мразь Арестович

Olga

Re: троль Арестович

Повідомлення Olga » 12 червня 2023, 20:38

Sintez писав:
Olga писав: Московити не мали чим жити, окрім минулого. Це точно не треба наслідувати.
Хто не пам'ятає минулого, той не має майбутнього. Це не я придумав.
цілком згодна - от ми з тобою згадали дитинство і афганську війну десь там, під час нього.

Olga

Повідомлення Olga » 12 червня 2023, 20:42

Sintez писав: Ніхто його не турляв, просто наст@%@бло самому.
дивно, а чому тоді він це виставляє, як здобуток? Так щоб всі бачили що він саме радником саме там був?

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 12 червня 2023, 20:48

Olga писав: Коротше, ми відволіклись від теми.
Арестович може тролити, як хоче, але заважати людям своїми картинками про акулу казати нелюдам, що вони - нелюди - люди йому не можуть дозволити.
Фігассє поворот! А як же пресловута "свобода слова"?! І - да! - яким же це я чином він їм "заважає", можна поцікавитися? І що ж "люди" можуть зробити, щоб "не дозволити"? Звільнять Арестовича з посади "Арестович"?
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

Olga

Повідомлення Olga » 12 червня 2023, 20:53

Sintez писав:
Olga писав: Коротше, ми відволіклись від теми.
Арестович може тролити, як хоче, але заважати людям своїми картинками про акулу казати нелюдам, що вони - нелюди - люди йому не можуть дозволити.
Фігассє поворот! А як же пресловута "свобода слова"?! І - да! - яким же це я чином він їм "заважає", можна поцікавитися? І що ж "люди" можуть зробити, щоб "не дозволити"? Звільнять Арестовича з посади "Арестович"?
все, що можуть в рамках дозволеного. Порівняти з нарцисом Мєдвєдєвим. Зауважити, що праві погляди і занурення в минуле - це далеко не істина, і має піддаватися критиці. Врешті просто послати на три літери - коли багато невеликих Арестовичів це зроблять великому - він зменшиться.

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 12 червня 2023, 20:54

Olga писав:
Sintez писав:

При чому тут "справедливість"? І кому "покара"? Я не ловлю думку.
ті, що дозволяють знущання своєї країни над іншим народом - мають бути і будуть покарані. І це справедливо.
Точно "дозволяють"?

Мене напримєр ніхто не питав дозволу, вводячи війська у Афганістан. Я "дозволяв"? Чи повинен був героіццкі стати дисидентом, автоматично потрапити у психушку й прламати своє життя заради афганського народу, якого я у очі не бачив? Якось мені не хотілося. І тим не менше я не вважаю себе винним у афганській війні.
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

Olga

Повідомлення Olga » 12 червня 2023, 20:57

Sintez писав:
Olga писав: ті, що дозволяють знущання своєї країни над іншим народом - мають бути і будуть покарані. І це справедливо.
Точно "дозволяють"?

Мене напримєр ніхто не питав дозволу, вводячи війська у Афганістан. Я "дозволяв"? Чи повинен був героіццкі стати дисидентом, автоматично потрапити у психушку й прламати своє життя заради афганського народу, якого я у очі не бачив? Якось мені не хотілося. І тим не менше я не вважаю себе винним у афганській війні.
точно. Ти нічого не був повинен. Але ти був часткою народу що мав бути покараним. І твоє життя стало поламаним. В незалежності від того, що ти про себе гадаєш.

главспец

Повідомлення главспец » 12 червня 2023, 21:15

Olga писав: Але ти був часткою народу що мав бути покараним. І твоє життя стало поламаним. В незалежності від того, що ти про себе гадаєш.
во как... Даже у церковников ответственность для грешников и их наказания ИНДИВИДУАЛЬНЫЕ!

Olga

Повідомлення Olga » 12 червня 2023, 21:17

главспец писав:
Olga писав: Але ти був часткою народу що мав бути покараним. І твоє життя стало поламаним. В незалежності від того, що ти про себе гадаєш.
во как... Даже у церковников ответственность для грешников и их наказания ИНДИВИДУАЛЬНЫЕ!
все правильно. Мова про індивідуальний народ, країну.

главспец

Повідомлення главспец » 12 червня 2023, 21:26

Olga писав:
главспец писав: во как... Даже у церковников ответственность для грешников и их наказания ИНДИВИДУАЛЬНЫЕ!
все правильно. Мова про індивідуальний народ, країну.
исключительно ПЕРСОНАЛЬНОЕ и грех и покаяние и отпущение с епетимией!
Остальное - ересь несусветная.

Olga

Повідомлення Olga » 12 червня 2023, 21:33

тут не амвон.

главспец

Повідомлення главспец » 12 червня 2023, 21:43

распни его!

Olga

Повідомлення Olga » 12 червня 2023, 21:44

Olga писав:
Фрося писав: В окупованому московитами місті Олешки 6.06.23 з ранку було відключено інтернет та зв'язок. На ранок ніхто з містян не знав про підрив дамби. Орки мовчки виїжджали та ні чого не казали. Тільки по обіді мирні взнали про наступ води. На збори не було часу. Хтось мав авто та доїхав до Раденску, далі вже не пускали, є маленькі селища типу Рибачьего, звідки орки заборонили виїжджати, навіть з домівок виходити. Багатьох завертали назад.
З часом взнаємо страшніші речі....
це буде покарано, рано чи пізно. Україною чи якоюсь наступною країною. Акулами чи цунамі. Але так, що цих акул прославлятимуть, а цунамі дякуватимуть. Доки в цім світі існує слово.

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 12 червня 2023, 21:44

Olga писав:
Sintez писав:

Да?! І хто ж що усвідомив? Нині дохлий зрадник кравчук? Чи красний директор чучма, котрий силкувався побудувати царство для свого зятька й байстрючка? Чи може бандит янукович? Чи задрипана "еліта", що 30 років разом із бандитами пиляла країну й продавала на металобрухт?

Чи тягнибакси-шаровариники? Де зараз Олєжка Тягнибакс, не підкажете?
ті, хто вибрали досить вдалого президента наразі.
Точно? Усвідомили? А мені здаєцця, що свідомість їм замінили дві речі: кіно про Голобородька й думка "аби не шоколадна свиня". Приблизно 50/50. Ото і вся "свідомість".
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

Olga

Повідомлення Olga » 12 червня 2023, 21:45

Sintez писав:
Olga писав:
ті, хто вибрали досить вдалого президента наразі.
Точно? Усвідомили? А мені здаєцця, що свідомість їм замінили дві речі: кіно про Голобородька й думка "аби не шоколадна свиня". Приблизно 50/50. Ото і вся "свідомість".
а ти зіграй (с)
Хочеш бути Арестовичем - будь ним. Голобородьком тобто.

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 12 червня 2023, 21:53

Olga писав:
Sintez писав:

Всяко буває. У нормальних батьків діти зпершу учні, потім - колеги, а на старість часто і вчителі/наставники, як у мене зараз..
мова була про нас з тобою у радянськім човні. Ти казав що ми там були рабами на веслах, я не погодилась.
При чому тут діти й батьки? Чи може Нікіта Сергєіч чи Лєонід Іллічь мені батьками були?! Так краще, як у совєцькій солдацькій пісенькі, "в рот €£І$ь родня такая, лучше буду сіротой!".
Так, було дещо й людське. Але то було якраз всупереч системі, завдяки простій людяності, а не партійній мафії.
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

Olga

Повідомлення Olga » 12 червня 2023, 21:57

Sintez писав:
Olga писав: мова була про нас з тобою у радянськім човні. Ти казав що ми там були рабами на веслах, я не погодилась.
При чому тут діти й батьки? Чи може Нікіта Сергєіч чи Лєонід Іллічь мені батьками були?! Так краще, як у совєцькій солдацькій пісенькі, "в рот €£І$ь родня такая, лучше буду сіротой!".
Так, було дещо й людське. Але то було якраз всупереч системі, завдяки простій людяності, а не партійній мафії.
мафія має знати своє місце. Ти жив у державі, що допустила, щоб мафія була у руля, і чинила з народом Афганістану, а не з якоюсь іншою мафією - зло. Тому твоя держава мала бути покарана, і ти разом з нею.

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 12 червня 2023, 22:04

Olga писав:
Sintez писав: РОЗЛЮДНЕННЯ, оскотинення, котрому так легко піддатися на війні

він не посаджений нам командиром на полі бою. Ніким і ні разу.

Вдала зовнішність і уміння заворожувати публіку розмовами, вкрадливим голосом - ще зовсім не командирство.
Можливо, він судить по собі, раз йому ввижається розлюднення.
І він здатен піти бити лежачого, якщо йому намалювати, що лежачий - дурень і погань.
Намалювати для лежачого, щоб знав своє місце.
Це про Олексія? Ні, звичайно, він не "посажений". Він вище, він з тих "генералів", котрих якщо розжалують і виженуть, то дивізія піде разом із ним.

Влада такого роду - влада концептуальна, у неї ніхто нікого не обирає, її просто беруть, ті хто розуміє. Решта можуть хіба що зубами скреготіти, як і відбуваєцця із Арестовичевими хейтерами.

В кінці два речення не зрозумів. Можливо сьогодні він іграє джаз, а завтра родіну продаст? Можливо. Чого не буває.
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 12 червня 2023, 22:06

Olga писав:
Sintez писав: Ніхто його не турляв, просто наст@%@бло самому.
дивно, а чому тоді він це виставляє, як здобуток? Так щоб всі бачили що він саме радником саме там був?
Коли й кому він "виставляв"? Можна відео чи шо?
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

Olga

Повідомлення Olga » 12 червня 2023, 22:12

Sintez писав:
Olga писав:
він не посаджений нам командиром на полі бою. Ніким і ні разу.

Вдала зовнішність і уміння заворожувати публіку розмовами, вкрадливим голосом - ще зовсім не командирство.
Можливо, він судить по собі, раз йому ввижається розлюднення.
І він здатен піти бити лежачого, якщо йому намалювати, що лежачий - дурень і погань.
Намалювати для лежачого, щоб знав своє місце.
Це про Олексія? Ні, звичайно, він не "посажений". Він вище, він з тих "генералів", котрих якщо розжалують і виженуть, то дивізія піде разом із ним.

Влада такого роду - влада концептуальна, у неї ніхто нікого не обирає, її просто беруть, ті хто розуміє. Решта можуть хіба що зубами скреготіти, як і відбуваєцця із Арестовичевими хейтерами.

В кінці два речення не зрозумів. Можливо сьогодні він іграє джаз, а завтра родіну продаст? Можливо. Чого не буває.
зараз дивізія марширує від нього - наприклад дивізія у моїй стрічці твіттеру, тих, кого теж читають, хто теж має силу слова.

Я не вважала і не вважаю владу Шарія, наприклад, над його слухачами - концептуальною, пробач.

Все залежить від дивізії, яку в силі втримати слухачами даний володар. Яка вона.

Два останніх речення були про те, що кожен судить по собі. Якщо він вважає когось здатним дійсно радіти, що акула з'їла когось з людей - то він отже сам, нажаль, таки здатен на таке.

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 12 червня 2023, 22:12

Olga писав:
Sintez писав:

все, що можуть в рамках дозволеного. Порівняти з нарцисом Мєдвєдєвим. Зауважити, що праві погляди і занурення в минуле - це далеко не істина, і має піддаватися критиці. Врешті просто послати на три літери - коли багато невеликих Арестовичів це зроблять великому - він зменшиться.
Мбугага. Тупенькі хейтери не розуміють, що Льоха граєцця з ними, як кіт із мишами. Вони навпаки накручують йому популярність, при тому - що найсмішніше - що він до неї байдужий. У мене враження, що іноді він просто для приколу відчубучує щось, коли звичне скавуління хейтерів раптом вщухає.
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

Відповісти