Вчіться у Яроша.

Фрося

Re: Вчіться у Яроша.

Повідомлення Фрося » 30 жовтня 2022, 15:31

IMG_20221030_153038.jpg
IMG_20221030_153038.jpg (131.31 Кіб) Переглянуто 409 разів

Фрося

Повідомлення Фрося » 03 червня 2023, 16:17

"Кубанская народная республика" и отрезание от Черного моря: Ярош озвучил свой рецепт мира dialog.ua/blogs/274774_1…

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 04 червня 2023, 17:47

Фрося писав: "Кубанская народная республика" и отрезание от Черного моря: Ярош озвучил свой рецепт мира dialog.ua/blogs/274774_1…
Цей "свой рецепт" Романенко, Арестович і Ко озвучили мабуть із рік тому.
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

Фрося

Повідомлення Фрося » 28 липня 2025, 09:28

Про Президента Зеленського.

У березні чи квітні 2022-о року я назвав Президента України своїм Братом по Зброї… Бо він, разом з усім українським народом, став на захист України.

Чесно говорю вам, друзі, що я не шкодую за це. То було від чистого серця і я говорив те, що думаю…

За ці буремні роки Війни за Незалежність багато чого відбулося… Влада зробила багато помилок, а дехто з них - і злочинів., які безумовно мають бути покарані… Але, зараз, коли державність Нації висить на волосинці, я хочу сказати про єдність…

Президент України - не просто прізвище та імʼя, ця посада - це Символ нашої боротьби, як Прапор, як Герб… Тому, повага до неї має бути у всіх громадян.

Президент України - Верховний Головнокомандувач. Тому я, як керівник невеликої частини Сил Оборони України, буду і далі говорити про те, що Верховний Головнокомандувач, як і Головнокомандувач ЗСУ, як і Голова СБУ, як і Міністр Оборони, як і керівники САП і НАБУ, як і Міністр МВС тощо - мої Брати по Зброї.

Чи вони праведні? Навряд чи. Але єдність Проводу Держави і Народу - запорука майбутньої Перемоги Української Ідеі та Зброї.

Тому, пане Зеленський, робіть правильні висновки з помилок, відходьте від поганих шаблонів, зробіть чистку своїх «авгієвих стаєнь»…

Я, як і більшість адекватних людей в нашій Державі, завжди готовий вам потиснути руку…

Бо ворог у нас, найголовніший, один - московська недоімперія.

А у єдності нас всіх - майбутня Перемога.

Слава Україні!
Ярош

Віра
Тимчасово переміщена в нікуди

Повідомлення Віра » 28 липня 2025, 16:36

Молодець. Підняв свій авторитет в очах багатьох, хто в ньому розчарувався.

Фрося

Повідомлення Фрося » 30 липня 2025, 18:44

#Диитро_Ярош
Дуже сподіваюсь, що Верховна Рада 9-го скликання завтра проголосує правильно.

Уявляю, як соромно тим, хто декілька днів тому голосував протилежне. З сумлінням у цих рєбят і дєвочєк, мабуть, важкувато…
Звичайно, як би ці, типу депутати, мали б сумління… все було б інакше: Держава була б сильнішою та боєздатнішою; виконавча влада була б ефективнішою; корупціонерів було б набагато менше; Перемога України була б значно ближче!

А так переважна більшість депутатів є тим ким вони є
Але їх обрав народ...
Шляк би трафив такий вибір, але він є!

Переконаний, що коли ми переможемо Орду, вас, тих, хто служив власній кишені, а не Україні, знайде Боже і Українське правосуддя‼️

А завтра - голосуйте за Україну…

Відповісти