главспец писав: ↑
кто выкинул?
Даже убогий Лукашенко нарисовал % себе на выборах, сколько захотел. А Трамп, имея всю юстицию в руках, не сумел пресечь подтасовку? Ну значит - сам мудак,
Клінтоно-обамізяно-байденівська "демократична" бандомафія у супроводі їхніх мізкомийок ака "медіа". Мудак, звичайно. Баран. Всерйоз повірив, що "голоси" чогось варті.
ну, политтехнологии обыкновенные, А видосики от Аристовича ето не мізкомийки?
Sintez писав: ↑
На порозі. Не примусова, звичайно, як зараз. Навіщо? Просто по закіеченні гарячої фази купі мужиків просто нікуди буде податися у розбомбленій країні, а тут буде добрячий заробок за командировки. Як до війни було у тих же моряків. Попит і пропозиція(с).
Ну побачимо, я буду радий помилитися й по такому случяю бути затюканим. Але поки що все виглядає саме так. Чудес "боротьби із корупцією" не спостерігаєцця. Ніяк.
Діти на уроках калашникова на час розбирають-збирають? Чи військовий крок тренують?
Нє? То за відсутністю аргументів по темі конче потрібно зіскочити на боротьбу з корупцією.
Клінтоно-обамізяно-байденівська "демократична" бандомафія у супроводі їхніх мізкомийок ака "медіа". Мудак, звичайно. Баран. Всерйоз повірив, що "голоси" чогось варті.
Тобто винні медіа, а до чого тут вартість голосів? Чи у Трампа медіа не було?
Демократи більш досвічені демагоги за слонів. А вартість... при тому, що демократи виїжжають на "дешевих" голосах всяких люипенів. Як і всі ліваки. За допомогою вищезгаданих медіа. Внушаючи тамошнім лохам всяку срань типу біелем або обамакейр.
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
На порозі. Не примусова, звичайно, як зараз. Навіщо? Просто по закіеченні гарячої фази купі мужиків просто нікуди буде податися у розбомбленій країні, а тут буде добрячий заробок за командировки. Як до війни було у тих же моряків. Попит і пропозиція(с).
Ну побачимо, я буду радий помилитися й по такому случяю бути затюканим. Але поки що все виглядає саме так. Чудес "боротьби із корупцією" не спостерігаєцця. Ніяк.
Діти на уроках калашникова на час розбирають-збирають? Чи військовий крок тренують?
Нє? То за відсутністю аргументів по темі конче потрібно зіскочити на боротьбу з корупцією.
Розбірка-збірка калаша на уроках була маразмом. Як і тренування кроку. 18 століття.
А так звана "корупція" (коректно кажучи - повальне казноарадство й хабарництво) - умова того, що крім кар'єру й казарми нічого побудувати тут неможливо.
Важко доходить?
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
Демократи більш досвічені демагоги за слонів. А вартість... при тому, що демократи виїжжають на "дешевих" голосах всяких люипенів. Як і всі ліваки. За допомогою вищезгаданих медіа. Внушаючи тамошнім лохам всяку срань типу біелем або обамакейр.
т.е., обыграли чисто технологически? Так какие могут быть претензии?!
У мене? Купа. Зокрема, злиття обамізяною інтересів України. Договорняк із хуйлом.
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
главспец писав: ↑
У мене? Купа. Зокрема, злиття обамізяною інтересів України. Договорняк із хуйлом.
а почему Обама, да и все прочие, должны блюсти "интересы Украины"? А не Зимбабве, например? У каждого есть свои собственные интересы и приоритеты.
Ты еще скажи, что кредиторы должны озаботиться интересами заёмщика. Или "инвестор" развивать убогих за свой счет! Халявы не будет.
Но мечтать - можно!
повальне казноарадство й хабарництво
Казнокрадство та хабарництво не в чічічіпі вигадали. Є низка країн, де буйно квітне усе це. Але чомусь казармою там не тхне. Казарма - це одне з місць де можна сховати кінці у воду. Але зовсім не єдине. А в мирний час так і взагалі важко щось вигадати. Вчіть ДОТУ ретельніше, там про це написано.