Є журналіст-Юрій Романенко.
Re: Є журналіст-Юрій Романенко.
Беглый анализ законопроекта о введении английского языка показывает, что это просто еще один инструмент отсечения от власти конкурентов и неугодных. Ну и в случае принятия, это будет один из важнейших аргументов, почему Слуг народа и команду Зеленского надо гнать взашей из власти. И на парламентских и президентских выборах их за это не будет пинать даже ленивый, какими бы красивыми словами они не прикрывали узурпацию власти. Потому что норма в стране, где более 80% населения не знают английского, антиконституционная сама по себе. Не говоря уже об её абсурдности.
#Украина #Україна #Зеленский #Зеленський #укрновини
Романенко
Романенко
Є підозра, що просто у сабжа проблеми з англійською. Наприклад, ніхто не переймається тим, що у Канаді одну з офіційних мову не знають більше 70% населення, а другу майже 14%.Фрося писав: ↑ Беглый анализ законопроекта о введении английского языка показывает, что это просто еще один инструмент отсечения от власти конкурентов и неугодных. Ну и в случае принятия, это будет один из важнейших аргументов, почему Слуг народа и команду Зеленского надо гнать взашей из власти. И на парламентских и президентских выборах их за это не будет пинать даже ленивый, какими бы красивыми словами они не прикрывали узурпацию власти. Потому что норма в стране, где более 80% населения не знают английского, антиконституционная сама по себе. Не говоря уже об её абсурдности.
Романенко
- Віра
- Тимчасово переміщена в нікуди
Пам'ятаю сурка з фупу, який одразу викликає огиду. Здається, що він шукає нішу, будь-яку!, щоб собою її наповнити. І, здається мені, що це людина без принципів. І те, що він говорить, сприймається словесним поносом.
Пам'ятаєте, він під час якоїсь передвиборчої кампанії "знайшов" якусь доярку, чи то свинарку, яку піарив - красиву жінку, виставив її фото. Фото насправді належало акторці Ользі Дроздовій, дружині Дмитра Пєвцова.
Для чого він це робив, незрозуміло, чи то така і нього хохма була, повеселитись, чи думав що навколо нього усі дУрні?
Не знаю. Якесь самовпевнене пустопорожнє іство. І таких самих співбесідників собі підібрав. Це моя думка.
Пам'ятаєте, він під час якоїсь передвиборчої кампанії "знайшов" якусь доярку, чи то свинарку, яку піарив - красиву жінку, виставив її фото. Фото насправді належало акторці Ользі Дроздовій, дружині Дмитра Пєвцова.
Для чого він це робив, незрозуміло, чи то така і нього хохма була, повеселитись, чи думав що навколо нього усі дУрні?
Не знаю. Якесь самовпевнене пустопорожнє іство. І таких самих співбесідників собі підібрав. Це моя думка.
Наглядова рада
"Деймон Вілсон (сша)"...
А я все гадав звідки Сурка взялися бабки на студію ))
"Деймон Вілсон (сша)"...
А я все гадав звідки Сурка взялися бабки на студію ))
Эврика! 30 лет мосты гнили и чем мы ответим? Мы вбухаем 2 ярда на развязку на Оболони и построим музей Голодомора за 574 миллиона гривен. А чтоб вы меньше п@здели, то запретим русский язык в Киеве. Мы вообще будем все запрещать, а вам втюхивать байки, что живете в самой свободной стране. Прикол в том, что вы еще за нас и проголосуете. 30 лет работает и в этот раз сработает. А то, что однажды поезд в Днепр с пассажирами рухнет, ну звиняйте. За наш PR вы всегда платите своими жизнями. Вам по ходу это залетает!
На мосту Метро, який зʼєднує два береги столиці червоною гілкою метрополітену, інтенсивне руйнування захисного шару бетону, корозія, видно замокання та руйнування арматури. Потрібен капітальний ремонт, або реконструкція, - кажуть експерти ДерждорНДІ.
На мосту Патона фахівці помітили інтенсивну корозію металу, балки металу незахищені.
#распил #Украина #Україна

#распил #Украина #Україна
Запроданець, однозначно!
13 липня Мінкульт представив проект "Тризуб Батьківщини", за яким планують демонтувати герб СРСР на монументі "Батьківщина-мати". Вартість проекту 28 мільйонів гривень. Однак виникає питання, чи доречно зараз, у самий піковий період війни, коли українські воїни контрнаступом виборюють кожен шматочок нашої землі, витрачати кошти на позбавлення від радянського минулого. Своєю думкою з цього приводу поділився український журналіст, політолог та редактор порталу "Хвиля" Юрій Романенко. Він вважає, що таку сумму доцільніше було б витратити на модернізацію армії для перемоги, ніж на декомунізацію. Експерт наголошує на тому, що озброєння наших бійців на передовій зараз не вистачає для ефективної боротьби із ворогом.

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
А ось і конкретіка пішла. Арахіамія прокинувся, і вся "я не такая, я жду трамвая":
«Наші захисники шоковані». Арахамія звернувся з попередженням до мерів і місцевих чиновників через закупівлі та ремонти
17 липня, 13:41
11179
Поділитися:
На центральній вулиці Києва ведуть ремонтні роботи з оновлення бруківки, у соцмережах цікавляться питанням щодо доречності на тлі витрат на війну (Фото:КМДА/Facebook)
На центральній вулиці Києва ведуть ремонтні роботи з оновлення бруківки, у соцмережах цікавляться питанням щодо доречності на тлі витрат на війну (Фото:КМДА/Facebook)
poster
Голова фракції Слуги народу у Верховній Раді Давид Арахамія звернувся до мерів українських міст і місцевих чиновників із попередженням на тлі проведення дивних держзакупівель і некритичних ремонтів.
У своєму Telegram він наголосив, що в суспільстві вже назріває невдоволення такими діями.
«Пов’язано це з пріоритетами, які ви обираєте під час здійснення закупівель. Усі ці історії про барабани, стадіони, люксові овочерізки, перекладення бруківки там, де вона не в такому жахливому стані, значною мірою дестабілізують суспільство, яке живе непростим життям, примудряючись не просто виживати, а ще й волонтерити, донатити на армію та зберігати оптимістичний погляд на майбутнє», — зазначив нардеп.
За його словами, з фронту вже отримують сигнали від військових.
«Наші захисники просто шоковані цими новинами», — додав Арахамія.
Він розповів, що в Раді активно обговорюють ідею обмеження розпорядження бюджетними коштами. Арахамія припустив, що це спричинить звинувачення в «нападі на децентралізацію».
ВІДЕО ДНЯ
Читайте також: Сільрада за 50 кілометрів від Бахмута зараз купує саджанці троянд і тренажер для сідниць — журналіст
«Ось чому я вирішив опублікувати цей пост. Вважайте це останнім попередженням. Якщо ви не зупинитеся, не припините витрачати гроші на предмети не першої необхідності, на те, що ніяк не наближаєте нас до перемоги, то парламент внесе законодавчі обмеження на період воєнного стану», — резюмував нардеп.

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
Тільки чювак не в курсі мабуть, що дієслово "наарахАмити" стійко входить у лексикон, як свого часу іменник "кравчучка".

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
в мене робота займає і руки і трохи голову, на жаль, і слухати під час неї я ніяк вже не можу.
Бачу що це про компанію з цієї теми: viewtopic.php?f=4&t=1543
Дуже цікаво, розкажи будь-ласка в декількох словах про що там...
Мене більше всього цікавить зв'язок цієї компанії з можновладцями інших країн, якщо про це там щось є.
Та про що... Про те, що відновилися схеми "освоєння" бюджетних коштів як до війни. І про відсутність перебудови економіки на воєнний лад.
Правда, я не згоден із ними, бо ті, кого вони називають канібалами/людожерами, НМД є просто глистами. Солітерами.

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
Зокрема, про те, як ті, хто повинен блюсти інтереси держави, якось так їх блюдуть, що всі керовані "активи" не дають практично жодного фінансового зиску.
Там дуже багато всього, щоб описати у трьох словах.
Там дуже багато всього, щоб описати у трьох словах.

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
Добудова Музею Голодомору майже за 600 млн гривень: гроші точно не можна виділити на ЗСУ, — нардеп
focus.ua
14 липня 2023 р., 16:10
Добудова Музею Голодомору, Музей Голодомору, Голодомор Україна, Голодомор 90 років
Фото: Міністерство культури | Національний музей Голодомору-геноциду почали будувати 2008 року
Виділення понад пів мільярда гривень на добудову Національного музею Голодомору-геноциду викликало суперечливі думки. Частина українців вважає ці витрати недоречними під час великої війни, коли волонтери постачають армію. А політики хочуть, щоб увесь світ дізнався про злочини режиму СРСР.
Українські парламентарії 13 липня вирішили надати майже 600 млн гривень з бюджету на добудову Національного музею Голодомору-геноциду. Голова Комітету з питань бюджету Роксолана Підласа називає рішення збалансованим. Видатки держбюджету на 2023-й рік не збільшаться, обіцяє політикиня.
Законопроєкт дасть змогу виділити додаткові 573,9 млн гривень на завершення будівництва та введення в експлуатацію другої черги музею Голодомору-геноциду. На його платформі відбудуться основні заходи до 90-х роковин Голодомору, зазначила Підласа.
"Це дасть змогу в короткий термін завершити весь комплекс робіт. Рішення сприятиме відновленню історичної справедливості для українців, утвердженню в нашому суспільстві та серед усієї міжнародної спільноти нетерпимості до будь-яких проявів агресії та насильства", — зауважила вона.
Музей Голодомору-геноциду будують із 2008 року
Пам'ять про Голодомор в Україні активно відновлювали 2005 року за президента Віктора Ющенка. Національний музей Голодомору-геноциду почали будувати 2008 року на схилах Дніпра біля Києво-Печерської лаври та станції метро "Арсенальна".
У 2010 році відкрили меморіал, а друга частина має стати музеєм. Будівництво комплексу зупинили через початок повномасштабного вторгнення Росії. Нардепка від "Слуги Народу" Євгенія Кравчук у розмові з Фокусом нагадала, що з бюджету України витратили близько 1 мільярда гривень на будівництво меморіалу.
"Якщо знову не дофінансувати — це означає законсервувати всі виділені кошти і саме будівництво. Цю суму [573,9 мільйона гривень] точно не можна виділити на армію, тому що її перерозподілили з іншої статті бюджету, яка профінансована донорами. Міжнародну фіндопомогу — від МВФ або внески в бюджет від інших країн не можна використовувати на армію або зброю", — пояснила Кравчук.
Нардеп додала, що українська армія фінансується повністю за рахунок платників податків.
"Ми показуємо, що Україна навіть в умовах повномасштабної війни пам'ятає про загиблих під час Голодомору. Росія нас не зупинить, ми розповімо всьому світу, що накоїв режим СРСР. Крок з боку України [дофінансувати комплекс] — правильний, доречний і сильний", — зазначила вона.
За продовження будівництва проєкту виступає й ексголова Українського інституту національної пам'яті, народний депутат Володимир В'ятрович. Поява музею Голодомору в Україні стане інструментом донесення правди про злочини Росії, заявив він Фокусу.
"Максимум ресурсів має йти зараз на дві речі: Збройні сили і культуру. Опір Росії спирається на культурний рівень. Якщо говорити про економію заради витрат на ЗСУ, я підтримую. Я був співавтором законопроєкту, який перерозподіляє фінансування "Єдиного марафону". Там 2 млрд гривень, їх можна витратити ефективніше — підтримати армію", — сказав В'ятрович.
Пам'ять жертв Голодомору: волонтери постачають армію, а політики будують музеї
Виділення понад пів мільярда гривень на добудову Національного музею Голодомору-геноциду викликало суперечливі думки в соцмережах. Частина українців визнали недоречним порушення цього питання у воєнний час.
Вкладати гроші краще в оборону, а музеї можна добудувати і після перемоги. Багато хто відправляє гроші на купівлю речей і техніки для бойових підрозділів, волонтери доправляють їх на передову, тому витрачання таких великих коштів викликає питання.
Стрілець ЗСУ Олег Симороз звернув увагу на проблему і наголосив, що вшанування пам'яті жертв Голодомору — важливий і правильний крок, як і будівництво музею. На його думку, якщо солдати не встоять на фронті, то вже ніде буде будувати музеї.
"Але я перепрошую. У нас уже АТО? Немає на що пів мільярда виділити в країні, що воює? Може ЗСУ повністю забезпечені дронами, автомобілями, засобами зв'язку та антидроновими рушницями? Півтори тисячі кілометрів активного фронту, важкі бої, а вони шалені гроші на музеї викидають. Ці кошти могли б врятувати не одне життя... Не задавайтеся питанням, чому в Європі погіршуються настрої щодо фінансової допомоги Україні. Через вас чорт***й, які будують музеї під час війни з Росією", — зауважив військовий.

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!