мразь Арестович

Olga

Re: троль Арестович

Повідомлення Olga » 27 червня 2023, 16:26

Sintez писав:
Olga писав: Напередодні прем'єр Онтаріо консерватор Форд почав волати "Тільки не вона! Зупиніть її! Вона така-сяка!"
Люди це почули, і в півтора-два рази більше вийшло на вибори, ніж зазвичай, і вибрали її.
Пц. А у чому "консервативність" "консерватора"?
це ж ази, праві за права заможних, держава ніц не має діла до заможних зі своїми проблемами у бідних, кожен сам бореться зі своїми проблемами, багатство - в боротьбі і в недоторканності до накопиченого. Ліві - за права бідних і участь держави у допомозі їм.
...англосаксонский консерватизм — это своего рода оппонент социального государства. Республиканцы в США и тори в Англии отвергают, в частности, повышенную активность государства в области социальной поддержки населения. Они считают, что государство должно быть компактным и заниматься стратегическими задачами — допустим, безопасностью страны. Такое государство, по мнению консерваторов, должно взимать небольшие налоги и оставить людей на попечение самим себе.
Торонто після тринадцяти років правління консерваторів-мерів в боргах як у шовках. Мільярд доларів дефіцит бюджету.
Суперники всі як один обіцяли не підвищувати податки на власність для функціонування міста, в першу чергу той, кого рекомендував сам Форд, це їх основна обіцянка весь час. І лише та, що перемогла, попередила, що навіть не знає, де стеля для тих цифр, на які вона має підвищити ці податки, що скаже вже про це, коли переможе і порахує фінансові діри.

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 27 червня 2023, 18:02

Olga писав: . І лише та, що перемогла, попередила, що навіть не знає, де стеля для тих цифр, на які вона має підвищити ці податки, що скаже вже про це, коли переможе і порахує фінансові діри.
Ага, дякую, зрозумів.

Тобто ви самі, добровільно, проголсували за те, щоб вам різко підняли податки, за рахунок яких будуть гаситися колись кимось попиляні кредити? А якщо податок перевищуватиме скажімо 60%? Що, напримєр, ви робитимете, якщо народ дружно рвоне від такого "щастя" у сусідні провінції? Чому вона не обіцяла зпершу провести аудит і розслідування історії боргів, напримєр? Чи хто ж їй дасть, реально....
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

Olga

Повідомлення Olga » 27 червня 2023, 18:14

Sintez писав: Чому вона не обіцяла зпершу провести аудит і розслідування історії боргів, напримєр? Чи хто ж їй дасть, реально....
якраз обіцяла.
Не знаєм, як буде. Там цікаво те, що Форд навмисне наприймав нещодавно законів щоб посилити владу консервативного мера, що тепер може одноосібно приймати багато рішень... Щоб ніхто не заважав консерваторам. І тут банкрутство, і той мер мусить подати у відставку. І зараз у мера-лівака всі козирі в руках, подаровані власне Фордом)
Але вона обіцяла також скасувати потім ці закони і повноваження, бо мер має радитись, для лівих це закон. Але наразі вона має всі ці повноваження.

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 04 липня 2023, 11:35

- 247 назад начался самый любопытный социальный эксперимент в истории человечества - Соединённые Штаты Америки.

Сегодня Штаты не клянет только ленивый.

И засилье леваков, и перерождение американской бюрократии едва не в советскую, и отказ от лидерства в мире, и неспособность поставить на место Путина решительно, и многое другое.

Но США остаются лабораторией, дела в которой преимущественным образом определяют и куда движется мир, и как человечество понимает само себя.

Я много критикую американское руководство за половинчатые меры в деле помощи Украине - и не только потому, что от этого сложно Украине, сколько от того, что от этого хуже самой Америке.

Я очень люблю старую Америку - до 2001 года, после чего она выраженым образом поехала не туда.

И теперь я с большим любопытством слежу за тем, куда едет Америка в исторической перспективе.

- Желаю ей удачи и поздравляю с праздником!..

God все же bless America.)
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 04 липня 2023, 13:01

Ой. Світан за живе зачепив.
- Роман Свитан, предлагая объявить Израиль врагом, поступил как долбоеб.

Время покажет - он советский полковник генетически с встроенным на уровне присяги антисемитизмом или просто ему голову нагрело.

Но почему-то мне кажется, что дите не пеленали, а сразу таким принесли.)

Ну что же.

Мое отношение вы знаете, в том числе и к тому, что людей с такими идеями, показывают по центральным каналам Украины.

Бог не Тимошка.

Видит немножко.)
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 04 липня 2023, 13:05

Щоб було ясно, за що срач:

🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 07 липня 2023, 12:05

На протяжении всех лет независимости Украина совершила много ошибок.

Одна из главных – разбазаривание военного потенциала и вручение ключей от своей безопасности другим странам: России и США.

Лишившись ядерного оружия и одной из сильнейших сухопутных армий Европы, мы наивно полагали, что мир руководствуется рациональностью и справедливостью.

Мы полагали, что не рационально начинать войну против страны, которая никому не угрожает, а если и будет угроза, то уж Запад со всей своей мощью обеспечит справедливость, не позволив начать войну.

Но Запад во главе со США также полон иллюзий ошибочного восприятия действительности.

Полуторагодовые разговоры о переговорах, правильные слова про «приверженность открытых дверей НАТО» и «недопущение повышение эскалации», оттягивание с поставкой самолётов и дальнобойных ракет стране, которой гарантировали безопасность и которую пытается уничтожить агрессор – показывает глубокую принципиальную ошибку американской москвоцентричной внешней политики, на что мягко указывает наш МИД.

«Американцы всегда находят единственно верное решение. После того как перепробуют все остальные», – говорил Черчилль.

Но несмотря на способность американской политической системы делать выводы и исправлять свои ошибки, отныне и впредь - рассчитывать нам нужно только на себя.
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

Фрося

Повідомлення Фрося » 12 липня 2023, 07:53

Фрося

Повідомлення Фрося » 12 липня 2023, 13:24

Антонів
Подивіться як повилазили радісно вороги після мерзотного,та атиукраїнського тівіту Арестовича про те,що влада краде гроші США, та про те що наш президент веде політику шантажу західних політиків,та проводить агресивну дипломатію. Ви таке тільки у порошенковських мерзотників можете почути. Арестович-ворог,я це публічно заявляю. А на кого працює,ця сволота,думаю на Ахметова,бо гарно співають разом з Гордоном,для якого президент Зеленський давно вмер.(с)

так,щось останнім часом він мене розчаровує.. :pardon: скаче не туди.
Я дякую за перши дні війни,що не дав поїхати мізками ,але зараз я його не розумію.Іноді думаю,що веде якусь свою гру,але вона співпадає то з руснявими наративамі,то с порохоботскими,а зараз вже кажуть ліг під ахметку.
Але ж цей "канатоходец " може балансір загубити і ми будемо свідками его ганьби. :pop:

Mack Mack

Повідомлення Mack Mack » 12 липня 2023, 15:45

Бачу від любові до до ненависті у вас всіх один крок. І навпаки, незалежно від того гімно людина чи ні. У випадку Люсі - він завжди казав те що від нього хотіли почути різні політичні табори. Ще до широкомасштабки треба було дивитись і ахметовські канали де він виступав, щоб зробити про нього висновки.

Mack Mack

Повідомлення Mack Mack » 12 липня 2023, 16:03

Фрося писав:
Що це за тип на відео хтось мені скаже?

Фрося

Повідомлення Фрося » 12 липня 2023, 16:06

Mack Mack писав:
Фрося писав:
не бачу :pardon: в мене на планшете щось ролик не відкривається

Mack Mack

Повідомлення Mack Mack » 12 липня 2023, 16:10

Фрося писав: не бачу :pardon: в мене на планшете щось ролик не відкривається
А про що він каже ви теж не чули?

kleynod

Повідомлення kleynod » 12 липня 2023, 16:13

Mack Mack писав: А про що він каже ви теж не чули?
Розкажіть тезісно, бо я можу чути, але не у змозі слухати до кінця. Про шо там?

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 12 липня 2023, 16:42

Фрося писав: А на кого працює,ця сволота,думаю на Ахметова
:sarcastic:

Серйозно? А ахметкин викормиш Шми-Галь - нє?
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

Mack Mack

Повідомлення Mack Mack » 12 липня 2023, 16:44

kleynod писав:
Mack Mack писав: А про що він каже ви теж не чули?
Розкажіть тезісно, бо я можу чути, але не у змозі слухати до кінця. Про шо там?
А мені робити нічого? :lol:
P.S. Не кажіть людям, що їм робити, щоб вони не казали вам куди піти. ;)
Востаннє редагувалось 12 липня 2023, 16:45 користувачем Mack Mack, всього редагувалось 1 раз.

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 12 липня 2023, 16:44

Фрося писав: але зараз я його не розумію.Іноді думаю,що веде якусь свою гру,але вона співпадає то з руснявими наративамі,
Весна іде, пора садити(с,tm). Ну і як, скількох посадили?
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 12 липня 2023, 16:46

Mack Mack писав:
Фрося писав:
Якийсь члєн попіаритися вирішив.
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

Mack Mack

Повідомлення Mack Mack » 12 липня 2023, 16:47

Sintez писав:
Фрося писав: але зараз я його не розумію.Іноді думаю,що веде якусь свою гру,але вона співпадає то з руснявими наративамі,
Весна іде, пора садити(с,tm). Ну і як, скількох посадили?
Не знаю, але шашлики робимо. :lol:
20230711_193844.jpg
20230711_193844.jpg (455.77 Кіб) Переглянуто 1680 разів

Mack Mack

Повідомлення Mack Mack » 12 липня 2023, 16:51

Sintez писав: Якийсь члєн попіаритися вирішив.
Пане Сінтезе, розумієте, що по такій спеці у шоломі з такою зачіскою то просто песець.
Але ж у формі... :lol:

Відповісти