінні цього слова), котрі просто не може кожен сам для себе повністю продукувати - це УЖЕ і є ІДЕОЛОГІЯ, котра об'єднує людей у суспільство.

Нє?
не. Не обязательно. ДД "объединяет" на одной площадке людей с принципиально разными взглядами. На работе и в быту я отлично обхожусь без "общей идеи". Более того, я не терплю, когда мне пытаются впарить "нац.идею", типа чуття единои родини, батька наш Бандера и пр. лабуды...
ДД нмд не те щоб об'єднує, але є площадкою як для обміну думками, так і для пропаганди. Із зачатками кооперативності, я про добровільні донати на утримання.
І це добре.

Але мова зараз не про це. "Блага", тобто вирішення ТВОЇХ проблем за ЧУЖИЙ (бюджетний, суспільний етк) рахунок, ЗНІЗВІДКИ не візьмуцця. Їх хтось обов'язково має забезпечити - людьми/виконавцями, ресурсами, управлінням/організацією. Розуміння цієї простої речі й має бути основою реальної, а не фуфєльної, ідеології. Те, що цю "общу ідею" ніхто тобі у школі й універі не пояснив, не значить що її нема. Якщо "суспільствознавство" не офоримило її у підручник, людям доводицця до неї доходити інтуїтивно. У 2014 ми не дали собі задачу розібратися - отримали 2022. Не розберемося зараз - отримаємо... 2030, напримєр. Ібо вибір простий - або ми створюємо СВОЮ ідеологію, котра затягне й кацапів, і англосаксів, буде привабливою, як була привабливою Імперія Романа пару тищ років тому, або зникнемо й розчинимося остаточно.
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 11 квітня 2023, 08:18

Скоріше всього успіх можливий лише якщо ця ідеологія буде базуватися не на релігійних казках, липовому "гуманітарному суспільствознавстві" і псевдоісторичних міфах, а на математиці. Навіть попервах на арифметиці, у основі своїй, раз уже суспільство колись здуру взяло курс на самодебілізацію.

137001
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

Відповісти