-
Aelit
Повідомлення
Aelit » 25 квітня 2018, 12:59
Тетяна_Д писав: ↑
Як це??? У моєму розумінні "зашквар" - це дія, яку можна було не вчиняти, або ситуація, в яку можна було не потрапляти, якби трохи більше талану чи розуму.
національність, батьківщину, батьків не обирають, це данність
хоча свою належність до певного народу можна визначити самотужки, ІМХО
не слово красить людину а людина слово. українці свідомо вибирають бути найкорумпованішим суспільством. це свідомий , більше того - дивлячись на нашу історію - віковий вибір. і ось це є зашквар.
бути злодієм. хабарником, в українів це чеснота - це називається уміть жить)). вбивство в українців не вважається злочином, шахрайство ен злочин , мародерство не злочин , все це уміть жить. і Це є зашквар.
Aelit
-
Aelit
Повідомлення
Aelit » 25 квітня 2018, 13:05
Sintez писав: ↑
Що ти зробив для виправлення такого стану?
1. веду просвітницьку роботу.
2. одна з моїх активностей стосується і науки і виробництва. але комерційно легалізуюсь через польщу - бо Украхна не здатна забезпечити ні захист інтелектуальної власності - ні доступ до ринків.
Aelit
-
Тетяна_Д
Повідомлення
Тетяна_Д » 25 квітня 2018, 13:06
Aelit писав: ↑
українці свідомо вибирають бути найкорумпованішим суспільством. це свідомий , більше того - дивлячись на нашу історію - віковий вибір. і ось це є зашквар.
так, обирають
але НЕСВІДОМО
ІМХО, підсвідомо даються взнаки - і ще довго гикатиметься - століття потужного впливу народу з потенційно нижчою організацією (що коцапи дали світові?) і неприйнятним для цивілізації менталітетом
іншим чином я не можу пояснити феномен голосування Українців за Педра - після його реального зашквару з вимогою до них вибачитися перед євреями за "злочини" наших прадідів
Тетяна_Д
-
Aelit
Повідомлення
Aelit » 25 квітня 2018, 13:10
так, обирають
але НЕСВІДОМО
якщо ти вважаєш що несвідомо - ти ти цим кажеш що українці обєкт а не субєєкт стосунків, ти цим відмовляєш українцям в розумності - прирівнюючи їх до бесловесної бездумної робочої худоби. всі дії людини свідомі - якщо вона не визнана недієздатної. тож і всі ді такого супсільства свідомію інакше вонро недієздатне не небидло не неказли. думай що говориш
ІМХО, підсвідомо даються взнаки - і ще довго гикатиметься - століття потужного впливу народу з потенційно нижчою організацією (що коцапи дали світові?) і неприйнятним для цивілізації менталітетом
іншим чином я не можу пояснити феномен голосування Українців за Педра - після його реального зашквару з вимогою до них вибачитися перед євреями за "злочини" наших прадідів
фіни наголову спростовують цю твою теорію в усьоми винні коцаби. світлих ельфів-українців коцаби заворожили етс.
ще разщ кажу - свідомий вибір. тотальна корумпованість - від часів богдана і мазепи так точно. та й зараз продажність мародерство в українців не засуджується а є уміть жить.
Aelit
-
Aelit
Повідомлення
Aelit » 25 квітня 2018, 13:13
перший крок до одужання - визнання себе хворим. СЕБЕ. визнання що у всіх наших сраках винні не жиди кацапи закарпатські циганокацапожиди. а ми самі. бо визнаючи джерелом власних зашкварів не себе - ми тим самим програмуємо що від нас ніц не залежить - ні в позитивному ні в негативному напрямку. і це є і причиною і наслідком нездатності згенерувати еліту
Aelit
-
Тетяна_Д
Повідомлення
Тетяна_Д » 25 квітня 2018, 13:18
якщо ти вважаєш що несвідомо - ти ти цим кажеш що українці обєкт а не субєєкт стосунків, ти цим відмовляєш українцям в розумності - прирівнюючи їх до бесловесної бездумної робочої худоби. всі дії людини свідомі - якщо вона не визнана недієздатної. тож і всі ді такого супсільства свідомію інакше вонро недієздатне не небидло не неказли. думай що говориш
так, я відмовляю певній частині українців в розумності
декого з них - незатятих ідіотів- я виправдовую, нічого не вдієш - за роки поневолення Ордою відучили думати
дехто відновив в собі цю здатність, частина так і залишилася болванами
але недумаючій молоді вже немає виправдання
Тетяна_Д
-
Sintez
- Єретик
Повідомлення
Sintez » 25 квітня 2018, 13:21
Що ти зробив для виправлення такого стану?
1. веду просвітницьку роботу.
2. одна з моїх активностей стосується і науки і виробництва. але комерційно легалізуюсь через польщу - бо Украхна не здатна забезпечити ні захист інтелектуальної власності - ні доступ до ринків.
1. Тебе хтось обдурив. Срати на форумі й поливати всіх гімном - то не є просвітницька робота. Просвіта - це нвчання людей чомусь корисному, що ти знаєш а вони ні.
2. Наука в чому? Як зробити з нержавійки сходи для чотириповерхового курятика?

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
Sintez
-
Aelit
Повідомлення
Aelit » 25 квітня 2018, 13:23
так, я відмовляю певній частині українців в розумності
декого з них - незатятих ідіотів- я виправдовую, нічого не вдієш - за роки поневолення Ордою відучили думати
дехто відновив в собі цю здатність, частина так і залишилася болванами
але недумаючій молоді вже немає виправдання
не спихайте все на кацапів. цим ви визнаєте свою обєктність.
і якщо ви уважно проаналвізуєте наявний матеріал про дохмельницьку Україну - ви різниці між дохмельницькими і захмельницькими - за кравчуківськими за порошенківськими українцями не побачите.
проблема не зовні. проблема всередині. а зовні завжди вороже.
Aelit
-
Тетяна_Д
Повідомлення
Тетяна_Д » 25 квітня 2018, 13:23
фіни наголову спростовують цю твою теорію в усьоми винні коцаби.
Фіни теж триста з лишком років були поневолені масковією? Теж пережили 74 роки тотального оболванювання з суттєвим проріджуванням нації, "звільненням" її від тих, хто не припинив думати і розуміти причини, а також поділитися своїм знанням з іншими?
Тетяна_Д
-
Aelit
Повідомлення
Aelit » 25 квітня 2018, 13:23
2. Наука в чому? Як зробити з нержавійки сходи для чотириповерхового курятика?
ти мене з кимось плутаєш. я звичайний двірник-кочегар)))
не сходами одними живе людина))))сходи то є так - заробіток походу)*
Востаннє редагувалось 25 квітня 2018, 13:26 користувачем
Aelit, всього редагувалось 1 раз.
Aelit
-
Aelit
Повідомлення
Aelit » 25 квітня 2018, 13:25
Фіни теж триста з лишком років були поневолені масковією? Теж пережили 74 роки тотального оболванювання з суттєвим проріджуванням нації, "звільненням" її від тих, хто не припинив думати і розуміти причини, а також поділитися своїм знанням з іншими?
- ну фіни здобули незалежність після першого розвалу кацапоімперії як і ми - але не просрали її тоді. і вистояли взимку 1940 року - коли кацапоукраїнські орди напали на фінляндію. так так . українців в тій орді була десь половина особового складу
Aelit
-
Sintez
- Єретик
Повідомлення
Sintez » 25 квітня 2018, 13:27
перший крок до одужання - визнання себе хворим. СЕБЕ. визнання що у всіх наших сраках винні не жиди кацапи закарпатські циганокацапожиди. а ми самі. бо визнаючи джерелом власних зашкварів не себе - ми тим самим програмуємо що від нас ніц не залежить - ні в позитивному ні в негативному напрямку. і це є і причиною і наслідком нездатності згенерувати еліту
А ти не дохуя на себе береш, "здоровий"?! Може й війни з кацапами нема, га, питаю?!

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
Sintez
-
Sintez
- Єретик
Повідомлення
Sintez » 25 квітня 2018, 13:31
так, обирають
але НЕСВІДОМО
фіни наголову спростовують цю твою теорію в усьоми винні коцаби. світлих ельфів-українців коцаби заворожили етс.
ще разщ кажу - свідомий вибір. тотальна корумпованість - від часів богдана і мазепи так точно. та й зараз продажність мародерство в українців не засуджується а є уміть жить.
От у мене зараз і є вибір: чи ти просто ідіот, і тобі зробити поблажку, чи свідома антиукраїнська сволота, і поблажок не робити.

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
Sintez
-
Aelit
Повідомлення
Aelit » 25 квітня 2018, 13:34
варіант "критичномислячий нешароварний цинічний бандера-патріот України" клепки не вистача розглянути??
нуну.
вкотре продемонструй пидроплюралізЬм
вбийте в собі пидріота
Aelit
-
Vollmer
- Шпрехшталмейстер
Повідомлення
Vollmer » 25 квітня 2018, 13:35
В першому варіанті, дві заготовки під онтєсімєтізьм, накинуті до квітневих визначних днів, доведеться списувати на ідиотизм.
Участь в голосуванні - є формою колаборації
Vollmer
-
Aelit
Повідомлення
Aelit » 25 квітня 2018, 13:39
А ти не дохуя на себе береш, "здоровий"?! Може й війни з кацапами нема, га, питаю?!
офіційно , ну для українців не дивно у нас договір про дружбу і співробітництво.
з здорового глузду - черговий епізод кацапоагресії проти України, але україні вже зпродались до того що офіційно це війною не називають . а тас соромязливо то ато то операція обєднаних сил. ну щоб торгівлі не шкодило
ну все згідно національної метапарадигми "аби гроші гріха не буде" "нацарювати сто рублів і втекти"
Востаннє редагувалось 25 квітня 2018, 13:47 користувачем
Aelit, всього редагувалось 1 раз.
Aelit
-
Sintez
- Єретик
Повідомлення
Sintez » 25 квітня 2018, 13:46
варіант "критичномислячий нешароварний цинічний бандера-патріот України" клепки не вистача розглянути??
нуну.
вкотре продемонструй пидроплюралізЬм
вбийте в собі пидріота
Я вже сам дивуюся своїй терплячості.
Так, час іде. Поки що окрім продовження потоку бруду на все українське я нічого не побачив.
Аллора, які шляхи виходу?

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
Sintez
-
Aelit
Повідомлення
Aelit » 25 квітня 2018, 13:50
Sintez писав: ↑Аллора, які шляхи виходу?
я вже казав - еволюція всіхі кожного. але - ти яскраво демоснтруєш що це не український шлях( когнітивність доступна всім. але -як казав нео - вся проблема у виборі
Aelit
-
Aelit
Повідомлення
Aelit » 25 квітня 2018, 13:51
і. сінтезе. то не теплячість - то плюралізьм в тобі росте. це гут . добрий знак. принаймі стосовно тебе мій глас вопіющого - не марний)
Aelit
-
Sintez
- Єретик
Повідомлення
Sintez » 25 квітня 2018, 15:32
Х%&лізм росте. Я просто очікую обіцяний час. Конкретних пропозицій як не було так і нема.

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
Sintez