"Антонов" показал...

Olegik

"Антонов" показал...

Повідомлення Olegik » 24 квітня 2018, 15:11

Государственное предприятие "Антонов" представило новый самолет Ан-77, который был разработан на базе самолета Ан-70.

Самолет отправился в Анталию, где примет участие в выставке EURASIA AIRSHOW. Авиасалон пройдет с 25 по 29 апреля.

"Ан-77 является глубокой модернизацией винтовентиляторного среднего военно-транспортного самолета короткого взлета и посадки Ан-70 под двигатели CFM56-5А1 и авионику мировых производителей", – сообщает пресс-служба госпредприятия.

Как уверяют в "Антонове", в новом самолете полностью заменили все детали, которые ранее поставляли из России.
...
https://24tv.ua/ru/antonov_pokazal_novy ... ut_n957503

исправил название темы
Востаннє редагувалось 23 лютого 2019, 01:37 користувачем Olegik, всього редагувалось 2 разів.

Дуглас

Re: "Антонов" показал новый Ан-77

Повідомлення Дуглас » 24 квітня 2018, 16:02

хз ....настолько глубокая модернизация....там процентов 80 было кацапского, винты, редукторы, авионика, гидравлика ...даже ни наю зрида чи пиримога
Петя кака - Йуля цяця

Vollmer
Шпрехшталмейстер

Повідомлення Vollmer » 24 квітня 2018, 16:06

Дуглас писав: хз ....настолько глубокая модернизация....там процентов 80 было кацапского, винты, редукторы, авионика, гидравлика ...даже ни наю зрида чи пиримога
Якщо двигуни CFM, слід думати, що і гвинти буржуйські, і редуктори. Гідравліку можна і у себе зробити.

У буржуїв, здається, досі проблеми з Ейрбасом - 400, можна поспекулювати, якщо напружитись.
Участь в голосуванні - є формою колаборації

Olegik

Повідомлення Olegik » 24 квітня 2018, 16:09

Дуглас писав: хз ....настолько глубокая модернизация....там процентов 80 было кацапского, винты, редукторы, авионика, гидравлика ...даже ни наю зрида чи пиримога
посмотрим... Для меня это было неожиданно

Дуглас

Повідомлення Дуглас » 24 квітня 2018, 16:12

Vollmer писав: Гідравліку можна і у себе зробити.
можно але ж ми не робимо, калесы, тормоза, диски и ще багато багато чого.....ну допустим яких то лохив разведемо та и продамо стопиццот .....и шо дали.... продюсить де будемо машинку, як сервисить....нмд то утка пид кроватью и аж нияк не журавель в небесах
Петя кака - Йуля цяця

Дуглас

Повідомлення Дуглас » 24 квітня 2018, 16:14

Olegik писав: посмотрим... Для меня это было неожиданно
для мене теж нежданчик....при совке поганом не пошли на ремоторизацию того же як-40, Як-42 или того же ан-2....при огромном парке машин...а тут одна и на тебе.....
Петя кака - Йуля цяця

Vollmer
Шпрехшталмейстер

Повідомлення Vollmer » 24 квітня 2018, 16:19

Дуглас писав:
Vollmer писав: Гідравліку можна і у себе зробити.
можно але ж ми не робимо, калесы, тормоза, диски и ще багато багато чого.....ну допустим яких то лохив разведемо та и продамо стопиццот .....и шо дали.... продюсить де будемо машинку, як сервисить....нмд то утка пид кроватью и аж нияк не журавель в небесах
Робимо, робимо... Гальма, диски - офігєть складні вузли! Канєшно, справа складніша, ніж приміщення в оренду здавати, без сумніву.

Дуглас

Повідомлення Дуглас » 24 квітня 2018, 16:24

Vollmer писав: Робимо, робимо... Гальма, диски - офігєть складні вузли! Канєшно, справа складніша, ніж приміщення в оренду здавати, без сумніву.
там титан + резина + много иншего.....ще раз кажу ремоторизация це не е банальной вещицей.....колісь амері предлагали моторсичи ремоторизовать их вертолеты там по моему штук 500 машин было...всрались и не змоглы...а тут мало того что двигло другое ....на семедесятке вся винтомоторная группа сложная по соосной схеме + сложная система управления винтами
Петя кака - Йуля цяця

Дуглас

Повідомлення Дуглас » 24 квітня 2018, 16:26

будет оказия распытаю антоновцев шо там и до чого
Петя кака - Йуля цяця

Olegik

Повідомлення Olegik » 24 квітня 2018, 16:29

Olegik писав: CFM56-5А1
вообще-то тут как-то не соответствует видео
официальный линк на двигатели https://www.cfmaeroengines.com/engines/cfm56/

stan700

Повідомлення stan700 » 24 квітня 2018, 16:32

Самолет отправился в Анталию, где примет участие в выставке EURASIA AIRSHOW. Авиасалон пройдет с 25 по 29 апреля.

"Ан-77 является глубокой модернизацией винтовентиляторного среднего военно-транспортного самолета короткого взлета и посадки Ан-70 под двигатели CFM56-5А1 и авионику мировых производителей", – сообщает пресс-служба госпредприятия.

Как уверяют в "Антонове", в новом самолете полностью заменили все детали, которые ранее поставляли из России.

Ан-77 может перевозить до 47 тонн груза. Габариты грузовой кабины воздушного судна действительно впечатляют.

К примеру, он может перевозить крупногабаритную и тяжелую военную технику, вертолеты, личный состав (300 солдат, 110 десантников, 206 раненых).

Vollmer
Шпрехшталмейстер

Повідомлення Vollmer » 24 квітня 2018, 16:35

Дуглас писав:
Vollmer писав: Робимо, робимо... Гальма, диски - офігєть складні вузли! Канєшно, справа складніша, ніж приміщення в оренду здавати, без сумніву.
там титан + резина + много иншего.....ще раз кажу ремоторизация це не е банальной вещицей.....колісь амері предлагали моторсичи ремоторизовать их вертолеты там по моему штук 500 машин было...всрались и не змоглы...а тут мало того что двигло другое ....на семедесятке вся винтомоторная группа сложная по соосной схеме + сложная система управления винтами
Ну, так, титано - магнієві диски, це що, незбагненна річ? Соосні гвинти, шаблеобразні, здається, були в буржуїв на якійсь машині, скоріш за все - поставили готове, адаптували, разом з системою управління.

Щодо ремоторизації штатських машин - МС давно працювала під кацапами і на їх потреби. Справа вибору приоритетів. Не схотіли ворушитися, скоріш за все. А розказувати можна що завгодно, і не змогли, і погоди не було, і викрутки не тої системи.

Дуглас

Повідомлення Дуглас » 24 квітня 2018, 16:40

stan700 писав: Самолет отправился в Анталию, где примет участие в выставке EURASIA AIRSHOW. Авиасалон пройдет с 25 по 29 апреля.

Ан-77 может перевозить до 47 тонн груза. Габариты грузовой кабины воздушного судна действительно впечатляют.

К примеру, он может перевозить крупногабаритную и тяжелую военную технику, вертолеты, личный состав (300 солдат, 110 десантников, 206 раненых).
дуже дуже здорово я теж гордюсь... але ж я покищо не виру в свитле фьюче....и да если окажется шо всё это галиматня под попил грошей...то майте на увази гроши взялы из кишени всих пересичных манюпасив
Петя кака - Йуля цяця

Olegik

Повідомлення Olegik » 24 квітня 2018, 16:44

так должен выглядить Ан-77
Зображення

Vollmer
Шпрехшталмейстер

Повідомлення Vollmer » 24 квітня 2018, 16:44

А теж правда, за фактом - машину віддали буржуям на ремоторизацію, і проплатили задоволення нашими грошима, а тепер видаватимуть за неабияке досягнення рихворматорів.

Olegik

Повідомлення Olegik » 24 квітня 2018, 16:50

Дуглас писав: дуже дуже здорово я теж гордюсь... але ж я покищо не виру в свитле фьюче....и да если окажется шо всё это галиматня под попил грошей...то майте на увази гроши взялы из кишени всих пересичных манюпасив
я думаю, что страничку "Анторова" (откуда это видео и новость изначально) на мордокниги тупо взломали... И сайтhttp://www.antonov.com у меня не открывается
Востаннє редагувалось 24 квітня 2018, 16:54 користувачем Olegik, всього редагувалось 1 раз.

Дуглас

Повідомлення Дуглас » 24 квітня 2018, 16:52

Vollmer писав: А теж правда, за фактом - машину віддали буржуям на ремоторизацію, і проплатили задоволення нашими грошима, а тепер видаватимуть за неабияке досягнення рихворматорів.
так.... и не хфакт шо комусь виддавали...єто вести з прекрасного далёка вполне могут быть....задача крайне сложная и под одну машину это пистец....не делаются так самолеты....это вам не ссср с госпланом и гарантированной продажей самолетов....сейчас нужно создать бизнескейс найти нишу привлечь инвесторов иметь производственную базу и шо ще важнише сервисную базу по всему шарику ибо при зверином оскале литак не должен стоять на земле ни минуты.....
Петя кака - Йуля цяця

Дуглас

Повідомлення Дуглас » 24 квітня 2018, 16:54

Olegik писав: я думаю, что страничку "Анторова" (откуда это видео и новость изначально) мордокнигу тупо взломали... И сайтhttp://www.antonov.com у меня не открывается
это мну совсем не удивляет там ИТ работает на факсах и доси.....мерзкая и отвратная госкомпания сделалась под роспил и попил
Петя кака - Йуля цяця

Людас

Повідомлення Людас » 24 квітня 2018, 17:02

Соромлюсь спитати, бо я в літаках як спікер Парубій в ораторськоому мистецтві, а чому ці літаки не роблять реактивними ?
Я так розумію це ж чисті гвинтокрили ?

Vollmer
Шпрехшталмейстер

Повідомлення Vollmer » 24 квітня 2018, 17:06

Людас писав: Соромлюсь спитати, бо я в літаках як спікер Парубій в ораторськоому мистецтві, а чому ці літаки не роблять реактивними ?
Я так розумію це ж чисті гвинтокрили ?
Оригінальний був турбогвинтовий, тут я вже бачу двоконтурний ТРД, мабуть це намальований уже з двигунами CFM, гвинтокрилами називаються гелікоптери, вертольоти, то інша тема.

Відповісти