Цинізм-2. Шо дєлать, шеф, або анатомія брехні, страху, безвідповідальності, байдужості, рабства й ідіотизму.

Olga

Re: Цинізм-2. Шо дєлать, шеф, або анатомія брехні, страху, безвідповідальності, байдужості, рабства й ідіотизму.

Повідомлення Olga » 07 серпня 2023, 00:07

Sintez писав: Гммм... Дякую. Ясно, що "вільна преса" у нас і словом не згадала.
Виключно тільки вільна преса від імені Фросі і М_М вирішила не оповіщати тебе. Мають право.

https://focus.ua/world/505575-konvoy-sv ... -zhe-video

https://lb.ua/world/2022/02/15/505620_k ... utsya.html

Sintez
Єретик

Re: Цинізм-2. Шо дєлать, шеф, або анатомія брехні, страху, безвідповідальності, байдужості, рабства й ідіотизму.

Повідомлення Sintez » 07 серпня 2023, 08:33

Olga писав:
Sintez писав: І скільки протестантів вмерло від "вірусу"?
хто ж їм дасть. Для того і вводилися всі запобіжні заходи - як то: соціальне дистанціювання (реально, в міському транспорті наприклад, була запущена максимально можлива його кількість, і всі сиділи в нім як королі - через два місця один від одного, спеціальні позначки на кріслах, що мали залишатися вільними. І так у всьому і скрізь.) Розігнали той мітинг як тільки він народився. Але огранізатору того не забули, однак. Жінка, мати двох дітей - а штраф зараз потихеньку плати. Я випадково новину прочитала цю.
Отже, ніхто.
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 07 серпня 2023, 08:42

Olga писав:
Sintez писав: Війна розігнала віруси?
тих, що намагались скинути Трюдо. Як я показала на карикатурі, їх страждання (відпустка не на морі, вечірній відпочинок не в улюбленому пабі, не величезною компанією, або щось в такому стилі) якось різко стали вже зовсім нікому не цікавими, і це зрозуміли навіть самі протестуючі.
Та я розумію, що західна толпа останнім часом дала себе перетворити уже на справжнє стадо, дозволивши мафії розігнати себе по стойлах і наплювати на свої тіпа "права" тіпа "людини"?

Але я мав на увазі не те. Буквально - у нас, в Україні, 24.02.22 карантин був рішуче посланий нах. Всі дружно забили на нього, не до нього стало. Питання - куди подівся "вірус", якщо він таки справді був настільки небезпечним, що виправдовував всю цю дику всесвітню вакханалію?
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 07 серпня 2023, 08:50

Карантин не просто був посланий. Мільйонні маси людей прийшли у рух. Мільйони людей почали рух кудись і в нікудись, я сам спостерігав його, коли ми вивозили дітей на Захід. Люди спали де попало, покотом, у спортзалах, дитсадках, просто придатних приміщеннях. Якби казки ВООЗу були правдою, народ хворів і мер би масово. Ні-Фі-Га. Нуль. Null.
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 07 серпня 2023, 08:52

🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

M_M

Повідомлення M_M » 07 серпня 2023, 09:15

Sintez писав: Якби казки ВООЗу були правдою,
:negative:
Знаю людей, що підчепили "казку" саме у таборі біля кордону. На щастя, жоден з них не помер, але й штам там був вже послаблений. Півтора місяці боротьби за життя у одного з них, мого давнього друга, на чий рахунок записати? Яке падло поширює тезу про нешкідливість "казок ООН"?

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 08 серпня 2023, 07:08

Якому "таборі"? У час карантину? Я таких казок чув-перечув. В реалі ж була чергова стандартна хвиля сезонних респіраторних інфекцій, штучно й злонамірено ускладнена злочинною аферною кампанією глобальної мафії. Хто цього не бачить... Ну що я тут скажу. Прискорбно. Мабуть, це теж має свої причини.

Глобалісські контори "Червоний хрест", "райтс вотч", римські мами-папи, магате, ООН, згадана по Фрейду, уже показали свою гнилу суть. "ВООЗ" проскочила повз увагу, просто не до неї. Надіюся, це ненадовго.
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 08 серпня 2023, 09:20

🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

Саня

Повідомлення Саня » 08 серпня 2023, 13:18

Sintez писав: В реалі ж була чергова стандартна хвиля сезонних респіраторних інфекцій, штучно й злонамірено ускладнена злочинною аферною кампанією глобальної мафії.
Звідки інформація про "реал"? Чи як завжди 3,14здиш?
…самая неистребимая наша иллюзия заключается в том, что мы действуем, воображая, что свободны от всяких иллюзий.
Ролло Мэй

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 08 серпня 2023, 22:19

Оце ми проїб@ли. У нас такого не було, і ми знехтували. А дарма..

🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

Саня

Повідомлення Саня » 08 серпня 2023, 22:50

Саня писав:
Sintez писав: В реалі ж була чергова стандартна хвиля сезонних респіраторних інфекцій, штучно й злонамірено ускладнена злочинною аферною кампанією глобальної мафії.
Звідки інформація про "реал"? Чи як завжди 3,14здиш?
Судячи з твоєї реакції ти таки с3,14здів, як завжди.
…самая неистребимая наша иллюзия заключается в том, что мы действуем, воображая, что свободны от всяких иллюзий.
Ролло Мэй

M_M

Повідомлення M_M » 09 серпня 2023, 00:48

Sintez писав: Якому "таборі"? У час карантину?
Так, карантин ніхто на той час не відмінив, і біженців було дуже багато. І десь їх треба годувати, притулок забезпечити...

Olga

Повідомлення Olga » 09 серпня 2023, 02:48

Sintez писав: В реалі ж була чергова стандартна хвиля сезонних респіраторних інфекцій, штучно й злонамірено ускладнена злочинною аферною кампанією глобальної мафії. Хто цього не бачить... Ну що я тут скажу. Прискорбно. Мабуть, це теж має свої причини.
причин більш ніж досить.
То Китай не агресивний, а слухняно танцює під дудку глобальної мафії, є її невід'ємною часточкою (або керівником), раз організував у себе той ковід і всі важкі і ретельні запобіжні заходи для мільярду своїх громадян - заради афери?
І навіщо взагалі їм все це було?
Між іншим, не дивлячись на зиск від продажу масок - він зазнав величезних втрат і шкоди своїй економіці, і вона досі не піднялася...
Що ж за користь владі Китаю від тої афери, що ні всіх своїх людей, ні економіки не жаль?

Про Трюдо я вже мовчу - за щирим і добрим обличчям уміло ховається сам диявол, так же по-твоєму? Чи його теж просто обманювали, як нас? І владу Китаю обманювали?

За такої сили і уміння у тієї мафії - це, мабуть, інопланетяни...

Olga

Повідомлення Olga » 09 серпня 2023, 03:17

Хоча що я таке запитую у людини, яка вірить, що та мафія ще двісті років тому Маркса, наприклад, настановила творити його теорію, щоб керувати так світом...

Olga

Повідомлення Olga » 09 серпня 2023, 03:35

О, я сьогодні навіть бачила картинки про глобальну мафію - у підручниках.
Приголомшена черговий раз ненависницькою писаниною цугундера і іже з ним - знайшла інформацію про гітлерівську Германію: там на протязі багатьох років викладали у школах старшокласникам теорію про твою мафію, Синтезе.

Школа ненависти. Чему и как учили детей в Третьем рейхе

https://www.svoboda.org/a/shkola-nenavi ... 44105.html

Мафія розчепірила рота над земною кулею:
Зображення

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 09 серпня 2023, 09:29

M_M писав:
Sintez писав: Якому "таборі"? У час карантину?
Так, карантин ніхто на той час не відмінив, і біженців було дуже багато. І десь їх треба годувати, притулок забезпечити...
Тобто? У палатках?!
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 09 серпня 2023, 09:36

Olga писав: То Китай не агресивний, а слухняно танцює під дудку глобальної мафії, є її невід'ємною часточкою (або керівником), раз організував у себе той ковід і всі важкі і ретельні запобіжні заходи для мільярду своїх громадян - заради афери?
І навіщо взагалі їм все це було?
Потрібен цей шухер був усім "елітам", як себе називають правлячі банди. По всьому світові. Вони не зконсолідовані, але тут їм довелося діяти зконсолідовано. Я не маю часу щоб докладно викласти причини/наслідки, трохи пізніше, ок? Доберуся до кабінету, напишу.
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 09 серпня 2023, 09:40

Olga писав: Хоча що я таке запитую у людини, яка вірить, що та мафія ще двісті років тому Маркса, наприклад, настановила творити його теорію, щоб керувати так світом...
Не факт. Скоріше всього, його просто помітили серед сонму писак, розкрутили й розпіарили. Хоча... Обидва його діди були рабинами. Мутна історія, коротше. Теорія основна створена тисячі років тому. Мракс лише модифікував на потребу часу..
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 09 серпня 2023, 09:41

Olga писав: О, я сьогодні навіть бачила картинки про глобальну мафію - у підручниках.
Приголомшена черговий раз ненависницькою писаниною цугундера і іже з ним - знайшла інформацію про гітлерівську Германію: там на протязі багатьох років викладали у школах старшокласникам теорію про твою мафію, Синтезе.

Школа ненависти. Чему и как учили детей в Третьем рейхе

https://www.svoboda.org/a/shkola-nenavi ... 44105.html

Мафія розчепірила рота над земною кулею:
Зображення
А про попа Гапона Ви чули?
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

M_M

Повідомлення M_M » 09 серпня 2023, 12:26

Sintez писав: У палатках?!
Ви собі хоч трохи уявляєте ТУ ситуацію? Це не ж наплив хасидів на Умань, який можна передбачити та якось підготуватись. Думки про "корону" якось були "не на часі". У комплекті з єретиками, з пропагандою нешкідливості корони конкретно та безглуздості ВООЗ взагалі.
А геометрична прогресія тільки й чекає щоб множник трохи перебільшив одиницю.
А єретикам пофіг. Хай помру, але намордник носити не буду. А якщо на себе начхать, то на оточуючих й поготів.

Відповісти