ВІЙНА

Clone
незнайомець

Re: ВІЙНА

Повідомлення Clone » 20 квітня 2018, 11:47

Прес-центр штабу АТО
1 ч ·

Прес-центр штабу АТО повідомляє:
Від початку сьогоднішньої доби російсько-окупаційні війська здійснили 8 обстрілів позицій сил АТО вчергове застосувавши озброєння заборонене Мінськими угодами.
На Донецькому напрямку грубо порушуючи Мінські домовленості бойовики обстріляли позиції неподалік Лебединського із реактивних систем залпового вогню БМ-21 «Град». Обстріл почався близько шостої години ранку та тривав понад годину. За цей час окупанти випустили по українських позиціях 40 реактивних снарядів. Слід відзначити, що востаннє застосування противником РСЗВ «Град» у штабі АТО фіксували 18-19 грудня 2017 року в районі Зайцевого.
Також заборонене озброєння противник сьогодні застосував в районі Широкиного й Попасної, де здійснив обстріл з 122 мм артилерійських систем. Міномети калібру 120 мм ворог застосував по захисниках Новотроїцького, Водяного та Широкиного.
Такі дії з боку ворога свідчать про цілковиту зацікавленість ватажків окупаційної адміністрації РФ у подальшому загостренні конфлікту та явне небажання дотримуватися Мінських домовленостей, зокрема щодо відведення важкої техніки та озброєння від лінії зіткнення сторін у визначені місця зберігання.
На жаль, унаслідок ворожого вогню один український воїн загинув. Ще один наш захисник - зазнав поранення. Йому надано необхідну медичну допомогу.
Gravissima calamitas umquam supra Occidentem accidents erat relidgio Christiana. (c)
Зображення

Clone
незнайомець

Повідомлення Clone » 20 квітня 2018, 23:44

Зображення
Gravissima calamitas umquam supra Occidentem accidents erat relidgio Christiana. (c)
Зображення

Clone
незнайомець

Повідомлення Clone » 21 квітня 2018, 00:19

Зображення

oven
щира українка

Повідомлення oven » 21 квітня 2018, 23:35

Зображення
"Володіти собою - найбільша влада." Сенека

Фрося

Повідомлення Фрося » 22 квітня 2018, 20:13

Vollmer
Шпрехшталмейстер

Повідомлення Vollmer » 22 квітня 2018, 20:19

Станція акустичної розвідки, можливо - на сучасній елементній базі. За великим рахунком, останній писк модиприблизно тридцятих років минулого сторіччя. Могли би зробити самостійно, і наклепати, як пиріжків з капустою, обсадити ними всю лінію фронту. Зберегли би сотні життів. Циганити в мериканців, канєшно, простіше.
Участь в голосуванні - є формою колаборації

Orion

Повідомлення Orion » 23 квітня 2018, 11:04

Так сепары и мокшане наши праздники представляют :lol:
Вкладення
прикол.jpg
прикол.jpg (75.7 Кіб) Переглянуто 3849 разів

Orion

Повідомлення Orion » 23 квітня 2018, 11:05

Р.С.
на картинке есть глюк :lol:
угадайте :smoke:

Фрося

Повідомлення Фрося » 23 квітня 2018, 15:09

Vollmer
Шпрехшталмейстер

Повідомлення Vollmer » 23 квітня 2018, 16:47

Фінт вухами, щоб ніхто не сказав, що сіли за стіл переговорів з терористами. Обізвуть якось, "операція з відновлення і реінтеграції", і сидітимуть на переговорах уже з партнерами по відновленню і реінтеграції, тіпа, спільна мета, єднання у намірах і устремліннях, і вопше, загальна ковдра!!!

Vollmer
Шпрехшталмейстер

Повідомлення Vollmer » 23 квітня 2018, 16:50

ЗображенняЗображенняЗображення

Aelit

Повідомлення Aelit » 25 квітня 2018, 00:29

я вибачаюсь - а як може бути одночасно і війна і дружба і співробітництво?

Дуглас

Повідомлення Дуглас » 25 квітня 2018, 07:57

Aelit писав: я вибачаюсь - а як може бути одночасно і війна і дружба і співробітництво?
лехко и гибридно бо дуже бабло потрибно (стишок прям)
Петя кака - Йуля цяця

Фрося

Повідомлення Фрося » 25 квітня 2018, 17:01

Фрося

Повідомлення Фрося » 26 квітня 2018, 00:18

Ситуация на фронте: террористы бьют из "Градов", танков и артиллерии
С начала суток, 25 апреля, российские террористические войска 33 раза нарушили перемирие, применяя при этом крупнокалиберные орудия, которых на линии фронта, согласно минским договоренностям, быть не должно.
В пресс-центре штаба АТО отчитались о том, как прошел день на линии фронта.
По данным военных, российские оккупанты пошли на некую эскалацию сиутации, перейдя от работы крупнокалиберными минометами на обстрелы из БМ-21 и 152мм артиллерией.
Реактивные системы залпового огня террористы использовали на Луганском направлении. Там же били из ствольной артиллерии, а также минометов калибра 120мм. Случилось это вблизи укрепрайонов в Новолуганском. Там же боевики били из танков.
В районе Троицкого россияне стреляли из 120мм и 82мм минометов.
Читайте также: «Десятки погибших и раненых»: Боевики несут потери на Светлодарской дуге
Под онем находились защитники Новозвановки и Луганского, где в украинских бойцов летели мины различного калибра.
"На Донецком направлении из запрещенных 120мм минометов и гранатометов обстреляны защитники Верхнеторецком, шахты "Бутовка" и Водяного. Также из минометов 82мм, гранатометов различных систем и стрелкового оружия оккупанты открывали огонь по защитникам Авдеевки и Шахты "Бутовка", из вооружения БМП - под Талаковка и Богдановкой, из крупнокалиберных пулеметов - вблизи Павлополь, Гнутово, Славного и Красногоровки, а с стрелковой оружия - по защитникам Широкино. Кроме этого, в районе Талаковка враг применил противотанковый ракетный комплекс, а под Гнутово - велся снайперский огонь", - отметили в штабе.
В результате обстрелов были ранены четверо украинских военных. Еще один боец ВСУ получил боевую травму.

Clone
незнайомець

Повідомлення Clone » 27 квітня 2018, 08:24

Alina Mykhailova
25 апреля в 22:55 ·

Сьогодні той день, коли вскрилось багато гівна.

Я ніколи не від кого не залежала в цій країні, окрім батьків. Я ніколи нікому не давала ніяких обіцянок і ні на кого і ні для кого не працювала. Люди, які мені допомагали і допомагають чудово знають - що за це вони від мене нічого не отримають окрім подяки в фб.

Так от. Сьогодні раптом вилізла купа людей, які вирішили, що мають хоч якесь право на те щоб мене ображати та принижувати, бо МОЄ бачення, МОЯ позиція, МОЯ думка - не збігається з їх.
Ці люди - це дніщє нашого суспільства, яке харчується тим, що бірюков і кампашка їм підкине. Але менше з тим - це їх свідоме право, як і моє - тупо на цю шушеру не звертати уваги.
Але тут виявилось, що багатьох хвилює чим я зараз займаюсь (бо не всі ж в курсах). Де знаходжусь. І взагалі як у мене такої зради дєла і чи взагалі «нюхала я порох» (хоспдаєпрості).

Від 2014 року і до сьогодні я досі займаюсь волонтерством в АРМІЇ СОС. І ніби так непогано це для п’ятого року війни виходить.
Паралельно з цим в 2016 році я вступила в ряди Госпітальєрів.
Восені 2017 року створила медичну службу «УЛЬФ» в 1 ОШР ДУК ПС та й донині є її координатором (все це разом з коханою Кубою).

Окрім цього займаюсь аеророзвідкою на нашому БПЛА Валькірія.

І окрім протиузії дисків, остеохондрозу, одного броніку (подарованого мені на день народження товаришем з ОАЕ), власного матрасу (який мені купила Лена сьогодні для спини), ноутбуку (який мені подарував фотограф з Білорусії) та коханої людини і близьких друзів поряд - за п`ять років війни нічого нового в моєму житті не додалося і не з’явилося.
Всі інше речі, які зараз маю для роботи - я передам далі у війська як тільки закінчу на фронті свої справи.
(Пишу це, бо комусь сьогодні стали цікаві саме мої «статки» яких нема в интересное время живем, товарищи).

І я можу з чистою совістю і душею дивитися в очі всім людям, які через мене від 2014 року допомогали та продовжують допомагати фронту. Всім бійцям, які в свій час на мене розраховували.

І жодна тварючка, яка возомніла з себе богзна кого - не має права мені вказувати як жити, що робити і про що і кому говорити.
Всі ваші ополчєнія і радість від того, що ви когось можете «затопити» - до певної пори. Яка для вас скоро закінчиться.

Я, звичайно, вдячна всім, хто сьогодні раптом вирішив прям такі почати інфо війну в мою підтримку з тими кому за всі їх пости і дописи башляють бабло, Але у цих людей в очах і серці єдине бажання наживи.
Тому лумпаймо сю скалу і під@рів навколо

На цьому на сьогодні все
Гарних вам снів.

ПС звичайно фоточку можна було обрати і покраще, але на ній є історія. Це фото було зроблено в 2017 році, коли наші позиції просто розбив ворожий танк. Тоді я чергувала на прикриті медиком, поки бійці розкапували бліндаж, щоб знайти частину тіла загиблого бійця. Щоб його могли нормально поховати родичі.

Зображення

Скандалістка‏ 2015_tesla 22 ч.22 часа назад

Ця фоточка я так зрозуміла з червня 2017 року,коли загинули два моїх земляки,а двох інших Аліна витягла і надала допомогу.Нехай Бог береже це миле дитя!@AMykhailova дякую тобі за все!
Зображення

Фрося

Повідомлення Фрося » 27 квітня 2018, 10:21

Фрося

Повідомлення Фрося » 27 квітня 2018, 16:07

Фрося

Повідомлення Фрося » 27 квітня 2018, 16:14

Фрося