Цинізм-2. Шо дєлать, шеф, або анатомія брехні, страху, безвідповідальності, байдужості, рабства й ідіотизму.

главспец

Re: Цинізм-2. Шо дєлать, шеф, або анатомія брехні, страху, безвідповідальності, байдужості, рабства й ідіотизму.

Повідомлення главспец » 06 червня 2023, 15:15

Sintez писав: Під тиском реальності придурки якось уже не сміюцця над "конспірологією",
шо, поверили в тайный заговор свитовои закулиси?!
Ну, очередь за плоскоземельцами и вечным двигателем.

Mack Mack

Re: Цинізм-2. Шо дєлать, шеф, або анатомія брехні, страху, безвідповідальності, байдужості, рабства й ідіотизму.

Повідомлення Mack Mack » 06 червня 2023, 15:39

Sintez писав: Під тиском реальності придурки якось уже не сміюцця над "конспірологією",
Це ви про рептилоїдів? :lol:

Саня

Повідомлення Саня » 06 червня 2023, 16:26

Sintez писав: Сам той факт, що війна критично залежить від волонтерів - по суті констатація того, що так звана "держава" перетворилася у маложиттєздатне чучало.
Маложиттєздатним чучалом "державу" зробила наявність у ній великої кількості "головспеців". А останні подіїї і в тому числі участь волонтерів у її справах, навпаки, говорить про те, що зараз держава почала подавати надію. Але "спєци" не дрімають.
…самая неистребимая наша иллюзия заключается в том, что мы действуем, воображая, что свободны от всяких иллюзий.
Ролло Мэй

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 07 червня 2023, 14:47

Mack Mack писав:
Sintez писав: А я кажись і не писав, що залежать. Бо волонтери за природою своєю не зхильні годувати паразитів. Отож паразити вирішили зпробувати ПРИМУСИТИ себе годувати. А раптом вийде? Чинити хуцпу їм не звикати, а від спостерігання за тим, скільки грошей пропливає повз, слина котицця... А як скандал - скажуть ми пошутілі.
:good: Гарно та влучно сказано.
Доречі, вас ще порохоботи не називали? :lol: Зараз прибіжить порося Бебешка та виправить цей косяк. :lol:
Не назовуть. Бо я великої різниці між паразитами не роблю, будь він хоч зелений, хоч шикаладний. Паразит він і є паразит, будь-якого кольору і у всіх країнах.
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 07 червня 2023, 14:59

Саня писав:
Sintez писав: Сам той факт, що війна критично залежить від волонтерів - по суті констатація того, що так звана "держава" перетворилася у маложиттєздатне чучало.
Маложиттєздатним чучалом "державу" зробила наявність у ній великої кількості "головспеців". А останні подіїї і в тому числі участь волонтерів у її справах, навпаки, говорить про те, що зараз держава почала подавати надію. Але "спєци" не дрімають.
Да? Я поки що не бачу якихось великих подач надій. Народ (тобто добровольці/волонтери) об'єдналися не завдяки й не заради держави, а заради власного порятунку, тверезо й прагматично розуміючи, що таке путіноїдний "рай" і чим він світить. "Щастя" якраз у тому, що державу очолили дилетанти, бо професіанали точно здали б все х¥йлу, як у 2014. Окрім того, "офіційна" держава потрібна для отримання міжнародної воєнної допомоги. Волонтерам танків не дадуть, нажаль. З іншого ж боку, казнокради, аферисти й мафіозі після першого переляку оговталися й хочуть жерти, як завжди. І внятного плану як їх нейтралізувати як не було, так і нема. А між тим задачі встають такі, з котрими стара воровська система впоратися не може. В принципі.
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

Саня

Повідомлення Саня » 07 червня 2023, 15:01

+100500

Зі Ковчег побудували дилетанти, а "Тітанік" - профі.(с)
…самая неистребимая наша иллюзия заключается в том, что мы действуем, воображая, что свободны от всяких иллюзий.
Ролло Мэй

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 07 червня 2023, 16:06

Нажаль, знаходження або призначення когось винним, закидання помідорами чи навіть розстріл не вирішують проблем. Для вирішення потрібні, як у нас кажуть, "організаційні й технічні заходи".

А організувати нікому. І невідомо як і що, власне, організовуати.
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 07 червня 2023, 16:10

Саня писав: Зі Ковчег побудували дилетанти, а "Тітанік" - профі.(с)
Ну якщо вірити Біблії, то дилетант Ной будував Ковчег по Божому проекту. А катастрофа Титаніка (як, до речі, і Фукусіми напримєр) була зумовлена саме моральною деградацією проектувальників, котрі заради грошової вигоди знехтували безпекою.
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

Саня

Повідомлення Саня » 07 червня 2023, 16:57

Sintez писав: А організувати нікому. І невідомо як і що, власне, організовуати.
Хто буде організовувати не знаю, а от що і як це добре відомо, тільки, можливо, не з первої спроби вийде. Головне послідовність.
Sintez писав: катастрофа Титаніка (як, до речі, і Фукусіми напримєр) була зумовлена саме моральною деградацією проектувальників, котрі заради грошової вигоди знехтували безпекою.
Наскільки відомо, катастрофа "Титаніка" обумовлена саме експлутаційниками, а не проектувальниками, хотіли у найкоротший термін перетнути Атлантику, от і отримали. Що до Фукусіми, то там був вихід за проектні параметри, ну і експлуатаційники показали себе не з кращого боку. Проектувальники що, отримали вимоги до проекту і за них виходити не мають права.
Ролло Мэй

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 08 червня 2023, 07:26

Саня писав: Хто буде організовувати не знаю, а от що і як це добре відомо, тільки, можливо, не з первої спроби вийде. Головне послідовність.
І що ж і як? Мені невідомо. "Щоб як у Америці"? Чи що?
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 08 червня 2023, 08:09

главспец писав: ну, Вам-то из погреба виднее-с!(С)
А роботодавець у меня - держава. И категория посад та, где назначение происходит индивидуальным нормативным актом - либо Указом, либо Розпорядженням.
А у Вас?(С)
Ти історію гарно вивчав? При всій її перебреханості, я думаю не підлягає сумнівові, що у 1916 році, напримєр, у РІ теж була купа таких як ти, у котрих "робото"давцем була (само)держава, і котрі свято вірували у сакральність і непогрішимість "Височяйших Указів". І, звичайно ж, у те, що вони чудово роблять свою "роботу".
Чим вони закінчили пам'ятаєш? Прийшли тодішні пригожини й кадирови, й понеслося... Історія не вчителька, а наглядачка, вона не вчить, але жорстоко карає за невивчені уроки(с).
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

Саня

Повідомлення Саня » 08 червня 2023, 08:17

Sintez писав:
Саня писав: Хто буде організовувати не знаю, а от що і як це добре відомо, тільки, можливо, не з первої спроби вийде. Головне послідовність.
І що ж і як? Мені невідомо. "Щоб як у Америці"? Чи що?
Чи мало того, що тобі невідомо? Україна, що така унікальна, що досвід інших країн не підходить? Головне робити, а не імітувати.
Ролло Мэй

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 08 червня 2023, 08:26

Саня писав:
Sintez писав: І що ж і як? Мені невідомо. "Щоб як у Америці"? Чи що?
Чи мало того, що тобі невідомо? Україна, що така унікальна, що досвід інших країн не підходить? Головне робити, а не імітувати.
Так, безумовно унікальна, як і кожна інша країна. І тому вимагає СВОГО конкретного плану розвитку й реформ. Такого немає. Єсть благообразна болтовня. І ахмєтов, вічний при всіх режимах, як Корейко.
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 08 червня 2023, 08:37

Ти книжки писати вмієш?
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

Саня

Повідомлення Саня » 08 червня 2023, 08:54

Не пробував.
Ролло Мэй

Саня

Повідомлення Саня » 08 червня 2023, 08:59

Sintez писав: вимагає СВОГО конкретного плану розвитку й реформ.
Поки правлять главспєци ніякий план не допоможе, вони будь-що скомпроментують, через удавану бурну підтримку і доведення до абсурду. Вони і хочуть показати що тільки
Sintez писав: Єсть благообразна болтовня.
а вони вічні.
Sintez писав: І ахмєтов, вічний при всіх режимах,
Ахметов це тільки продукт непослідовних горбачовських реформ і послідовної кучмівської політики на створення "патріотічєскіх ФПГ". Він підгодовує потрібних головспєців і на цьому тримається, не буде їх він теж сдується.
Ролло Мэй

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 08 червня 2023, 10:35

Саня писав: Не пробував.
І я не пробував. А схоже доведецця.
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

главспец

Повідомлення главспец » 08 червня 2023, 10:39

Sintez писав:
главспец писав: ну, Вам-то из погреба виднее-с!(С)
А роботодавець у меня - держава. И категория посад та, где назначение происходит индивидуальным нормативным актом - либо Указом, либо Розпорядженням.
А у Вас?(С)
Ти історію гарно вивчав? При всій її перебреханості, я думаю не підлягає сумнівові, що у 1916 році, напримєр, у РІ теж була купа таких як ти, у котрих "робото"давцем була (само)держава, і котрі свято вірували у сакральність і непогрішимість "Височяйших Указів". І, звичайно ж, у те, що вони чудово роблять свою "роботу".
Чим вони закінчили пам'ятаєш? Прийшли тодішні пригожини й кадирови, й понеслося... Історія не вчителька, а наглядачка, вона не вчить, але жорстоко карає за невивчені уроки(с).
нет. Ты можешь найти хоть один мой пост, где бы я облизывал власть ( как нынешнюю, так и три предыдущих), вроде некоторых здесь? Здесь я могу себе позволить почти открыто критиковать явные косяки. И стебаться с придурков...

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 08 червня 2023, 10:50

Саня писав: Поки правлять главспєци ніякий план не допоможе, вони будь-що скомпроментують, через удавану бурну підтримку і доведення до абсурду.
Вони інакше не можуть.

Цінність нашого Головспєца у його відвертості. Вони не те що не можуть, вони не уявляють в принципі, як може бути інакше. При чому, очевидно, закордонні главспєци в цілому мало відрізняюцця від постсовкових. Психологію чиновника непогано описав Кійосакі у своїй книженції "Бататий тато, бідний тато". У ній Кійосакі протиставляє психологію чиновника й бізнесюка/афериста. Піпєц ситуації поточної у тому, що зараз і бізнесизм/аферизм, котрий виручав сотні років, перестав виручати, нмд через глобалізацію.

Коротше, лаяти главспеців - марна трата часу.
Саня писав: Ахметов це тільки продукт непослідовних горбачовських реформ і послідовної кучмівської політики на створення "патріотічєскіх ФПГ". Він підгодовує потрібних головспєців і на цьому тримається, не буде їх він теж сдується.
Я колись працював у енергетиці, доки її не підгріб під себе ахмєткин ДТЕК, котрому нині деякі д@вб@%@би співають діфірамби. Працювати стало просто гидко, і я пішов звідти.

Так от, між іншим вони намагаюцця імплементувати західні стандарти, але по факту виходить хня. Ібо менталітет ніфіга не західний. Як у тому анекдоті, що б не розробляли таджицькі вчені, врешті весь час виходить анаша.
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 08 червня 2023, 11:00

главспец писав:
Sintez писав: Ти історію гарно вивчав? При всій її перебреханості, я думаю не підлягає сумнівові, що у 1916 році, напримєр, у РІ теж була купа таких як ти, у котрих "робото"давцем була (само)держава, і котрі свято вірували у сакральність і непогрішимість "Височяйших Указів". І, звичайно ж, у те, що вони чудово роблять свою "роботу".
нет. Ты можешь найти хоть один мой пост, где бы я облизывал власть ( как нынешнюю, так и три предыдущих), вроде некоторых здесь? Здесь я могу себе позволить почти открыто критиковать явные косяки. И стебаться с придурков...
І це добре. Але недостатньо.

Ібо у реальному житті ти не можеш собі цього дозволити. До речі, мені знову згадуєцця "На каждого мудреца довольно простотьі". Тільки зараз замість щоденників Інтернет...

Можливо я неправильно зформулював, не спорю. Кажу ж, не пейсатєль. Думка у тому, що ми встановлюємо собі певні рамки вірувань у певну систему, свідомо чи ні ховаючи "єретичні" помисли у підсвідомість. Котрі все одно там є. А врешті ігнорування їх може коштувати дорого. Надзвичайно дорого, як от у нас зараз.
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

Відповісти