Цинізм-2. Шо дєлать, шеф, або анатомія брехні, страху, безвідповідальності, байдужості, рабства й ідіотизму.

главспец

Re: Цинізм-2. Шо дєлать, шеф, або анатомія брехні, страху, безвідповідальності, байдужості, рабства й ідіотизму.

Повідомлення главспец » 20 квітня 2023, 18:47

Sintez писав: Так чи інакше, але на допомогу Ахметову прийшов Офіс президента.
ну, а почему бы и нет, если это на пользу не только Ахметову, но и стане(офису)?

Sintez
Єретик

Re: Цинізм-2. Шо дєлать, шеф, або анатомія брехні, страху, безвідповідальності, байдужості, рабства й ідіотизму.

Повідомлення Sintez » 20 квітня 2023, 19:44

Щоб не засмічувати тематичну гілку...
Mack Mack писав: У тому то і справа, що всі ті хто полемізує в стилі датського принца, ні разу не був на отих вулицях Бахмуту.
Ну я щодня буваю на вулицях, теж нерідко поковиряних снарядами... Хоча звичайно в основному дірки на проїжжій частині залатані, а вибиті осколками шибки в основному хоча б фанерою "засклені". Ну й сміття теж комунальники прибирають... Загалом із Бахмутом не порівняти, звичайно.

Питання не в тому. Що поганого в "стилі датського принца"? Ну не задавалися "складними питаннями" тридцять років. Тихо пиляли що де погано лежить, Допиляли. І у нас, і у кацапії. Кацапи прийшли щоб пиляти й красти у нас. Дай Бог, вийде їх вигнати. Далі шо? Є у нас свій ЛІ? Шоколадного не пропонувати, єслі шо. Захід?
Він нас тягтиме? А якщо ні?

Не треба над цим замислюватися?
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 20 квітня 2023, 19:48

главспец писав:
Sintez писав: Так чи інакше, але на допомогу Ахметову прийшов Офіс президента.
ну, а почему бы и нет, если это на пользу не только Ахметову, но и стане(офису)?
Прикалуєшся? Ми говорім "офіс", подразумєваєм "страна"... Особливо баба Параска відчує полегшення!
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

Саня

Повідомлення Саня » 20 квітня 2023, 20:31

Sintez писав:
Sintez писав: Щодо посадки зокрема Пороха - так хто ж його посадить, якщо гешефт - основа ідеології, по суті? Тоді всіх "схематозників" доведеться садити, "еліти" взагалі не залишиться! Ти шо!
Зеленський допоміг Ахметову позбутися "Малхасяна і Ко" у "Метінвесті"
antikor.com.ua 2 години тому
СпойлерРозкрити
Ринат Леонідович може нарешті зітхнути на повні груди. Українська держава позбавила його шебутного російського партнера, з яким йому доводилося уживатися у своєму найбільшому бізнесі цілих 15 років, пише Укррудпром .

Якщо перші 5 років партнерства Вадик поводився тихіше за воду, нижче трави, то починаючи з 2012 року, коли висуванець Ріната і на той момент президент України Янукович завітав до сина вірменопідданого український паспорт, став потихеньку знаходити власний голос. Політичного чуття у Малхасяна-Новинського був, тому він із однієї політичної пастки швиденько переміщався до іншої, з незмінно чудовим результатом. Ринату, що спостерігав цей хаос, тільки доводилося спантеличено крякати: «ось же, блід, ідіот».

Крапкою, в якій у Ахметова остаточно урвався терпець, став 24 лютого 2022 року. Мало того, що пітерський друг не зміг користуючись своїми зв’язками передбачити російське вторгнення. Він ще й випустив звернення від імені групи ринатівських нардепів заяву фактично із закликом до Зеленського здатися на милість путіна. "C’est pire qu’un crime, c’est une faute". Ахметов зрозумів, що Вадик з активу остаточно перетворився на зобов’язання і його потрібно терміново позбавлятися.

Тим паче, що потерпілий, не звертаючи уваги на наслідки, вже третьому місяці війни кинувся інтригувати всередині все ще найбільшої церкви країни, причому явно на користь Кремля. З цього моменту винесення тіла Вадика з «Метінвесту» стало лише питанням часу. Тим більше, що Рінат намилився позиватися до Росії з приводу компенсації, завданої «Метінвесту» збитків з використанням найдорожчих вашингтонських адвокатів. Робити це з таким міноритарієм, як Малхасян-Новинський, було явно не comme il faut. При тому, що Рінат «думкою багатіє», що зможе отримати з РФ понад 10 млрд доларів компенсації.

Але це справа далекого майбутнього. А тут і зараз партнери по «Метінвесту» мали поділити 4,8 млрд доларів чистого прибутку за 2021 рік. Досі компанія стільки заробляла за десятиліття, а тут один рік.

Достеменно відомо, що станом на 25 серпня 2021 «Метінвест» офіційно задекларував лише 590 млн доларів дивідендів. Тобто 4,2 млрд. доларів чистого прибутку залишалося на столі і не виключено, що так і не були офіційно розподілені. Чим не ще одна нагода скинути Вадика з поїзда «Метінвесту»?

Так чи інакше, але на допомогу Ахметову прийшов Офіс президента. У той час як відносини «найбагатшого українця» з Зеленським після охолодження влітку до кінця осені прийшли в норму, Малхасян-Новинський нарешті потрапив до списку санкцій за підтримку УПЦ Московського патріархату. Його спроби екстрено переоформити активи на кіпрські трасти мали спорадичний характер.

У результаті сьогодні стало відомо, що Міністерство юстиції скасувало реєстраційні дії щодо зміни кінцевих бенефіціарних власників трьох основних українських компаній Новинського: «Смарт-Холдингу», «Укргазвидобування» та «Регал Петролеум Корпорейшн (Юкрейн) Лімітед». Власники кіпрських трастів були виключені з реєстру, а Вадік відновлено як кінцевий власник власників цих компаній. Відповідно тепер на них знову поширюються всі накладені на активи Малхасяна-Новинського санкції РНБО.

Проте, найбільшим активом Вадика, як і раніше, є частка в нідерландській Metinvest BV (холдинговій компанії «Метінвеста»). І очевидно, що спільними зусиллями ВП та Ахметов знайдуть шлях, як спочатку її заарештувати, а потім і виставити на продаж ці 23,75%. Навряд чи хтось має сумніви, хто стане переможцем майбутніх торгів.
Ну і яким чином Зеленський брав у цьому участь?
…самая неистребимая наша иллюзия заключается в том, что мы действуем, воображая, что свободны от всяких иллюзий.
Ролло Мэй

Mack Mack

Повідомлення Mack Mack » 21 квітня 2023, 04:29

Sintez писав: Далі шо? Є у нас свій ЛІ? Шоколадного не пропонувати, єслі шо. Захід?
Він нас тягтиме? А якщо ні?

Не треба над цим замислюватися?
У тому і справа, що вибирати нема з кого.

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 21 квітня 2023, 08:24

Ну так і я ж про те. Ставка на "Батьку" (чи "Мамку"), принаймні у наших умовах, є вкрай вразливою. Є реально крайня потреба на "децентралізацію мізків", але переважна більшість народу навіть і думати про це не хоче. Здатність думати й знаходити рішення достатньо самостійно, й у той же час узгоджувати окремі приватні інтереси у СПІЛЬНИЙ інтерес - це і є загалом політична зрілість. По факту ж маємо "футбольне" мислення - вболівальники сидять на трибунах чи біля тєліків, "команди" бігають полем і бодаються між собою, фанати команд-суперників ненавидять одні інших, коментатори промивають мізки вболівальникам на користь тієї команди, котра заплатить більше або вдарить легше... Чи це потрібно суспільству? Та мабуть ні. Потрібна довіра й співпраця, про це й ті ж тайванці, й сингапурці кажуть. У нас же навіть слова ці десь на задворках, на маргінесі. Рулить по факту принцип "не наіпеш - не проживеш". Як мінімум із совєцьких, а як почитати Шевченка й Пушкенда - то і з куди ранніших часів. Як то зламати?
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 21 квітня 2023, 08:30

Саня писав: Ну і яким чином Зеленський брав у цьому участь?
Указом Президента Украины от 01.12.2022 к Вадиму Новинскому применены персональные специальные экономические и иные ограничивающие меры (санкции) сроком на пять лет.
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

главспец

Повідомлення главспец » 21 квітня 2023, 10:31

Sintez писав: Потрібна довіра й співпраця
кому "довіра" и с кем "співпраця"?
Всем и всех со всеми...

Саня

Повідомлення Саня » 21 квітня 2023, 11:52

Sintez писав:
Саня писав: Ну і яким чином Зеленський брав у цьому участь?
Указом Президента Украины от 01.12.2022 к Вадиму Новинскому применены персональные специальные экономические и иные ограничивающие меры (санкции) сроком на пять лет.
І звідки тут слідує, що це зроблено, щоб позбавити Ахмєтова міноритарного акціонера? Мабіть з носа виколупано.
…самая неистребимая наша иллюзия заключается в том, что мы действуем, воображая, что свободны от всяких иллюзий.
Ролло Мэй

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 21 квітня 2023, 14:48

главспец писав:
Sintez писав: Потрібна довіра й співпраця
кому "довіра" и с кем "співпраця"?
Всем и всех со всеми...
Так. Ібо твоя бредова ідея - над кожним поставити контролера, мінта й суддю - у наших реаліях нежиттєздатна. Ібо не Китай.

Альтернатива - здохнути разом із кацапією, або воюючи з нею, або будучи окупованими нею, дещо пізніше.

Отак.
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

главспец

Повідомлення главспец » 21 квітня 2023, 15:51

Sintez писав:
главспец писав: кому "довіра" и с кем "співпраця"?
Всем и всех со всеми...
Так. Ібо твоя бредова ідея - над кожним поставити контролера, мінта й суддю - у наших реаліях нежиттєздатна. Ібо не Китай.

Альтернатива - здохнути разом із кацапією, або воюючи з нею, або будучи окупованими нею, дещо пізніше.

Отак.
давай без мои идей, обсудим твою - безальтернативную. Итак: кому конкретно
Sintez писав: довіра
Арестовичу, Зеленскому, тебе, список дашь?
С кем
Sintez писав: співпраця
, в каком формате? Куда пересичному идти "спивпрацювати"?! Шо брать с собой? У меня инструмента - полных два гаража... И пользоваться я умею и люблю.

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 21 квітня 2023, 20:28

главспец писав: давай без мои идей, обсудим твою - безальтернативную. Итак: кому конкретно
Sintez писав: ↑
довіра
Я спробую пояснити. ВСІМ. Всьому суспільству. НЕдовіра має бути хіба що формою суспільного покарання. Я розумію, що при поточному стані свідомості у суспільстві це виглядає як безумний бред, але що мені страчати? Я не знаю, що скінчицця раніше - війна чи моя психіка. Спробуй відкинути умовності, понти й гонор, і ти зрозумієш, що це - єдиний вихід у якесь майбутнє, Все решта - лише відтінки жопи.
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

главспец

Повідомлення главспец » 21 квітня 2023, 20:33

Sintez писав:
главспец писав: давай без мои идей, обсудим твою - безальтернативную. Итак: кому конкретно
довіра
Я спробую пояснити. ВСІМ. Всьому суспільству. НЕдовіра має бути хіба що формою суспільного покарання. Я розумію, що при поточному стані свідомості у суспільстві це виглядає як безумний бред, але що мені страчати? Я не знаю, що скінчицця раніше - війна чи моя психіка. Спробуй відкинути умовності, понти й гонор, і ти зрозумієш, що це - єдиний вихід у якесь майбутнє, Все решта - лише відтінки жопи.
возлюби ближнего своего как самого себя? Извини, но я - не смогу.

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 21 квітня 2023, 20:45

главспец писав: С кем
співпраця
, в каком формате? Куда пересичному идти "спивпрацювати"?! Шо брать с собой? У меня инструмента - полных два гаража... И пользоваться я умею и люблю.
Аналогічно, з усіма. Це єдиний вихід.

Ми мабуть з тобою досить схожі, у мене купа інструментів правда гараж лише один, але ще й мимо нього купа інструментів, почуття володіння котрими мені свого часу приносило чимало позитиву, тієї самої радості, заради котрої ми власне й живемо. А тепер не радує. Бо я розумію, що це - дєцтво. Це моя незрілість й інфантильність. Іграшки.

До речі, знаєш чим часто промишляють орки на окупованих територіях у вільний від військових пакостей час? Грабують гаражі, власники котрих потікали. Нє, ну звичайно, офіційно вони постійно "знаходять схрони із зброєю й вибухівкою", але ж ми чудово розуміємо -це ШПАНЮКИ, котрі отримали можливість безкарно цупити ІГРАШКИ у "благополучних" дітей.

Отака фігня. Чи зможемо ми подорослішати? Хз.
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 21 квітня 2023, 20:52

главспец писав:
Sintez писав: Я спробую пояснити. ВСІМ. Всьому суспільству. НЕдовіра має бути хіба що формою суспільного покарання. Я розумію, що при поточному стані свідомості у суспільстві це виглядає як безумний бред, але що мені страчати? Я не знаю, що скінчицця раніше - війна чи моя психіка. Спробуй відкинути умовності, понти й гонор, і ти зрозумієш, що це - єдиний вихід у якесь майбутнє, Все решта - лише відтінки жопи.
возлюби ближнего своего как самого себя? Извини, но я - не смогу.
Значить, із великою долею вірогідності, нам 3,14. Якщо реально дивтися на стан речей.

Я ж не примушую. Я просто дозволяю собі писати те, що думаю. На сьогодні це, можливо, найбільша розкіш. А може вона й завжди такою була, та я не цінував.

На такі думки мене наштовхнуло знайомство (з легкої руки/язика Арестовича й Солоніна) з історією Ізраїлю, зокрема тих війн, котрі він вів. При всій неоднозначності мого ставлення до сабжа, їхній згуртованості я щиро заздрю.
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 21 квітня 2023, 20:53

главспец писав: возлюби ближнего своего как самого себя
Можливо, ця формула - рятівне коло, котре Ісус залишив людству.
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 21 квітня 2023, 20:56

Загалом, протилежність цьому заповітові є безумством. А ми й не помітили.
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 21 квітня 2023, 20:59

Арестович. Вызов Украины: уйти от Иллюзий к Реальности
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

M_M

Повідомлення M_M » 22 квітня 2023, 01:25

Sintez писав: ШПАНЮКИ
Возлюби ШПАНЮКА как самого себя. Рятівне коло знайдене.

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 22 квітня 2023, 10:04

Ну якщо твій ближній - шпанюк, то виходить що так.
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

Відповісти