Цинізм-2. Шо дєлать, шеф, або анатомія брехні, страху, безвідповідальності, байдужості, рабства й ідіотизму.
Re: Цинізм-2. Шо дєлать, шеф, або анатомія брехні, страху, безвідповідальності, байдужості, рабства й ідіотизму.
Ну що ж, муха теж у дечому єретик.
…самая неистребимая наша иллюзия заключается в том, что мы действуем, воображая, что свободны от всяких иллюзий.
Ролло Мэй
Ролло Мэй
Re: Цинізм-2. Шо дєлать, шеф, або анатомія брехні, страху, безвідповідальності, байдужості, рабства й ідіотизму.
Толпа дресирується освітою в теорії ймовірності, і статистики. Перш за все. Чудові лекції і підручники, англійською. Я перевіряла.Sintez писав: ↑Шо ж ти нервовий такий? Розслабся. По-перше, я нікому нічого не доводжу, ібо уже років як мінімум десять тому переконався, що марно намагатися когось переконувати у чомусь, особливо дурнів. Тому тут я здебільшого просто розважаюся. Попутно, як мені здається, роблячи добру справу.
Так повернемося до наших баранів.
Чим був короношизііс, як не всесвітньою змовою? Чи ВООЗ не ВООЗ?
А хто ззамовив "дослідження" й оплатив грант "дослідникові", там не пишуть?Теорію математичної ймовірності швидкого розкриття таємниць та змов побудував дослідник з Оксфордського Університету Девід Ґраймс. Вона спирається на розподіл Пуассона та дослідження кількох скандальних випадків та чуток в історії 20 століття.
Іще раз для сліпих - ніякої потреби у таємниці немає. Толпа дресируєцця "освітою" й ЗМІ так, що не бачить очевидних речей, навіть коли її тикають у них носом. Дресировка давня, відпрацьована ще церковниками хз з яких часів. Фор екземпл, ти.
Толпа дресируєцця у бездумну віру нав'язаним авторитетам. Це основа. Ще з церковних давніх часів. Які перші книги були? Підручники? Довідники? Щяз! Житія святих! І так всю історію!,Із всєх іскуств для нас важнєйшим являєцца кіно! Як зробити когось президентом? Елементарно - зняти серіал! Як розігнати всіх по кутках? Запустити по ЗМІ шизу про "вірус" - вуаля!

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
Ти більше всього нагадуєш цю іграшку, яку колись завели і вона з тих пір барабанить вкладені колись у голову фрази без розуміння їх сенсу і без огляду на аргументи співбесідників.

…самая неистребимая наша иллюзия заключается в том, что мы действуем, воображая, что свободны от всяких иллюзий.
Ролло Мэй
Ролло Мэй
Є ще чимало всього. "Теорія ігор", всякі "дилеми в'язня", інша лабуда. Нєсть їм числа.Olga писав: ↑Толпа дресирується освітою в теорії ймовірності, і статистики. Перш за все. Чудові лекції і підручники, англійською. Я перевіряла.Sintez писав: ↑ Шо ж ти нервовий такий? Розслабся. По-перше, я нікому нічого не доводжу, ібо уже років як мінімум десять тому переконався, що марно намагатися когось переконувати у чомусь, особливо дурнів. Тому тут я здебільшого просто розважаюся. Попутно, як мені здається, роблячи добру справу.
Так повернемося до наших баранів.
Чим був короношизііс, як не всесвітньою змовою? Чи ВООЗ не ВООЗ?
А хто ззамовив "дослідження" й оплатив грант "дослідникові", там не пишуть?
Іще раз для сліпих - ніякої потреби у таємниці немає. Толпа дресируєцця "освітою" й ЗМІ так, що не бачить очевидних речей, навіть коли її тикають у них носом. Дресировка давня, відпрацьована ще церковниками хз з яких часів. Фор екземпл, ти.

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
Був один великий філософ...

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
Не можна? А чому? Лише на тій підставі, що решта толпи свою феноменальну дурь ретельно маскує? Реально недопустимо це лише для тих, хто має намір стати пастухом тієї толпи. Тоді да. Але мені це пофігу, тому просто наср@ть на "суспільну думку" стосовно мене особисто. Когось ковбасить? Ваші проблеми.

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
Цікаво вони творчісттю Леопольда фон Захер-Мазоха не захоплюються?
Ролло Мэй
Ролло Мэй
З мазохізмом - це до коронодрочерів. У них якраз пічалька - шизодемія зійшла на нуль. Але коронодрочери голівку тримають високо. Хоча й сумують потайки.

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
Ти знаєш ознаку, яка на 100 відсотків визначає дурня?Sintez писав: ↑ Не можна? А чому? Лише на тій підставі, що решта толпи свою феноменальну дурь ретельно маскує? Реально недопустимо це лише для тих, хто має намір стати пастухом тієї толпи. Тоді да. Але мені це пофігу, тому просто наср@ть на "суспільну думку" стосовно мене особисто. Когось ковбасить? Ваші проблеми.
Ролло Мэй
Ролло Мэй
У тебе був період, коли (як мені здалося) у тобі прокинувся здоровий глузд. Але мабуть він просто перевертався з боку на бік.

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
Так от:дурень завжди себе вважає найрозумнішим.Саня писав: ↑Ти знаєш ознаку, яка на 100 відсотків визначає дурня?Sintez писав: ↑ Не можна? А чому? Лише на тій підставі, що решта толпи свою феноменальну дурь ретельно маскує? Реально недопустимо це лише для тих, хто має намір стати пастухом тієї толпи. Тоді да. Але мені це пофігу, тому просто наср@ть на "суспільну думку" стосовно мене особисто. Когось ковбасить? Ваші проблеми.
Мені теж іноді здавалось, що ти в принципі адекватна людина, у якою голова забита сміттям. Але виявилось, що тільки здавалось,
Ролло Мэй
Ролло Мэй
Що ти робиш?

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
Форум читаю.
Ролло Мэй
Ролло Мэй
Теорія ймовірності і статистика, і всі інші подібні підручники перекреслюють дуті авторитети.Sintez писав: ↑Толпа дресируєцця у бездумну віру нав'язаним авторитетам. Це основа. Ще з церковних давніх часів. Які перші книги були? Підручники? Довідники? Щяз! Житія святих! І так всю історію!,Із всєх іскуств для нас важнєйшим являєцца кіно! Як зробити когось президентом? Елементарно - зняти серіал! Як розігнати всіх по кутках? Запустити по ЗМІ шизу про "вірус" - вуаля!
За Зеленського голосувало багато тих, хто ні жодним оком не гледів той серіал, а просто зваживши його, як особистість, і його здобутки.
Людина ж сказала, що розважається. Тому доводити щось марно.Olga писав: ↑Теорія ймовірності і статистика, і всі інші подібні підручники перекреслюють дуті авторитети.Sintez писав: ↑ Толпа дресируєцця у бездумну віру нав'язаним авторитетам. Це основа. Ще з церковних давніх часів. Які перші книги були? Підручники? Довідники? Щяз! Житія святих! І так всю історію!,Із всєх іскуств для нас важнєйшим являєцца кіно! Як зробити когось президентом? Елементарно - зняти серіал! Як розігнати всіх по кутках? Запустити по ЗМІ шизу про "вірус" - вуаля!
За Зеленського голосувало багато тих, хто ні жодним оком не гледів той серіал, а просто зваживши його, як особистість, і його здобутки.
Якщо б 70+ відсотків - це реальна підтримка Зе, то не потрібен був би другий тур. А от у парі комік - кондитер ситуація змінилась. Ніколи знову. Бо ПППП почав брехати вже під час інаугурації. І продовжував це робити усі п'ять років.
Підручники... перекреслюють авторитети? Серйозно? Опишіть процес перккреслення покроково, якщо можна.Olga писав: ↑Теорія ймовірності і статистика, і всі інші подібні підручники перекреслюють дуті авторитети.Sintez писав: ↑
Толпа дресируєцця у бездумну віру нав'язаним авторитетам. Це основа. Ще з церковних давніх часів. Які перші книги були? Підручники? Довідники? Щяз! Житія святих! І так всю історію!,Із всєх іскуств для нас важнєйшим являєцца кіно! Як зробити когось президентом? Елементарно - зняти серіал! Як розігнати всіх по кутках? Запустити по ЗМІ шизу про "вірус" - вуаля!
По Зєлєнському - ЯКІ здобутки зважили ті, хто за нього голосували? Особливо у другому турі. Левова частка тих, хто голосував за нього у другому турі, зважали лише на один "здобуток" - що він НЕ порох. Так собі здобуток, на мій погляд.
А от серіальчик - оце да, ті 25% у першому турі зробив як мінімум на половину саме він.
і147345

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!