Окей. Тобто, всі росіяни заслуговують смерті, навіть якщо вони й не в Україні, і не в Росії, а просто тому що росіяни? Тому що московія проти нас воює?.. А якщо акула з'їла - то взагалі зашибісь? Я правильно зрозумів?
мразь Арестович
Re: троль Арестович

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
Ти заявив, що українці вже колись програли злу, бо стали варварами, і отримали після програшу голодомор.
Я прошу пояснити, про що це. Про яке варварство, і який програш.
Спасибі.
Росіяни не заслуговують на те, щоб їх мову вважали твоїм з Арестовичем діалектом.
А вам з ним - продовжувати красуватися поруч з Дугіним.
отже і я, по-твоєму, бидло - бо у мене президент хазяй-Трюдо.
Порадь як мені, бидлу, слід себе вести з тобою тут, з вельможним паном?

Радник - це не наукове звання, і тому потребує уточнення "колишній".
А Україні досить бути Україною, як на мене.
Русь в головах у Дугіних, так що не дивно, що і у Арестовича, його поплічника.
не только этого, у штатных есть функционал, зафиксированный "посдовою инструкциею", а у позаштатных даже и того нет.
А що такого? Люди не роботи з одного конвейру.
вранці звернула увагу на це фото у нього в твіттері, і зразу подумала про Мєдвєдєва, хотіла запостити тут, але полінувалась.
Але ось ввечері бачу однодумців..:
Але ось ввечері бачу однодумців..:
З коментів:
Підтримую.Отписался и в бан. Приравнять таким образом алкогнома к Арестовичу может только дебил. В бан за идиотизм.
Варварство - у падінні до рівня варварів. Щодо Голодомору - я знаю від бабусь, як воно було. Виконавчою силою, котра його чинила, були місцеві "активісти". Місцеві люипени. Котрі, сповнені "ярості благородної" до "мироєдів" (як зараз до росіян) свавільно призначали у "класові вороги" тих, кого хотіли. І швидко, льогко утворили зграю, прикриту "кришею" із мацкви. А "нормальні" не змогли об'єднатися. Про це, очевидно, й пише Арестович.
Так я не отримав відповіді на свої питання.

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
Не чітал, но осуждаю!(с)? Десь я уже чув.
А як поводитися... Відповідь якраз у тому, що не сподіватися на чужі поради й авторитети, а жити своїм умом. До цього неможливо ні примусити, ні заборонити. Вибір за кожним індивідуально, як і відповідальність.

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
якщо довго капає вода, людина сходить з розуму.
Весь час були сподівання і бажання щоб з жодного мирного росіянина і волос з голови не впав від військових дій України. Чи не найголовніше бажання було.
Але в черговий раз у твіттері була нічна перекличка людей на яких летіли ракети. І захотілось, щоб ті, що вважають потрібним і припустимим слати ці ракети на нічне місто відчули на собі страх за себе і своїх дітей.
На ранок були новини про Білгород.
Не треба перетасовувати сенс мого питання. Росіяни мають здохнути ВСІ? Просто тому що вони росіяни, бажано щоб їх поїли акули?Olga писав: ↑якщо довго капає вода, людина сходить з розуму.
Весь час були сподівання і бажання щоб з жодного мирного росіянина і волос з голови не впав від військових дій України. Чи не найголовніше бажання було.
Але в черговий раз у твіттері була нічна перекличка людей на яких летіли ракети. І захотілось, щоб ті, що вважають потрібним і припустимим слати ці ракети на нічне місто відчули на собі страх за себе і своїх дітей.

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
тому що вони хтять бомбити КиївSintez писав: ↑Не треба перетасовувати сенс мого питання. Росіяни мають здохнути ВСІ? Просто тому що вони росіяни, бажано щоб їх поїли акули?Olga писав: ↑ якщо довго капає вода, людина сходить з розуму.
я бы добавил: а надо посадить на кол жен и детей вагнеровцев?Sintez писав: ↑Не треба перетасовувати сенс мого питання. Росіяни мають здохнути ВСІ? Просто тому що вони росіяни, бажано щоб їх поїли акули?Olga писав: ↑
якщо довго капає вода, людина сходить з розуму.
Ну я ж і кажу, осуждаю не чітая. Реакція емоційна а не раціональна. Буває

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
Всі хтять? А Ви, якщо жили у той час в совку, хтіли щоб совєцька армія бомбила/вбивала афганців?

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!